„Stebuklai SPA“ Nidoje veikia visus metus, todėl kviečia ne tik vasaros poilsiautojus, bet ir tuos, kurie nori patirti unikalią gamtos ir poilsio harmoniją, trokšta atrasti Nidos žavesį rudenį, žiemą ar pavasarį, kai šis kurortas nėra perpildytas.

„Norėjome, kad „Stebuklai SPA“ padėtų žmonėms atrasti Nidos grožį visais metų laikais. Gąsdintis darganos ir šaltuko nereikėtų – nuostabu rudenį ar žiemą trumpam stabtelėti prie šėlstančios jūros, o po pasivaikščiojimo romantiškai sušilti SPA erdvėse ir gamta grožėtis per milžiniškus langus. Tai erdvė, kur galima pajusti gamtos ir prabangos derinį, atsipalaiduoti ir atrasti ryšį tiek su savimi, tiek su supančia aplinka“, – pasakoja Viktorija Emde, „Stebuklai SPA“ bendrakūrėja.

Stebuklai SPA Nidoje

Interjeras, įkvėptas Nidos gamtos

Visa „Stebuklai SPA“ infrastruktūra buvo apgalvota iki smulkmenų – pradedant kūno ir sielos balansą atgauti padedančiais masažais bei SPA erdvėmis, baigiant mažomis, tačiau išskirtinį komfortą kuriančiomis detalėmis. Interjeras, harmoningai susiejantis modernų dizainą su Nidos gamtos grožiu, yra neatsiejama „Stebuklai SPA“ dalis, padedanti kurti unikalią atmosferą svečiams.

„Kiekviena erdvė buvo apgalvota derinantis prie Nidos gamtos – to, kaip ją matome, kaip ja kvėpuojame ir kaip joje jaučiamės. Natūralios medžiagos, vietiniai augalai ir Neringos smėlis – visa tai susipina interjere“, – sako Viktorija.

Stebuklai SPA Nidoje

Kiekviena erdvė sukurta taip, kad svečiai jaustųsi atsipalaidavę – naudojamos žemės spalvos, kankorėžių ir medžio tekstūros. Poilsio patirtį dar labiau sustiprina kruopščiai parinkti garsai ir kvapai – kiekvienoje erdvėje skamba specialiai pritaikyta muzika, o lankytojus švelniai apgaubia unikalus aromaterapeutės Laimės Kiškūnės kurtas Nidos kvapas, subtiliai primenantis šio ypatingo krašto grožį.

Stebuklai SPA Nidoje

Miško maudynės ir menas

„Stebuklai SPA“ ne tik siūlo aukščiausios kokybės SPA paslaugas, bet ir kviečia svečius pasinerti į kūrybiškų renginių pasaulį, kur susijungia gamta, kūryba ir gili poilsio patirtis. Viena tokių patirčių – miško maudynės, suteikiančios galimybę atitolti nuo kasdienybės šurmulio ir užmegzti intymesnį ryšį su gamta, pasitelkiant visus pojūčius: klausą, regą, lytėjimą, uoslę.

„Tai kitoks miško pažinimas – įsiklausydami į šlamančias medžių lapų karūnas, švelniai liesdami minkštas samanas ar kopų smėlį, svečiai atranda miško ramybę ir vidinę harmoniją. Po tokio pasivaikščiojimo jie grįžta į „Stebuklai SPA“, kur laukia jaukūs ritualai – arbatų ceremonijos, atsipalaidavimas SPA erdvėse ir dalinimasis savo patirtimi, kad kiekvienas iš naujo pajustų gamtos ir kūno ryšį“, – miško maudynių malonumus vardija Viktorija.

Stebuklai SPA Nidoje

Lankytojai taip pat kviečiami atrasti meno erdves, kuriose kiekvienas gali pasinerti į naujus kūrybos pasaulius ir patirti meną šalia gamtos ir poilsio. Čia nuolat vyksta meno parodos, o „Art Space“ erdves papildo įvairių menininkų darbai – šiuo metu eksponuojama net penkiolikos autorių kūriniai. Ypatingą atmosferą sukuria įspūdingas dviejų metrų skersmens burbulas vestibiulyje, vakare nusidažantis šiltais, vakaro saulę primenančiais atspalviais.

Simbolizmas atsispindi ir pavadinime. Viktorija dalijasi, kad „Stebuklai SPA – tarp dviejų saulių“ pavadinimą įkvėpė unikali saulės kelionė Nidoje. „Mūsų diena čia prasideda ir baigiasi tarp dviejų saulių – vienoje pusėje regime tekančią ryto saulę, kitoje – besileidžiančią vakaro. Ši idėja ne tik įprasmina ypatingą Nidos geografinę vietą, bet ir suteikia simbolinį ryšį su mūsų SPA centru“, – pasakoja Viktorija.

Stebuklai SPA Nidoje

Unikali sveikatingumo ir grožio patirtis

„Stebuklai SPA“ siūlo išskirtines paslaugas, kuriose susipina sveikatingumas, grožio terapija ir kultūriniai potyriai. SPA centre siūloma ir klasikinė poilsio patirtis, ir inovatyvūs grožio bei sveikatingumo ritualai, kuriuos praturtina partnerystė su prabangaus prekės ženklo prancūzų kosmetikos kompanija „Codage Paris“.

Išskirtinę poilsio patirtį siūlo „Nidos kopų“ masažo namai, kurie į SPA centrą įneša ypatingą energiją. Šių masažo namų veiklos pradžia dar prieš dvylika metų buvo įkvėpta pačios Nidos gamtos – vėjo glostomų kopų, jūros bangų ir ramybės, sklindančios iš gamtos. Masažus čia atlieka aukščiausios kvalifikacijos specialistai, kuriantys unikalią, individualiai kiekvienam pritaikytą patirtį.

Stebuklai SPA Nidoje

SPA centras savo svečiams siūlo daugybę galimybių atsipalaidavimui. Čia įrengti vidaus ir lauko baseinai leidžia mėgautis vandens malonumais visais metų laikais.

Šildomas net 18 metrų ilgio „Stebuklai SPA“ lauko baseinas yra didžiausias Baltijos šalyse. Vidaus baseino erdvėje lankytojai gali atsipalaiduoti 12 metrų ilgio baseine sūkurinėje vonioje, garinėje pirtyje ir saunoje su druskų siena, turinčioje begalę naudų kvėpavimo takams.

Stebuklai SPA Nidoje

Nida – ne tik vasaros poilsio vieta

Viktorija Emde įsitikinusi, kad „Stebuklai SPA“ taps ne tik Neringos, bet ir viso pajūrio traukos centru, atveriančiu naujas galimybes kokybiškam poilsiui Nidoje ištisus metus.

„Mūsų siekis – parodyti, kad Nida yra ne tik vasaros poilsio kryptis. Čia kiekvienas metų laikas turi savo nepakartojamą žavesį: žiemą tai krentančios snaigės, rudenį – šniokščiančios bangos, o pavasarį – sprogstantys pumpurai. „Stebuklai SPA“ suteikia galimybę žmonėms patirti šią Nidos magiją ir jos neįprastą ramybę bet kuriuo metų laiku poilsį derinant su kūno procedūromis ir atsipalaidavimu baseinų erdvėse“, – sako Viktorija.

„Stebuklai SPA“ ne tik iškelia poilsio standartą Lietuvos pajūryje į naują lygį, bet ir suteikia galimybę žmonėms iš naujo pažinti Nidą per unikalią patirtį, leidžiančią visiškai atsipalaiduoti ir mėgautis ypatingu kurorto grožiu. Tai erdvė, kurioje poilsis įgauna naują prasmę nepriklausomai nuo sezono, o Nida tampa gyva ir svetinga ištisus metus.