Visuomet turėti ranka pasiekiamus įvairių sričių meistrus – didelė sėkmė, o kokybiškai ir laiku padarytas remontas užtikrina meistrams būsimus susitarimus su naujais klientais. Reklama iš lūpų į lūpas iki šiol yra viena greičiausiai plintančių, o dažniausiai ir išskirtinai patikima, tačiau ar tai garantuoja reikiamų darbų atlikimą? Universalaus meistro specialistai mano, kad kelias surasti reikiamą meistrą yra tikrai ne vienas.

Kaip surasti gerą meistrą?

Kaip jau minėjome, vienas iš labiausiai pasiteisinusių meistrų paieškos būdų – rekomendacijos. Domėkitės ir klausinėkite savo aplinkos žmonių bei pažįstamų, kurie yra patenkinti atliktų darbų kokybe, operatyvumu bei profesionalumu. Kitas paieškos būdas – internetiniuose puslapiuose ieškoti pavienių meistrų kontaktų ar statybos įmonių, suteikiančių būsto remonto paslaugas. Būtent taip atsirado ir išpopuliarėjo Universalaus meistro komanda, rinkoje teikianti profesionalias ir patikimas būsto remonto bei kitas paslaugas.

Dažnai kylantis klausimas – ar pigios paslaugos gali būti kokybiškos? Statybų ekspertai pataria nesižavėti paslaugomis, kuomet už paslaugas prašoma kaina yra žemesnė nei rinkos. Gerai pagalvokite, ar norite pigiausios paslaugos, ar neteks nusivilti ir vėliau ieškoti meistrų, kurie ištaisytų klaidas. Netinkama kokybė ir numatytų terminų nesilaikymas dažniausiai kainuoja daugiau nei planavote. Tad neverta skubėti ir pasiduoti pigesnių paslaugų pagundai. Tokiu atveju paprašykite parodyti atliktų darbų nuotraukas arba nuvažiuokite į jau pabaigtus objektus. Susipažinimas su meistro darbais bei juo pačiu asmeniškai leis jums išvengti susidūrimo su savamoksliais bei apsišaukėliais meistrais.

Dar vienas patarimas, kuris jus apdraustų nuo daugelio nemalonumų – darbų sutarties sudarymas su meistru ar įmone. Tokių sutarčių pasirašymas įgalina meistrus laikytis darbų pabaigimo terminų bei užtikrina darbų kokybę. Savarankiškai dirbantys meistrai turi individualios veiklos vykdymo pažymą. Norėdami turėti garantijas, atliekant būsto remontą, būtinai pasirašykite darbų sutartį: detaliai surašykite visus būsimus bei planuojamus darbus, kainą bei apmokėjimo formą. Tai – jūsų draudimas.

Kas geriauįmonė ar individualus meistras?

Verta žinoti, kad skirtingiems darbams atlikti samdomi vis kiti meistrai, tad kiekvienam iš jų teks mokėti rinkos kainą. Jie visi skirtingi – nevienoda patirtis, požiūris į darbą ir t.t. Tuo tarpu, samdant įmonę, jos kainodara yra aiški, užsakant daug paslaugų, suteikiama nuolaida nuo bendros sąmatos, nes įmonės turi daugiau nuolaidų partnerių kompanijose, perkant medžiagas ar įrankius. Tad surasti tą aukso viduriuką nėra lengva. Universalaus meistro komanda sprendžia visas problemas, kontaktuoja su būsto savininku, aptaria sutarties sąlygas, darbų apimtis bei terminus.

Geras darbų planavimaspusė darbo

Planuojant remontuoti būstą, itin svarbus yra remonto ir apdailos projektas. Ypač, jei remontą planuojate didesnį nei sienų perdažymas ar tapetavimas. Tai – tarsi darbų planas, suteikiantis daugiau aiškumo ne tik dėl darbų apimties, bet ir dėl kainos. Turint projektą, bus aiškus bendras bendras būsto remonto biudžetas. Jei galite sau leisti pasisamdyti interjero dizainerį ar architektą, esant didelėms darbų apimtims, turėsite puikų galutinį rezultatą. Jeigu jūs norite vienos komandos, dirbančios jūsų namuose ar biure – Universalaus meistro specialistai ras puikius ir individualius sprendimus jūsų poreikiams.

Užsakymo nr.: PT_83903727