Siūlome užsukti į puslapį Akcijos.lt , kuriame rasite įvairių prekybininkų kalėdinius leidinius vienoje vietoje. Puikus šaltinis, ieškantiems geriausių dovanų idėjų ir kalėdinių pasiūlymų!

O kelis, pačius populiariausius šventinius leidinius ir jų prekes, norime jums pristatyti šiame straipsnyje. Atraskite geriausias dovanas!

„Senukai“ – mes visi esame Kalėdos

„Mes visi esame Kalėdos“ – tokiu šūkiu šiemet šventes pasitinka „Senukai“. Kalėdiniame šios parduotuvės leidinyje rasite platų dovanų pasirinkimą. Išskirtinės nuolaidos stambiajai buitinei technikai, puikūs pasiūlymai elektronikos prekėms, galimybė susikomplektuoti smulkiosios buitinės technikos dovanų rinkinius – puikus metas atsinaujinti.

Ir tai dar tikrai ne viskas: parduotuvės „Senukai“ leidinyje „Kalėdoms pasiruošta“ rasite gerų pasiūlymų eglutės žaisliukams, girliandoms, dirbtinėms eglutėms ir kt. Išduosime paslaptį, atrinktoms prekėms taikoma net iki 60 proc. nuolaida! Beje, jeigu Kalėdų Senelis dar nespėjo pasirūpinti žaislais vaikams, priminkite jam, kad peržiūrėtų „Senukų“ leidinį – ten gausu nuolaidų „Lego“ ir „Playmobil“ konstruktoriams, žaislinei buitinei technikai ir kitiems, vaikų pamėgtiems žaidimas ir žaislams.

„Pepco“ – svajonių žaislų leidinys


Tęskime žaislų temą. Jeigu vis dar nepasirūpinote dovanomis mažiesiems, siūlome užmesti akį į parduotuvės „Pepco“ kalėdinį leidinį, kuris orientuotas į vaikų norus. Minkšti kalėdiniai žaislai, iš medžio pagaminti žaidimai, pamėgti „Disney“ herojai, sensoriniai žaislai, įvairios lėlės, mašinėlės, dėlionės... O geriausia tai, kad ir kainos – tikrai nesikandžioja. Tiesa, siūlome nelaukti paskutinės akimirkos ir dovanomis rūpintis jau dabar.

„Drogas“ – šventiniai rinkiniai moterims, vyrams ir vaikams


Šių metų kalėdinis parduotuvės „Drogas“ leidinys tiesiog knibžda nuo įvairiausių nuolaidų ir specialių pasiūlymų. Čia rasite galybę grožio rinkinių, kurie skirti moterims, vyrams ir vaikams. Kūno priežiūros priemonės, plaukams skirti gaminiai, dekoratyvinės kosmetikos kalėdinė kolekcija, barzdos priežiūrai skirti rinkiniai, vonios burbulai... Grožio prekių pasirinkimas – išties didžiulis. O geriausia tai, kad visi rinkiniai itin estetiški, dailiai supakuoti.

„Ermitažo“ šventinis katalogas: Kalėdoms leisk sau viską

Šventinis „Ermitažo“ kalėdinis leidinys taip pat vertas jūsų dėmesio. Rekomenduojame jį perversti tiems žmonės, kurie dar nespėjo dekoruoti savo namų – kataloge slepiasi galybė žaisliukų ir papuošimų, kuriuos puikiai apibūdina epitetas „prabangi klasika“.

„Ermitažo“ kataloge galima atrasti iš kalėdinių eglučių, lauko lempučių, įvairiausių žvakių, žiemiškų augalų, patalynės komplektų, pledų ir kitų puikių daiktų, idealiai tinkančių dovanoms ar namų dekorui.

„Vynoteka“ ir itališkų pyragų katalogas

Koks desertas jums asocijuojasi su Kalėdomis? Tikriausiai, jų yra ne vienas. Vis dėlto, kokios gi šventės be puraus panettone pyrago, tiesa? Svetainėje Akcijos.lt rasite „Vynotekos“ kalėdinį katalogą, kuriame pristatomi skirtingi, asortimente esantys itališki panettone.

Itališkas pyragas su razinomis ir apelsinų žievelėmis, itališkas pyragas su šokoladu ir vyšniomis, itališkas panettone su figomis ir juodojo šokolado gabaliukais – mums jau dabar tįsta seilė, o jums?

Beje, svetainėje Akcijos.lt rasite ir daugiau skirtingų leidinių, kuriuose pateikiama informacija apie kalėdinius gardėsius. Perverskite ir išsirinkite jums aktualiausias prekes!