Kodėl verta apsilankyti portale Akcijos.lt?

Kaip jau užsiminėme įžangoje, nuolaidų paieška – varginantis darbas. Reikia naršyti po skirtingų parduotuvių tinklalapius, ieškoti akcijos katalogų, žymėtis kainas. Šis procesas užima labai daug laiko, kurį galima išnaudoti kur kas maloniau. Taigi, ką daryti? Išeitį siūlo portalas Akcijos.lt – šioje svetainėje talpinami didžiausių Lietuvos prekybos tinklų (tokiu kaip „Maxima“, „Lidl“, „Norfa“, „IKI“, „Senukai“ ir kt.) nuolaidų katalogai. Tai reiškia, kad vartotojui taupomas laikas – jam nebereikia naršyti po skirtingų parduotuvių svetaines, mat visa informacija pateikiama vienoje vietoje.

Sutaupytas laikas – privalumas didelis, bet tikrai ne vienintelis. Antrasis, ne ką mažiau svarbus, – patogus kainų palyginimas. Sakykime, planuojate pirkti rašomąjį stalą. Užsukę į portalą Akcijos.lt atsiverskite tokių parduotuvių kaip „Senukai“, „JYSK“, „Ermitažas“ ir kt. nuolaidų leidinius ir iš karto galite matyti geriausius pasiūlymus, kainų rėžius ir pan. Įsivertinę informaciją galėsite nuspręsti, kuris pasiūlymas jums aktualiausias. Sutaupysite nemažai pinigų.

Kaip planuoti pirkinius ir pasinaudoti nuolaidomis efektyviai?

Jau tikriausiai supratote, kad Akcijos.lt – patogus įrankis norintiems sutaupyti tiek laiko, tiek pinigų. Vis dėlto, tikriausiai kyla klausimas, kaip šiuo portalu pasinaudoti kuo efektyviau? Ir kaip planuoti pirkinius, kad tenkintų galutinė krepšelio suma?

Pirmiausia, rekomenduojame susidaryti prekių sąrašą. Aiškiai susirašykite, kokių prekių jums trūksta. Tada, užsukite į portalą Akcijos.lt. Paieškos langelyje galite suvesti norimos parduotuvės pavadinimą – atsivers langas su to prekybos tinklo nuolaidos katalogais. Galėsite perversti jį ir susirasti aktualias prekes, kurias pasižymėjote savo sąraše.

Norite palyginti nuolaidas skirtingose parduotuvėse? Sakykime, jums aktualios maisto prekės. Tokiu atveju, Akcijos.lt svetainėje spustelėkite ant kategorijos „Maistas ir gėrimai“ – atsivers langas, kuriame matysite įvairiausių parduotuvių, tokių kaip „Maxima“, „Rimi“, „IKI“, „Norfa“, „Lidl“ ir kt. ikonėlės. Tereikės spustelėti ant tos, kuri jus domina, ir matysite tos parduotuvės akcijų leidinius. Tokiu būdu nesunkiai galėsite palyginti kainas, kurias siūlo skirtingi pardavėjai.

Kasdienio apsipirkimo planavimas – įprotis, kurį galima išsiugdyti. O planuoti, reiškia sutaupyti! Naudokitės platforma Akcijos.lt – piniginė tikrai padėkos!