Vien turėti internetinių mokėjimų surinkimo sistemą nepakanka. Labai svarbu pasirinkti tinkamą elektroninės prekybos internetinių mokėjimų surinkimo tiekėją, nes tai gali paskatinti jūsų verslo augimą arba turėti priešingą poveikį. Didelės įmonės turi daugiau išteklių ir gali lengviau susidoroti su šiais iššūkiais nei ką tik verslą pradėjusios įmonės.

Valerijus Tomaševičius, „Walletto“ Mokėjimų skyriaus vadovas, paaiškina: „Startuoliai ar mažos įmonės, dažnai turinčios ribotus išteklius, gali manyti, kad partnerystė su ekspertines įžvalgas galinčiu pasiūlyti elektroninės prekybos tiekėju yra brangus ir sudėtingas procesas. Tai suprantama, nes jų dėmesys pirmiausia skiriamas produktų kūrimui ir paleidimui. Tačiau su „Walletto“ kainų planais jums nereikės daryti kompromisų - mes pasirūpinsime, kad galėtumėte turėti viską. Susitelkite į savo produktus, o mes pasirūpinsime, kad juos būtų lengva įsigyti.“

Ką klientai vertina be jūsų produktų? Patogumą, greitį ir saugumą. Mūsų paslaugos yra sukurtos patenkinti visus šiuos poreikius. Mes siūlome visus reikiamus įrankius, kad galėtumėte sukurti vartotojui patogią platformą su momentiniu mokėjimų apdorojimu ir sklandžiu jų priėmimu atsiskaitant „Visa“ ir „Mastercard“ mokėjimo kortelėmis arba „Google Pay“ ir „Apple Pay“ skaitmeninėmis piniginėmis. Nuolat tobuliname procesus, kad su „Walletto“ jūsų klientų mokėjimo patirtis būtų sklandesnė ir lengvesnė nei bet kada anksčiau.

Siekiate plėsti savo verslą tarptautiniu mastu? „Walletto“ gali tapti jūsų partneriu, užtikrinančiu sklandų tarptautinių mokėjimų apdorojimą. Su galimybe apdoroti daugiau nei 60 valiutų, mes suteikiame lankstumą ir patikimumą, kurio reikia jūsų verslui sėkmingai veikti pasaulinėje rinkoje.

Be to, mes siūlome išsamią ir lengvai naudojamą analitikos funkciją, kuri suteikia duomenis ir visą reikalingą statistiką apie jūsų internetinių mokėjimų dinamiką, įskaitant grąžinimų skaičių, užsakymus ir jų generuojamas pajamas. Naudodamiesi šiuo įrankiu, galėsite lengvai sekti savo finansinius rezultatus ir priimti informacija pagrįstus sprendimus.

Jūsų patogumui galime pasiūlyti ir verslo kortelių sprendimus, idealiai atitinkančius įmonės poreikius. Kasdieninėms įmonės išlaidoms valdyti galite rinktis plastikines arba virtualias debeto korteles verslui ir pasinaudoti jų teikiamomis papildomomis naudomis.

„Walletto“ proaktyvus požiūris užtikrina, kad esame ne tik paslaugų teikėjai, bet ir jūsų sėkmės partneriai. Nuolat mokydamiesi ir prisitaikydami prie naujausių inovacijų, mes padedame jums išlikti konkurencingiems nuolat besikeičiančioje elektroninės prekybos aplinkoje.

Prisijunkite prie mūsų rugsėjo 19 d. EcomExpo24 Vilniuje - didžiausioje elektroninės prekybos parodoje Baltijos regione, kur mūsų ekspertai atsakys į visus jūsų klausimus. Jie pasidalins įžvalgomis apie tinkamiausius mokėjimų modelius įvairiems verslo scenarijams, aptars sklandžios integracijos galimybes ir išnagrinės strategijas, kaip padidinti jūsų pajamas. Negalite atvykti į renginį? Susisiekite su mūsų ekspertais jums patogiu metu mūsų svetainėje: www.walletto.eu arba tiesiogiai telefonu +370 67 798 574.