Parodos temos

Šių metų parodoje dominuos trijų temų kryptys: namams, verslui ir savivaldybėms. Montuotojai, santechnikai, dizaineriai, architektai ir projektuotojai naujakuriams pristatys naujausias erdvių įrengimo technologijas bei inovatyvius inžinerinius sprendimus namams. Verslo atstovai bus įkvėpti atrasti ekologiškus ir pelningus sprendimus vystyti veiklą. Savivaldybių atstovai gyventojus supažindins su darnia regionų plėtra ir įgyvendintais atsinaujinančios energetikos projektais.

Būsto paroda „Supernamai“

Parodoje ypač daug dėmesio bus skiriama išmaniųjų namų kūrimui: apdailai, garso ir termoizoliacinėms medžiagoms, interjerui, vidaus įrengimui, baldams, apsaugos sistemoms, automatikai, šildymui, vėdinimui, oro kondicionavimui, santechnikai, baseinams, pirtims, apšvietimui, elektrai ir saulės elektrinėms, elektromobiliams ir jų įrangai. Tad čia naudingos informacijos gaus visi, kuriems aktualūs išmanieji, funkcionalūs, estetiški, tvarūs, saugūs, ekologiški ir patogūs namai.

Būsto paroda „Supernamai“

Kvies diskusijai

Parodoje lankytojai ne tik užsuks į ekspozicijas, bendraus su profesionalais, bet ir dalyvaus atvirose diskusijose. Specialioje interjero erdvėje dizaineriai ir interjero medžiagų gamintojų atstovai atskleis šiuolaikinės darbo erdvės įrengimo paslaptis. Darbo vieta turi įtaką ne tik darbuotojo produktyvumui, bet ir jo psichologinei sveikatai. Interjero dizaineriai pasidalins savo atrastais sprendimais, kaip tinkamai suplanuoti namų arba biuro erdvę ir ją paversti ergonomiška, patogia, universalia, kintančia ir prisitaikančia prie individualių poreikių.

Būsto paroda „Supernamai“

ŠVOK (šildymo, vėdinimo ir oro kondicionavimo) specialistai konferencijoje kvies susipažinti su pastatų mikroklimato įgyvendinimu užtikrinant žaliąjį kursą. Renginio dalyviai sužinos, kaip pasinaudoti valstybės dotacija įsirengiant modernius šildymo prietaisus ir elektromobilių įkrovimo stoteles. Pranešėjai taip pat pasidalins išmaniais, komfortiškais ir aplinkai draugiškais mikroklimato sprendimais namams ir verslui.

Būsto paroda „Supernamai“

Urbanistai ir savivaldybės, dalyvaujančios projekte „Supermiestai“, diskusijoje „Darni regionų plėtra“ diskutuos apie tai, kaip svarbu kurti kokybišką būstą ir burti gyventojus į aktyvias bendruomenes, neabejingas savo kraštui. Bus paliestos regionams jautrios temos – jaunų gyventojų emigracija ir darbo vietų trūkumas. Pranešėjai dalinsis idėjomis ir mintimis, kaip savivalda galėtų kurti patrauklią erdvę jaunimui pritraukti ir verslui vystyti.

Būsto paroda „Supernamai“

Pristatys projektą „Supermiestai“

Parodos „Supernamai 2024“ išskirtinėje zonoje bus pristatytas naujas projektas „Supermiestai“. Savivaldybių atstovai ekspozicijoje supažindins su įdomiausiais įgyvendintais projektais, kurie padėjo gerinti Lietuvos regionų infrastruktūrą, skatino atvykstamąjį turizmą ir labai prisidėjo prie kokybiško gyvenimo. Jie aktyviai dalyvaus diskusijose ir bus nominuoti „Supermiestai“ apdovanojimams.

Būsto paroda „Supernamai“

5-asis Lietuvos montuotojų čempionatas

Visų laukia ir jau tradicija tapęs „Lietuvos montuotojų čempionatas“. Tokio tipo renginiai ypač populiarūs statybų ir inžinerijos parodose užsienyje. Pirmą kartą mūsų šalyje suorganizuotas čempionatas iš karto sulaukė didelio dalyvių ir žiūrovų dėmesio, o šiandien mini solidų 5-erių metų jubiliejų. Santechnikos montuotojai savo profesionalumą ir spartą demonstruos įveikdami skirtingas užduotis, kurias parengs parodos partneriai „Tece“, „Danfoss“, „Grundfos“, „Šilputa“ ir „Uponor“. Dalyvių laukia šildymo sistemų subalansavimo, grindinio ir lubinio šildymo, potinkinio WC rėmo prijungimo ir kitos užduotys. Santechnikos montuotojai varžysis dėl pagrindinio čempionato prizo – 1000 eurų kupono.

Būsto paroda „Supernamai“

Neabejojama, kad parodoje sau aktualias temas atras kiekvienas. Naujakuriai sužinos naujausias ir pažangiausias namų įrengimo tendencijas. Architektai ir būstų statytojai atnaujins savo žinias ar net ras naujų partnerių. Verslo atstovai bus įkvėpti užsienyje populiarių tvaraus verslo sprendimų. Savivaldybių atstovai pristatys savo regiono pasiekimus ir motyvuos kitus sekti jų pėdomis. Visa tai vyks vieną kartą per metus vykstančioje nemokamoje trijų dienų parodoje „Supernamai 2024“. Susitikime rugsėjo 27–29 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO! Įėjimas lankytojams – nemokamas !

Daugiau informacijos skaitykite internete.