Pirmojo skrydžio dieną komanda susijaudinusi ruošėsi pakilimui, numatytam 6.00 val. Tačiau 5.30 val. generalinio direktoriaus vis dar nebuvo vietoje. Paaiškėjo, kad jis pramiegojo ir jį staiga pažadino vyriausiasis operacijų vadovas. Laimė, 5.51 val. direktoriui pavyko būti lėktuve.

Maža to, dar tą pačią dieną generalinis direktorius Józsefas Váradi buvo pakviestas kalbėti į CNN. Per interviu ištiko nedidelis nesusipratimas, kai laidos vedėjas jam pasakė: „Wizz Air“ yra 57-oji neseniai įkurta oro linijų bendrovė, kam jūs reikalingi? Grįžkite po metų, jei dar vis būsite.“

„Visa kita jau yra istorija, bet svarbiausia – mes vis dar esame čia ir galime džiaugtis per pastaruosius 20 metų skraidinę apie 400 mln. keleivių ir net aš vis dar esu kartu“, – komentuoja „Wizz Air“ generalinis direktorius J. Váradi.

Per pastaruosius du dešimtmečius „Wizz Air“ pasiekė ne vieną laimėjimą, įskaitant skrydžius beveik 200 krypčių 53 šalyse. Ypatingą dėmesį bendrovė ir toliau skiria saugumui ir tvariai veiklai. Oro linijų bendrovė nustatė atsakingos aviacijos standartą ir kasmet pelno tvariausios oro transporto bendrovės pasaulyje pripažinimą. Įgyvendindama novatoriškas iniciatyvas ir turėdama jauną orlaivių parką, ji ir toliau stengiasi kuo labiau mažinti savo poveikį aplinkai.

Turėdama ambicingų planų iki 2030 m. tapti 500 orlaivių turinčia oro linijų bendrove, komanda pasiryžusi ir toliau gerinti kelionių patirtį bei skatinti keliavimą už kiekvienam prieinamą kainą.

„Labai dėkoju kiekvienam iš jūsų už nuolatinę paramą ir nepaliaujamą atsidavimą per pastaruosius du dešimtmečius. Kartu mes pakeitėme pasaulį ir pasiekėme nepaprastą sėkmę. Dabar mūsų žvilgsniai krypsta į kitus 20 metų“, – sako J. Váradi.

„Wizz Air“ šiuo metu Lietuvoje turi 2 orlaivius, kurie skraidina 14 maršrutų. Bendrovė skraidina iš 2 Lietuvos oro uostų į 10 skirtingų šalių.

Minėdama šį svarbų įvykį, „Wizz Air“ suteikia galimybę vienam laimingajam aplankyti beveik 200 šios oro linijų bendrovės krypčių visame pasaulyje laimėjus 20 000 eurų vertės skrydį visam gyvenimui. Norėdami laimėti nuotykių ieškotojai turėtų įsigyti „Wizz Air“ bilietą ir nuo 2024 m. gegužės 19 d. iki gegužės 21 d. „Wizz Air“ konkurso puslapyje pateikti užsakymo kodą ir vardą bei pavardę. Konkurse gali dalyvauti vyresnis nei 18 metų žmogus iš šalių, į kurias skraidina „Wizz Air“. Prizui netaikomi apribojimai, todėl laimėtojas galės pasiimti draugus ir šeimos narius į tiek kelionių, kiek norės, kol bus pasiekta 20 000 eurų riba.