Populiariausios 2024-ųjų nagų spalvos

1. „Švarios“ spalvos

Kaip sako paslaugų rezervavimo platformos „BookitNow“ partnerė, pieno baltumo spalva („milky white“) ar rožinės spalvos nagų lako bazė turbūt niekada neišeis iš mados. „Daugelis moterų nuolat renkasi būtent šias spalvas ir nekeičia jų į nieką kitą“, – teigia ji.

2. „Prabangūs“ atspalviai

Greta klasikinių spalvų visada greta eina ir kažkas visiškai ant bangos – šiuo metu tai sodrūs, „prabangūs“ atspalviai. Dabar labai populiarūs smaragdine žalia ir įvairiais mėlynais atspalviais nulakuoti nagai.

3. Kitoks prancūziškas manikiūras

Prancūziškas manikiūras – taip pat klasikinis, labai dažnai pasirenkamas, prie daugelio aprangų tinkantis nagų dažymo tipas. Jis populiariausiųjų viršūnės neapleidžia ir šiandien, tačiau prancūziško manikiūro variantų atsiranda vis įdomesnių.

„Dabar labai populiarus toks prancūziškas manikiūras, kai vietoje baltos linijos pasirenkamas skaidrus galiukas. Tai atrodo natūraliai, labai estetiškai, tinka prie bet kurios aprangos.

Jurgita Vilimienė

Taip pat itin populiarūs – ne baltos, o kokios nors kitos spalvos prancūziško manikiūro galiukai, net daugiaspalviai pasirinkimai. Dažnai pasirenkamos pastelinės mėlynos, violetinės bei geltonos, kitos pastelinės spalvos, šiltojo sezono metu – „persikinė“ spalva“, – pasakoja J. Vilimienė.

Populiariausios 2024-ųjų nagų formos

Kaip šių metų populiariausias nagų formas meistrė išskiria tris:

1. Migdolo forma

2. Ovalo forma

3. „Squoval“ forma – kvadrato ir ovalo formų kombinacija

Pašnekovė pažymi, kad vis dažniau pasirenkami natūralaus ilgio nagai. Nenuostabu – jie lengviau prižiūrimi ir atrodo išties elegantiškai.

Paklausta apie nagų dailę J. Vilimienė perspėja panorusias papuošti savo nagus įvairiais piešiniais ar dekoracijomis – ne kiekviena meistrė gali įgyvendinti sudėtingus dizainus, nes tam reikia ir daugiau laiko, ir ypatingų įgūdžių.

Nagų plėvelės

„Aš nuolat atnaujinu savo žinias, seku naujausias tendencijas ir technologijas. Viena jų – nagų plėvelės. Jos viršijo ir mano, ir klienčių lūkesčius, suteikia puikų rezultatą. Kiekviena išeina nustebinta, kokį gerą rezultatą suteikia nagų plėvelės per tokį trumpą laiką, o jų išsilaikymo ant nagų trukmė yra net iki 4 savaičių.

Nagai 2024-aisiais: populiariausios spalvos, formos ir naujausios technikos

Nagų plėvelės yra maksimaliai saugios, elastiškos ir lengvai naudojamos, užtikrina tobulą dizainą be lako atšokimų ar nagų nuspaudimų. Jos atsparios karščiui ir ilgą laiką neblunka. Lipnus jų sluoksnis gaminamas iš medicininiuose pleistruose naudojamos medžiagos, tad tai visiškai saugus, nepaprastai patogus produktas, leidžiantis mėgautis nepriekaištingu manikiūru iš karto“, – kalba nagų meistrė.

Japoniškas manikiūras

Dar viena populiarėjanti naujovė – japoniškas manikiūras. Jis mylimas klienčių, mėgstančių ne ryškias spalvas ir ilgus nagus, o natūralumą.

„Japoniškas manikiūras – tai toks manikiūras, kurio metu į nago guolį įtrinamos įvairios maistingosios medžiagos, taip nagai sveikai blizga net ir be nagų lako. Tam naudojamos tokios natūralios medžiagos kaip: vitaminai A ir E, keratinas, bičių vaškas, silicis iš Japonijos jūros.

Ši technika ypač naudinga pažeistiems, trapiems, lūžinėjantiems nagams, suteikia švelnią rožinę spalvą ir natūralų blizgesį. Išsilaikymo trukmė – apie 2 savaitės, priklausomai nuo kasdienės rutinos ir valymo produktų naudojimo“, – pasakoja „BookitNow“ partnerė.

Nagai 2024-aisiais: populiariausios spalvos, formos ir naujausios technikos

Didžiausią manikiūro ir pedikiūro klientų dalį, žinoma, sudaro moterys, tačiau, anot nagų meistrės J. Vilimienės, salono duris vis dažniau praveria ir vyrai. „Vyrų skaičius salonuose auga. Vis daugiau vyrų supranta, kad tvarkingi nagai yra ne tik estetikos, bet ir higienos klausimas. Aš turiu ne vieną pastovų klientą vyrą, kuris ateina pasidaryti klasikinį manikiūrą ir pedikiūrą. Tai tiesiog padeda tvarkingai atrodyti ir palaikyti higieną“, – sako ji.

„BeautyBar7“ – tai pirmasis grožio salonas Lietuvoje, Vilniuje, kuriame vizito metu galima pasimėgauti prabangiu šampanu. 2023 m. šis grožio salonas net buvo pripažintas stilingiausiu Lietuvoje! Paslaugų rezervavimo platformoje „BookitNow“ šiame salone galima užsakyti tokias paslaugas kaip: manikiūrą ir pedikiūrą su ilgalaikiu lakavimu ar be, pedikiūrą su nagų plėvelėmis ar japonišką manikiūrą, taip pat manikiūrą ir pedikiūrą vyrui.

Unikalios paslaugų rezervavimo platformos www.bookitnow.lt asortimente – daugiau nei 10 000 grožio, sveikatinimo, odontologijos procedūrų, gyvūnų priežiūros ir įvairiausių kasdienių paslaugų, pramogų bei poilsio su nakvyne pasiūlymų. Čia galima ne tik greitai rasti norimą paslaugą, bet ir iškart patogiai rezervuoti jos laiką. „BookitNow“ – viskas vienoje vietoje SAU!