Pramogos bekelėje

 Pramogos bekelėje



Tavo tėtis – galingos autotechnikos mėgėjas? Tada suteik jam progą patirti ypatingų transporto priemonių galią bekelėje! Vilniaus rajone įsikūrusiame bekelės parke „OFFROAD PARK by GERA DOVANA“ galima pavairuoti karinį visureigį „Hummer H1“, bet kokį žemės paviršių ir net vandenį įveikiantį pėstininkų transporterį „Volvo Bandvagn 202“, visureigio ir autobusiuko „mišrūną“ „Monster Van“ su net 5 metrų ilgio kėbulu, sportinį automobilį „Porsche Cayenne S“, bagį ir išbandyti unikalųjį tankriedį – keturračio, riedlentės ir tanko savybių derinį. Važiavimą visais šiais autogaliūnais galima rezervuoti paslaugų rezervavimo platformoje www.bookitnow.lt.

Šaudymo pramogos

 Šaudymo pramogos



Tėtį, kuris žavisi veiksmo filmais ar tiesiog mėgsta šaunamuosius ginklus, Tėčio dieną pakviesk į EHUNT! Švenčionių rajone įkurtame šaudymo centre galima patikrinti savo akies taiklumą ir leistis į tikrą šaulio nuotykį. Čia šaudoma į judančius ir nejudančius taikinius, galima pasirinkti šaudymo atstumą ir ginklą, iš kurio šaudoma. EHUNT šaudymo centro ginklų arsenalas nuolat pildomas, o šiuo metu jame – apie 40 ginklų. Šaudykloje organizuojami taktinio šaudymo, jaunojo šaulio, poros iššūkiai, galima išbandyti ir visiškai išskirtines pramogas, tokias kaip ginklų kambarys ar naktinis šaudymas. Čia taip pat galima pasivažinėti keturračiu, bagiu, sniego motociklu ir smagiai leisti laiką pavėsinėse su kepsninėmis.

Plaukimas vandens formule F2

 Vandens formulė



Jei Tavo tėčio stichija – vanduo, metas į Kauną, kur mariose jis galės pralėkti Europos čempiono Edgaro Riabko pramoginiu vandens bolidu! Ši galinga vandens formulė nepalieka abejingų: ji „apginkluota“ 2,5 litro darbinio tūrio, 6 cilindrų „Mercury“ varikliu, turinčiu daugiau nei 200 arklio galių ir išvystančiu net 170 km/h greitį. Paslaugų rezervavimo platformoje „BookitNow“ galima užsakyti plaukimą su profesionaliu Lietuvos motorlaivių federacijos instruktoriumi arba savarankišką plaukimą su galimybe paimti vandens bolido vairą į rankas pačiam. Tai įspūdinga patirtis, suteikianti pliūpsnį adrenalino ir leidžianti patirti šio motorlaivio galią skriejant vandens paviršiumi.

Pasivažinėjimas superautomobiliu

 Super automobiliai



Tėtis, negalintis atitraukti akių nuo prabangių automobilių, tikrai įvertins galimybę Tėčio dieną pasivažinėti naujausiu „Ferrari“ ar „Lamborghini“ automobilio modeliu iš tų, kuriuos siūlo pramogų platintojai Lietuvoje. Ikoniškasis „Ferrari Portofino“ išvysto net iki 336 km/h greitį, o „Lamborghini Huracan“ – tikras kelio žvėris, turintis 4 varomuosius ratus ir 100 km/h greitį pasiekiantis per 3,2 sekundės. Šiuos superautomobilius galima išbandyti pačiam ar šturmano vietoje, Nemuno žiedo trasoje ar Vilniaus, Kauno mieste.

Skrydis oro balionu

 Oro balionas


Užburiantys miesto ir gamtos vaizdai iš paukščio skrydžio bei aukštyn pakylėjantys pojūčiai – skrydis oro balionu yra gyvenimo nuotykis, į kurį leistis nors kartą būtina kiekvienam. Tavo tėčiui dar neteko? www.bookitnow.lt rezervuok skrydį šia ypatinga oro transporto priemone virš Vilniaus, Kauno, Panevėžio, Trakų ar Molėtų.

Su unikalia paslaugų rezervavimo platforma „BookitNow“ lengva susiplanuoti ne tik savo asmeninį laiką, bet ir poilsį, savaitgalio pramogas ar visą šventę. www.bookitnow.lt rasi daugiau nei 10 000 įvairiausių paslaugų ir pramogų sau ir savo artimiesiems: nuo grožio, sveikatinimo procedūrų ir kitų kasdienių paslaugų iki poilsio su nakvyne pasiūlymų ir aktyvių pramogų. Patogi rezervacijų sistema leis iškart rezervuoti išsirinktos paslaugos laiką – tai vertingas įrankis, taupantis laiką ir palengvinantis kasdienybę. Suplanuok Tėčio dieną su „BookitNow“!