Didžiuliame, daugiau nei 21 000 m2 plotą užimančiame centre, kuriame įsikūrę rinkos lyderiai ir nišiniai prekių ženklai, klientams individualias konsultacijas teikia dizaineriai, apdailos ir interjero specialistai. Atvykusią Korneliją pirmiausia pasitinka Elena – parduotuvės „Grindų arsenalas“ atstovė.

„Dabar labai populiaru rinktis vinilines, kitaip vadinamas SPC grindis – jos yra atsparios drėgmei, laidžios šilumai ir tinkamos visoms patalpoms. Žinoma, turime ir platų laminato, parketlenčių pasirinkimą – prekiaujame tik žinomų gamintojų produkcija, tad esame tikri dėl aukštos gaminių kokybės“, – pasakoja Elena, kviečianti naujakurius ir norinčius atnaujinti savo namus, užsukti į UNIDECO.

Namų apdailos centras UNIDECO

Čia, anot specialistės, klientai gauna ne tik asmenines konsultacijas, bet ir su specialistų pagalba gali vienu metu suderinti skirtingus namų įrengimo poreikius – pavyzdžiui, renkantis grindų dangą tuo pačiu prie jos priderinti ir plyteles, baldus, tekstilę. Viską, ko reikia būsto apdailai, rasite vienoje vietoje.

Namų apdailos centras UNIDECO

Tuo, kad pasirinkimo pirkėjai tikrai nepristigs, Kornelija įsitikino užsukusi į šalimais įsikūrusią „2DI“ parduotuvę – erdvioje salė galima apžiūrėti ne tik įvairiausias grindų dangas, bet ir išsirinkti apdailos detales, kilimus, tapetus.

„Tikrai ne vienas nustemba mūsų parduotuvėje išvydęs ir paveikslus bei knygų pilnas lentynas – pastarąsias klientai perka ne tik dovanoms ar skaitymui, bet ir kaip interjero detalę“, – pasakoja parduotuvės atstovė Kristina Tkačukė.

Namų apdailos centras UNIDECO

Tiems, kurie planuoja atsinaujinti plyteles, verta įsidėmėti UNIDECO namų apdailos centre ne vienerius metus pirkėjus kokybišku asortimentu džiuginančią „Artesana“ parduotuvę. Skirtingų dydžių, raštų ir spalvų plytelių pasirinkimas čia tikrai gausus, o kokybė patikrinta ir laiko, ir klientų.

„Didžioji dalis plytelių atkeliauja iš Ispanijos, Italijos, taip pat Indijos – kiekvienam pagal poreikį ir dizainą. Be abejonės, padedame klientams išsirinkti tinkamiausią variantą ir nepasiklysti tendencijų įvairovėje: pastebime, kad šiuo metu populiarus natūralus akmuo, dairomasi betoninių variantų, aktualus ir ramių, jaukių spalvų „rustic“ stiliaus dizainas“, – pasakoja parduotuvės atstovas Danielius Zegulinas.

Virtuvei ir vonios kambariui skirtų santechnikos prekių ir ne tik jų Kornelija užsuko pasižvalgyti antrame namų apdailos centro aukšte įsikūrusioje „Sateka“ parduotuvėje, kuri atstovauja „Teka industrials“ įmonių grupę – vieną didžiausių virtuvės ir vonios įrangos gamintojų Europos ir pasaulinėje rinkoje.

Namų apdailos centras UNIDECO

„Teka yra pasaulyje gerai žinomas prekinis ženklas, Europoje turintis net 24 gamyklas. Aukšta gaminių kokybė, inovaciniai sprendimai ir išskirtiniai dizainai suteikia šiam gamintojui papildomą pranašumą prieš kitus rinkos gamintojus, o pirkėjams galimybę rinktis iš plataus ištobulintų ir funkcionalių Teka gaminių asortimento“, – sako Rūta Jankauskaitė, parduotuvės atstovė.

Kornelijai specialistė papasakojo ir ryškiausias vonios kambario bei virtuvės tendencijas – nors į juodą spalvą klientai vis dar dairosi, šiais metais karaliaus balta spalva, o vienu svarbiausių interjero detalių akcentu taps medžio motyvai.

Be abejonės, namams reikia ir durų. Kokias išsirinkti, patars tikri šios srities ekspertai – „AZ durys“. Čia rasite ne tik klasikinius variantus, bet ir turėsite galimybę užsisakyti pagal individualius išmatavimus pagamintas duris.

Namų apdailos centras UNIDECO

„Stengiamės nuolatos atnaujinti asortimentą, pasiūlyti naujausias tendencijas atitinkančius sprendimus – štai šiuo metu populiaru rinktis taip vadinamas „nematomas“ duris, klientai dairosi ir nestandartinių variantų, pavyzdžiui, aukštų durų. O tiems, kurių namuose mažiau erdvės, siūlome sulankstomas durų sistemas“, – asortimentą pristato parduotuvės atstovas Mindaugas Daugėla.

Patraukliomis durų kainomis UNIDECO namų apdailos centre vilioja ir „Ddurys“ parduotuvė. Jos atstovė Natalija Jakubauskienė neabejoja – sau tinkamą variantą išsirinks kiekvienas.

„Mes siūlome ne tik grožį ir kokybę, bet ir patikimumą, nes mūsų prekės yra sertifikuotos. Turime tikriausiai plačiausią asortimentą Vilniaus mieste ir tikrai patrauklias kainas – kartais klientams sunku net patikėti, kad tokios kainos apskritai egzistuoja“, – sako parduotuvės atstovė.

Namų apdailos centras UNIDECO

Namų apdailos centre UNIDECO taip pat galite pasirinkti užuolaidas ir roletus, užsisakyti nestandartinių baldų gamybą, su profesionalų pagalba suplanuoti namų apšvietimą ir netgi pasirūpinti dovanomis artimiesiems.

Daugiau nei 30 parduotuvių ir tūkstančiai idėjų jūsų namams – UNIDECO, Verkių g. 44, Vilniuje.