„Le Diner en Blanc“ kaip visada papuošė miestą tūkstančiu baltai pasipuošusių dalyvių ir tai svarbu ne tik Vilniaus kontekste. Vilnius yra vienintelis miestas, priklausantis oficialiai „Le Diner en Blanc“ šeimai, be Paryžiaus. Tad nenuostabu, kad šiais metais sulaukėme svečių ir iš kitų Europos bei pasaulio šalių. Beje, „Le Diner en Blanc“ vyksta net 120 miestų 40 pasaulio šalių.

Baltoji vakarienė "Le Dîner en Blanc"

„Šiuo metu tiek Vilniuje, tiek visoje Lietuvoje vyksta labai daug renginių. Žmonėms to tikrai reikia. Mes taip pat prisidedame prie pakilios žmonių nuotaikos ir darome tai jau vienuoliktus metus iš eilės.

Renginyje susiburia draugai, romantiškai leidžia laiką įsimylėjėliai, kartą čia vyko net vestuvės! Gera kurti tokį miestą, kuriame smagu ne tik dirbti, bet ir švęsti!“ – sako viena iš „Le Diner en Blanc Vilnius“ organizatorių ir sumanytojų Lietuvoje Dovilė Butkienė.

Šiais metais „Le Diner en Blanc“ metu savo koncertą surengė vienas populiariausių šiandienos atlikėjų Rokas Yan. Dalyviai kartu šoko ir dainavo. Taip pat buvo daugybė partnerių stendų, kur svečiai buvo kviečiami patirti skonio bei kvapo atradimus, užfiksuoti renginio akimirkas ypatingais būdais.