Žinomi žmonės ir įspūdingi pasirodymai

Iki vėlumos vykusiame renginyje be „Mercedes-Benz“ klientų, verslininkų ir žiniasklaidos atstovų buvo galima sutikti ir ne vieną žinomą pramogų pasaulio veidą, tarp kurių – verslininkė Patricija Gadžijeva, žurnalistė ir laidų vedėja Ugnė Siparė, asmeninis fitneso treneris Paulius Ratkevičius, žinoma TV laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė, tinklaraštininkė ir didžėja Simona Burbaitė, nuomonės formuotoja Maria Randers bei kiti.

Susirinkusius svečius stebino įspūdingas lazerių šou, meninės gimnastikos atstovių „Diamonds show“ pasirodymas, skambėjo grupės „Baltasis Kiras“ gyva muzika, o renginio vedėjas iliuzionistas Justinas Malinauskas parodė netikėtų magijos triukų.

Renginio svečiai turėjo galimybę išvysti plačiausią Lietuvoje „Mercedes-Benz“ elektromobilių modelių gamą: EQA, EQB, EQE, EQE SUV, EQS, EQS SUV ir naujausią iš tinklo įkraunamą E klasės modelį. Visi norintys galėjo išbandyti visus šiuos „Mercedes-Benz“ modelius specialiai renginiui paruoštoje trasoje ir šia galimybe renginio svečiai naudojosi aktyviai visą vakarą.

Inžinerijos, technologijų ir meno olimpas

„Mercedes-Benz“ Lietuvoje atstovaujančios bendrovės „Veho Lietuva“ generalinis direktorius Donatas Stanionis neabejoja, kad sau tinkamiausią elektromobilį iš plataus modelių pasirinkimo gali išsirinkti kiekvienas.

„Šis gamintojas visuomet buvo vienas automobilių pramonės lyderių, o šiandien tai atspindi plačiausia šalyje elektromobilių modelių gama. Mūsų asortimente automobilį sau neabejotinai atras įvairiausių poreikių žmonės. Nuo kompaktiškų hečbekų, įvairaus dydžio sedanų, visureigių iki mikroautobusų ar net sunkvežimių – klientai gali pasirinkti visiškai elektrinę automobilio versiją kiekvienam modeliui“, – sako D. Stanionis.

„Veho Lietuva“ generalinio direktoriaus teigimu, „Mercedes-Benz“ elektromobilių šeima savo kelią pradėjo 2019 m., kai buvo išleistas krosoveris EQC, koncepcinio modelio „Concept EQ“ serijinės gamybos versija. Taip gimė vizija, kaip turi atrodyti naujos kartos liukso klasės automobilis.

Šiandien „Mercedes-Benz“ gali pasigirti net 7 elektromobilių modeliais, o kiekvienas EQ modelis turi dar kelias modifikacijas, tad iš viso dėl skirtingų variklių tipų savo svajonių automobilį galima rinktis iš 31 varianto. Šie elektromobiliai pasižymi pažangiausiomis technologijomis, multimedijos ir saugumo sistemomis, garantuojančiomis nepamirštamą komfortą bei naują vairavimo patirtį.

„Mercedes-Benz“ elektromobiliai – tai inžinerijos, technologijų ir meno olimpas. Jie yra visiškas prabangos etalonas kiekvienoje automobilių klasėje, pasižymi bekompromisiu važiavimo komfortu. Visiškai elektriniu modeliu vienu įkrovimu nuvažiuojamas atstumas gali siekti net 780 km, priklausomai nuo modelio. Tai – ateities elektromobiliai, kuriais galite pasikliauti“, – kalba D. Stanionis.

Nauja „Mercedes-Benz“ era

Pasak D. Stanionio, žymus pasaulyje prabangių automobilių gamintojas sparčiai žengia link visiškai elektrinės ir programine įranga varomos ateities.

„Mercedes-Benz“ nuosekliai laikosi holistinio požiūrio į visiškai elektrinio mobilumo ateitį. Gamintojo ambicija yra iki 2039 m. pasiekti, kad visas automobilių gamybos procesas – nuo automobilio projektavimo, žaliavų išgavimo gamybai iki jo utilizacijos – būtų neutralus anglies dioksido (C02) požiūriu. „Mercedes-Benz“ vadovaujasi aplinkos neteršiančio mobilumo vizija, kad visi drauge apsaugotume mūsų planetą“, – teigia gamintoją Lietuvoje atstovaujančios bendrovės „Veho Lietuva“ generalinis direktorius.