„Lojalūs mūsų klientai žino, kad spalio mėnuo – tai laikas, kada galima kaip reikiant sutaupyti. Kiekvieną mėnesio šeštadienį skirtinguose „Gintaro baldų“ salonuose praūš tikras nuolaidų lietus – ekspozicijoje nerasite nė vieno baldo be specialaus pasiūlymo. Tai mūsų būdas atsidėkoti klientams, kurių dėka rinkoje sėkmingai gyvuojame jau 22-ejus metus“, – pasakoja įmonės marketingo vadovas Kirilas Kokotkinas.

„Gintaro baldų” salonuose – neeilinis gimtadienis

Kiekvienais metais „Gintaro baldų“ gimtadienio mėnesio savaitgaliai sulaukia didžiulio susidomėjimo ir daugybės teigiamų atsiliepimų. Todėl nuolaidų tradiciją nuspręsta tęsti ir šiemet – baldams galios ne tik ypatingi pasiūlymai, bet ir dešimties mėnesių nemokama lizingo paslauga, kuri leis baldus išsimokėtinai įsigyti be pabrangimo.

„Šeštadieniais skirtinguose mūsų salonuose visoje Lietuvoje netrūks veiksmo – šalia nuolaidų ir akcijų, klientai dalyvaus ir papildomose aktyvacijose: galės sukti laimės ratą ir, laimei nusišypsojus, „išsisukti“ net iki 25 proc. nuolaidą prekėms, nedalyvaujančioms kitose akcijose ar kampanijose. Be to, kiekviename salone vienam klientui pasiseks laimėti 200 eurų čekį norimam baldui įsigyti“, – pasakoja „Gintaro baldų“ atstovas.

„Gintaro baldų” salonuose – neeilinis gimtadienis

Anot K. Kokotkino, spalio-lapkričio mėnesiais klientai dažniau įsigyja didesnius pirkinius, kad per šventes draugus būtų galima priimti ant didesnės sofos ar kokybiškiau išsimiegoti ant naujo čiužinio. Bendrovės atstovas neslepia, kad dalis įmonės lojalių klientų šiuos pirkinius atideda būtent „Gintaro baldų“ gimtadienio šventiniams savaitgaliams.

„Gintaro baldų” salonuose – neeilinis gimtadienis

„Per mūsų įmonės gimtadienius populiariausi yra stambūs pirkiniai, pavyzdžiui, minkšti baldai ir pilnos baldų kolekcijos. Nieko nuostabaus – jeigu ištaigingas minkštas kampas ar visa baldų kolekcija įprastai kainuoja 2000 eurų, sėkmei nusišypsojus, mūsų gimtadienio šeštadienį klientas jį galės įsigyti net su 500 eurų nuolaida. Tai puikus metas planuojantiems didesnius projektus, tokius kaip viso kambario ar minkštų baldų atnaujinimas. Todėl kviečiu sekti naujienas, kurį mėnesio šeštadienį gimtadienį švęsime jūsų mieste,“ – pasakoja „Gintaro baldų“ marketingo vadovas.

Lauks ir profesionalų konsultacijos

Į salonus šeštadieniais verta užsukti, net jeigu neturite mintyse konkretaus pirkinio. Čia lauks ne tik nemokamos šventinės vaišės, bet ir visada patarti pasiruošę profesionalai. Anot K. Kokotkino – tai puiki proga gauti išsamią konsultaciją ir išsirinkti tai, ko jums reikia labiausiai.

„Gintaro baldų” salonuose – neeilinis gimtadienis

Gintaro baldai“ – didžiausias baldų salonų tinklas Lietuvoje, todėl didžiuojamės galėdami savo klientams pasiūlyti profesionalų – interjero dizainerių, čiužinių ekspertų – patarimus devyniuose Lietuvos miestuose. Negana to, šiais metais dalyje salonų pristatysime naujovę – „lengvo miego“ įrangą, o tiksliau – sensorinį čiužinių bandymo įrenginį, kuris padės išsirinkti sau labiausiai tinkantį čiužinį. Tad kiekvienas gaus asmeninę konsultaciją ir dėmesį, kuris svarbus kuriant jaukius namus“, – priduria K. Kokotkinas.

Visą spalio mėnesį „Gintaro baldų“ salonuose gimtadienio šventė ir ypatingi pasiūlymai vyks skirtingais šeštadieniais:

Spalio 5 d. – Alytuje (Ūdrijos g. 2) ir Utenoje (J. Basanavičiaus g. 72).

Spalio 12 d. – Vilniuje (Savanorių pr. 176), Klaipėdoje (Artojo g. 3) ir Šiauliuose (Tilžės g. 225).

Spalio 19 d. – Kaune (Draugystės g. 6A) ir Panevėžyje (Paliūniškio g. 5).

Spalio 26 d. – Mažeikiuose (M. Daukšos g. 26) ir Marijampolėje (Kauno g. 102).

Daugiau informacijos apie nuolaidas ir pasiūlymus ieškokite www.gintarobaldai.lt arba įmonės socialiniuose tinkluose: https://www.facebook.com/GintaroBaldai.lt, https://www.instagram.com/gintarobaldai.lt/.

„Gintaro baldų” salonuose – neeilinis gimtadienis