Nemažas mažiausias laimėjimas – 500 Eur

Kaip pasakoja „Teleloto“ prekės ženklo atstovė Jurgita Petraitienė, pasiruošimas dar vienam – jau 29-ajam – žaidimo televiziniam sezonui buvo intensyvus. Visų pirma, idėjų pokyčiams paieškos vyko įmonės viduje – diskutuojant ir analizuojant užsienio loterijų laidas. Taip pat buvo atlikta ištikimų loterijos dalyvių apklausa.

„Žaidėjai labai aiškiai pasakė, kad jiems svarbu ne tik patiems laimėti, bet ir matyti, kaip laimi aplink juos esantys. Nuo to atsispyrus, palaipsniui ir buvo sudėliotas naujas studijos žaidimo formatas. Iki šiol iš 30-ies į studiją su pakvietimais atvykusių žaidėjų, namo su laimėjimais išvykdavo vidutiniškai trečdalis. Nuo šiol – absoliučiai visi susirinkę, sąskaitas papildys sumomis nuo 500 Eur iki 10 000 Eur. Ir taip kiekvieną sekmadienį“, – teigia J. Petraitienė.

Jaudulys ir žaidžiantiems namuose

Naujas „Teleloto“ studijos žaidimas vyks trimis etapais. Pirmame studijos žaidėjai varžysis pasidalinę į dvi komandas – pralaimėjusios nariams atiteks po 500 Eur.

Laimėjusi komanda keliaus į antrą etapą, kuriame kiekvienas narys žais jau individualiai ir varžysis dėl sumų nuo 600 Eur iki 1000 Eur bei keturių kelialapių į finalą.

O finale susitikusi ketveriukė išsidalins prizus nuo 1 500 Eur iki 10 000 Eur.

„Na o žaidėjai prie televizorių ekranų turės galimybę stebėti, kaip per mažiau nei valandą kažkas nueina ištisą sėkmės kelią. Tai nebus drama – nes visiško pralaimėjimo kartėlis eliminuotas. Tačiau jaudulio nestigs. Lauks netikėtumai – pavyzdžiui, jei kažkas iš pakvietimus laimėjusio trisdešimtuko į studiją neatvyks, jo minimalus laimėjimas – t.y. 500 Eur – atiteks kažkam iš žaidėjų namuose. Jei neatvyks du – jau dvi penkių šimtų eurų kupiūros keliaus žaidžiantiems su bilietais, ir taip toliau“, – detalizuoja „Teleloto“ prekės ženklo vadovė.

Tiesa, tarp visų naujovių, išliks ir tai, be ko „Teleloto“ žaidimas jau neįsivaizduojamas. Ir toliau kiekvieną sekmadienį žaidėjams atiteks naujutėlis automobilis, keliasdešimt tūkstančių eurų siekiantis Didysis prizas arba iki milijono eurų užaugantis Aukso puodas.

Pirmąją naujo sezono „Teleloto“ laidą stebėkite rugsėjo 8 d., 17.20 val., per LNK.