Standartinius dulkių siurblius ima keisti belaidžiai modeliai, didžiulio populiarumo sulaukia dulkių siurbliai-šluotos, o daugelio namuose jau kurį laiką karaliauja ir pakankamai savarankiški dulkių siurbliai robotai. Kad ir kokį modelį pasirinksite, visi jie garantuos nepriekaištingą grindų švarą, patogiai ir greitai.

Tiesa, jei reikėtų išrinkti vieną iš populiariausių ir daugiausiai dėmesio sulaukiančių modelių Lietuvoje, tai, ko gero, būtų „Dreame“ prekių ženklo dulkių siurblys-šluota „T30“. Galingas, inovatyvus, efektyvus ir patikimas, šis dulkių siurblys-šluota gali tapti puikiu pasirinkimu tiems, kurie ieško tokio įrenginio, kuris leistų greitai ir efektyviai išvalyti namus, be didelio vargo.

Tačiau, kodėl būtent šis modelis yra toks ypatingas ir populiarus? Ką apie jį naudinga ir svarbu žinoti?

Kodėl „Dreame T30“ sulaukia tokio didžiulio populiarumo?

Prieš pradedant detalesnę, šio puikaus dulkių siurblio, apžvalgą, labai naudinga aptarti tai, dėl ko šis įrenginys yra toks populiarus.

Pradėti reikėtų nuo to, kad jau kuris laikas šis „Dreame“ dulkių siurblys-šluota „T30“ užima aukščiausias vietas perkamiausių ir populiariausių akumuliatorinių dulkių siurblių-šluotų TOP sąrašuose. Be kita ko, populiarumą, žinoma, lemia ir puikios specifikacijos, išskirtinai galingas veikimas ir tikrai draugiška, bei daugelio piniginei prieinama kaina. Ką jau kalbėti apie įspūdingą komplektaciją, inovatyvias funkcijas ir ypatybes, kurios padeda namų tvarkymą ir dulkių siurbimą paversti ne vargu, o vienu malonumu.

Tiesa, žodžiai yra žodžiai. Tad, žemiau pateiksime ir faktus, kurie tikrai paliudys, kad „Dreame T30“ dulkių siurblys-šluota yra, ko gero, geriausias ir praktiškiausias pasirinkimas kiekvienam.

Išskirtinė galia ir įspūdingi siurbimo rezultatai

„Dreame T30“ dulkių siurblys-šluota iš kitų gaminių rinkoje tikrai išsiskiria savo galia. Jis yra aprūpintas inovatyviu, „Dreame Space 5.0“ varikliu, kuris sukuria 150000 apsisukimų per minutę, garantuoja 190AW siurbimo galią. Tokia didelė galia geba pašalini dulkes ir nešvarumus nuo, praktiškai, bet kokių paviršių. Tačiau, tai tikrai ne viskas. Šis dulkių siurblys-šluota yra tikrai sumanus ir efektyviai „jaučia aplinka“. Ko gero didžiausias jo išskirtinumas – automatiškai prisitaikantis valymo režimas. Veikdamas šiuo režimu, „Dreame T30“ dulkių siurblys-šluota geba aptikti ant grindų paviršiaus esančias dulkes ir priklausomai nuo jų kiekio, jis pats, automatiškai pasirenka siurbimo lygį bei galią. Tokiu būdu, ne tik užtikrinama nepriekaištinga švara, bet ir naudojama kur kas mažiau akumuliatoriaus energijos. Be to, šis modelis efektyviai surenka visus nešvarumus tiek nuo kilimų ir kiliminės dangos, tiek nuo kietų paviršių. Na, o aptikęs, kad siurbiamas yra kilimas, jis automatiškai padidina siurbimo galią.

Naudinga pabrėžti ir tai, kad „Dreame T30“ dulkių siurbliai-šluotos naudoja penkių sluoksnių filtravimo sistemą, kuria siurbimo metu yra pašalinama iki 99,6% dulkių dalelių ir 99,9% dulkių erkučių. Be to, kad filtras surenka visus nešvarumus ir dulkes, jis jų neišleidžia atgal į aplinką, juos užsandarindamas. Na, o tai yra be galo svarbu sveikam namų orui bei žmonėms, kurie yra kamuojami alergijų, kvėpavimo takų ligų. Šios funkcijos ir visi rodikliai tikrai sudaro didžiulį įspūdį, o svarbiausia – leidžia išvalyti namus be priekaištų.

Talpus akumuliatorius ir ilgas įrenginio veikimo laikas

Dažna problema, su kuria susiduria akumuliatorinių, belaidžių dulkių siurblių-šluotų savininkai – trumpas akumuliatoriaus veikimo laikas. Dažnas modelis suteikia tikrai trumpą veikimo laiką, kurio neužtenką visų namų išsiurbimui. Tačiau, pasirinkdami „Dreame T30“ modelį, galėsite mėgautis kur kas ilgesniu akumuliatoriaus veikimo laiku, lpalyginti su kitais „Dreame“ gaminiais ar modeliais rinkoje.

Šis modelis naudoja ličio-jonų polimerų bateriją, kuri yra tikrai talpi ir suteikia net iki 90 minučių veikimo vienu įkrovimu. Žinoma, akumuliatoriaus veikimo laikas visiškai priklauso nuo to kaip ir kokiu režimu bei galia naudosite įrenginį. 90 minučių jis veiks, jei pasirinksite „Eco“ režimą, „Med“ režimas suteiks 35 minutes veikimo, o „Turbo“ režimas garantuoja 7,5 minutes siurbimo. Pravartu paminėti ir tai, kad siurblio akumuliatorius yra nuimamas.

www.dreametech.com

Be galo lengvas naudojimas

Galingas, efektyvus valymas ir ilgas veikimas – ne vieninteliai „Dreame T30“ dulkių siurblio-šluotos pliusai. Be to, kad suteiks namų grindims ir paviršiams nepriekaištingą švarą, šis modelis tai leis padaryti itin lengvai ir patogiai.

Patogų valdymą garantuos išmanusis HD ekranas, kuriame galima matyti dulkių lygį, baterijos būseną, valymo ataskaitas, klaidas. Be to, jis leis ir pasirinkti veikimo režimą. Praktiškai ir lengvai pavyks nuimti ir ištuštinti dulkių talpą. 600 ml dulkių talpa ne tik garantuos nemažą surenkamų nešvarumų kiekio laikymą, bet ir bus lengvai išvaloma vienu paspaudimu. Ką jau kalbėti apie tai, kad visi valymo šepečiai, filtrai yra nuimami ir plaunami, o specialus nuolatinio darbo mygtukas leidžia įrenginiui veikti be nuolatinio mygtuko laikymo.

Žinoma, būtina pabrėžti ir tai, kad „T30“ turi ir sieninį laikiklį, kuris ne tik suteikia dulkių siurbliui jo nuosavą laikymo vietą, bet ir yra įrenginio įkroviklis.

Įspūdinga komplektacija

Galiausiai, būtina aptarti ir tikrai įspūdinga „Dreame T30“ dulkių siurblio-šluotos komplektaciją. Tai dulkių siurblys, kuris garantuos universalų visų namų valymą. Gausi komplektacija ir įvairiausi skirtingi priedai leis efektyviai išvalyti ne tik kilimus ar grindis, bet ir sunkiai prieinamas vietas, erdves po baldais, subtilius ir švelnius paviršius, automobilį.

Dulkių siurblys yra aprūpintas unikaliu, V formos šerelių dizainą turinčiu, pagrindiniu siurbimo šepečiu, kuris lengvai juda kilimų paviršiumi, efektyviai išnarplioja plaukus ir puikiai siurbia kietas grindis. Tačiau, be jo, komplekte rasite ir lankstų siurbimo antgalį, kuris padės patogiai pasiekti erdves po baldais, specialų, tiesų antgalį aukštai esantiems nešvarumams ir dulkėms pašalinti, išskirtinį šepetėlį subtiliems paviršiams valyti ir praktiškus, mažesnius šepetėlius, kurie pasitarnaus ne tik automobilio, bet ir sunkiai prieinamų vietų valymui. Tad drąsiai galima teigti, kad šis įrenginys garantuos ne tik grindų, bet ir visų namų švarą.

„Dreame T30“ ne veltui yra laikomas vienu iš populiariausių dulkių siurblių-šluotų rinkoje ir mūsų šalyje. Puiki jo kaina, įspūdingos specifikacijos ir išskirtinis veikimo efektyvumas tikrai nepalieka abejingų. Tad, jei po apžvalgos šiuo siurbliu likote sužavėti ir jūs, užsukite į Varle.lt internetinį prekybos centrą. Čia „Dreame T30” rasite už žemą kainą!