Tikimės, kad „Topo centro“ ekspertų patarimai padės išsirinkti geidžiamą ir naudingą dovaną visiems – sveikos gyvensenos entuziastams, stiliaus puoselėtojams, vaikams.

Intensyviai sportuojantiems – itin patvarūs „Apple“ ir „Garmin“ laikrodžiai

Apple Watch Ultra 2

Galingas išmanusis laikrodis „Apple Watch Ultra 2“ pravers aktyviai gyvenantiems ir įdėmiai sekantiems savo fizines galimybes bei rezultatus. Laikrodį titano korpusu valdysite neliesdami ekrano, o jis ypatingas – didesnis (49 mm), itin geros raiškos, tad visa informacija matoma net ir ryškiai šviečiant saulei. Šio išmanaus laikrodžio atmintis –64 GB, yra „Bluetooth“, „Wi-Fi“ jungtys, o baterijos darbo trukmė– 36 valandos. Šios laikrodis sukurtas įveikti visus iššūkius gamtoje, ekranas patikimai apsaugotas nuo dulkių, o atsparumas vandeniui siekia iki 40 m. Itin tiksli GPS navigacija padės nustatyti jūsų buvimo vietą ir apskaičiuoja atstumą. „Fall Detection“6 ir „Crash Detection“ funkcijos sujungs su pagalbos tarnybomis ištikus pavojingai situacijai. Šis išmanusis laikrodis džiugina itin pažangiomis sveikatos stebėjimo funkcijomis bei įvairių treniruočių programų gausa.

Garmin Epix Pro

Nuostabus pasirinkimas kalnų sporto mėgėjams, plaukikams, bėgikams ar kito sporto entuziastams – sportinis išmanusis laikrodis „Garmin Epix Pro“. Laikrodis išbandytas pagal JAV karinius atsparumo temperatūrai, smūgiams ir vandeniui standartus. Šiame itin patvaraus korpuso laikrodyje rasite pažangias treniravimosi funkcijas, galėsite stebėti sveikatos ir geros savijautos duomenis, teikiamus visą parą. Laikrodis itin tinkamas ilgų distancijų žygiuotojams ar kalnų sporto entuziastams, mat turi technologiją „Satiq“, GPS sistemą ir funkciją, kuri matuoja jūsų ištvermę kopiant. Balas parodo gebėjimą atlaikyti ilgalaikę apkrovą bei treniruočių pažangą.

Dar vienas pasiūlymas profesionaliems sportininkams ar itin daug besitreniruojantiems mėgėjams – nerūdijančio plieno korpuso išmanusis sportinis laikrodis „Garmin Venu“. Laikrodis neabejotinai padės geriau suprasti savo kūną, naudojantis pažangiomis sveikatos ir kūno rengybos funkcijomis – įdiegtos net 25 sporto programos, streso stebėjimo sistema, treniruočių kūrimo funkcija. Itin ryškus AMOLED ekranas – laikrodžio rodmenys matomi bet kokiomis sąlygomis, o patvari baterija leis laikrodžio nekrauti net iki 9 dienų!

Aktyvaus laisvalaikio šalininkams ir stileivoms

Aktyvų gyvenimo būdą mėgstantiems žmonėms 9 serijos „Apple“ išmanusis laikrodis bus nepamainoma dovana, įsitikinę „Topo centro“ ekspertai. Neįtikėtinai galingas laikrodžio lustas užtikrina greitį ir ryškumą. Kaip ir „Apple Watch Ultra 2“, čia turėsite galimybę valdyti įrenginį neliesdami ekrano. Pateikiamos įžvalgos apie emocinę ir regėjimo sveikatą, todėl sekti savo fizinę ir emocinę būseną galėsite tiesiog ant savo riešo. Laikrodyje įdiegta „Workout“ programėlė leis išlikti aktyviems ir atrasti daugybę būdų treniruotis, o specialus pagalbos iškvietimo mygtukas padės ją itin skubiai išsikviesti nutikus nelaimei, tarkim, patekus į autoavariją. Laikrodis – itin funkcionalus, pritaikomas prie įvairios aprangos, mat yra galimybė keisti dirželius – o jų yra pačių įvairiausių spalvų, medžiagų ir stilių.

Samsung Galaxy Watch 6

Dar vienas puikus pasirinkimas sportuojantiems, aktyviai laisvalaikį leidžiantiems sveikuoliams – išmanusis laikrodis „Samsung Galaxy Watch6“. Itin svarbi funkcija – miego stebėjimas: dėvėkite laikrodį miegodami ir stebėkite savo nakties miego fazę, miego rezultatą ir nuoseklumą. Tiesiai ant savo riešo gausite patarimus, kurie padės pagerinti miego kokybę. Be to, kol nešiojate „Galaxy Watch6“, integruotas PPG jutiklis periodiškai matuoja širdies susitraukimų dažnį ir ritmą, taigi įspės, jei šis rodiklis yra per didelis arba per mažas. Pagal tai galėsite pasirinkti ir tinkamo intensyvumo treniruotes. Šis laikrodis taps nepamainomu ir moterims, norinčioms sekti savo ciklą: laikrodis matuoja jūsų naktinę odos temperatūrą, kad nuspėtų mėnesinių ir kitas ciklo datas. „Galaxy Watch6” išsiskiria itin plačiu ir talpiu ekranu, o dirželį pakeisite vienu paspaudimu – taip lengvai aksesuarą priderinsite prie savo aprangos.

Garmin Vivoactive

Dar viena šauni dovana po Kalėdų eglute – sportinis laikrodis „Garmin Vivoactive 5“, leidžiantis nepertraukiamai stebėti savo sveikatos būklę iki 11 dienų tarp krovimų. Naudodamiesi funkcija „Body Battery“ visą parą žinosite, kas jus nualina ir išsunkia, o kas kaip tik priduoda energijos. Specialus, individualiai jums adaptuotas miego treneris padės suprasti, kiek miego jums reikia, ir duos naudingų miego patarimų. Be to, „Vivoactive 5“ turi specialių treniruočių, skirtų sėdintiems neįgaliojo vežimėlyje, gali sekti vežimėlio stūmimus. Išmaniojo įrenginio funkcijos padės geriau suprasti, kaip treniruotės paveikia jūsų kūną ir kiek laiko reikia norint po jų atsigauti, kad galėtumėte mesti sau bet kokį fizinio pasirengimo iššūkį.

Nereikia rinktis tarp stiliaus ir išmanumo: su šiais laikrodžiais gausite abu

Samsung Galaxy Classic

Dievinantiems stilingus ir išmanius prietaisus Kalėdų senelis galėtų atnešti išmanųjį laikrodį „Samsung Galaxy Watch6 Classic“. Jo dizainas dvelkia prabanga, skaitmenys ant ekrano – tarsi klasikiniame laikrodyje, o savo išmaniomis galimybėmis jis nė kiek nenusileidžia kitiems. Varijuokite su įvairių spalvų, stilių ir medžiagų apyrankėmis, sportuokite ir laisvalaikį leiskite su šiuo laikrodžiu, kuris leis ne tik stebėti savo organizme vykstančius procesus, efektyviai pasirinkti sporto treniruočių tempą ir programas, užtikrinti akylą miego sekimą, bet ir suteiks progą mėgautis platesniu ekranu su dar siauresniais laikrodžio krašteliais.

Gudrutis

Į klasikinių laikrodžių bei elegancijos pasaulį nukels ir „Huawei Watch GT4“. Ikoniškas laikrodžio dizainas ir baterija vienu įkrovimu galinti gyvuoti iki 2 savaičių. Laikrodyje rasite išmanųjį gyvenimo būdo asistentą, atnaujintą 24/7 sveikatos valdymą bei mokslu paremtą sporto trenerį. Laikrodis sukuria ir galimybę individualumui: savo ciferblatą sukurkite tokį, kokio norite jūs. Naujoji „Stay Fit“ programėlė, paremta „Huawei TruSeen™ 5.5+“ technologija, leis akimirksniu stebėti suvartotų kalorijų skaičių, jų kiekį realiuoju laiku, aktyvias kalorijas, pasyvias kalorijas ir kalorijų deficitą. Laikrodis ne tik nuolat seka svarbiausius sveikatos rodiklius, tačiau turi ir streso monitorių, kad galėtumėte sekti bei valdyti bet kokius kasdienius išbandymus ir sunkumus, o atsipalaiduoti padės raminantys kvėpavimo pratimai. Net keli ikoniški šio laikrodžio dizainai prieinami „Topo centras“ parduotuvėse.

Išmanieji laikrodžiai vaikams: užtikrinti sveiką ir saugią mažųjų gyvenseną – paprasčiau

Huawei Watch GT4

Sportuojantiems vaikams nepamainoma dovana gali tapti „Topo centras“ naujiena – sportinis laikrodis „Garmin Vivofit Jr 3 Black Panther Activity Smart Watch“ arba sportinis laikrodis „Garmin Vivofit Jr 3 Disney Princess Activity Smart Watch“. Šie laikrodukai leidžia pasirinkti norimą ciferblato dizainą Juodosios panteros ar Disnėjaus princesės tematika. Šiam laikrodžiui nebaisus nei vanduo, nei ekstremalūs mažųjų nuotykiai, o geriausia žinia, kad laikrodžio nereikia krauti – lengvai pakeičiamas akumuliatorius veikia iki 1 metų! Kad aktyvų ir sveiką gyvenimo būdą ugdyti vaikuose būtų lengviau, 60 minučių kasdieninės veiklos atvers nepamirštamus nuotykius ir žaidimus laikrodyje, o kuo daugiau aktyvių minučių vaikai registruoja – tuo daugiau galimybių jie gaus žaisti įtraukiantį iššūkio žaidimą.

Tiesiai į laikrodžio ekraną vaikas gaus ir svarbius priminimus apie dantų valymą, galės atlikti specialias užduotis, yra galimybė ir apriboti ekranams skirtą laiką („Kid Mode“ funkcija). Kad dėl vaikų saugumo būtų ramiau, įveskite vaiko skubios pagalbos kontaktinę informaciją į šių laikrodžių ICE valdiklį, kad prireikus būtų galima greitai ją pasiekti.

Garmin Vivofit princess

Tuo tarpu kitas išmanusis laikrodis „Gudrutis“ leis vaiko savarankiškumą ugdyti saugiau: stebėkite preliminarią vaiko buvimo vietą, paskambinkite jam ar bendraukite balso žinutėmis. Esminis skirtumas nuo įprasto telefono yra tas, kad vaikas, kai skambinama į šį laikroduką, visuomet girdės skambučius, o pamesti tvirtai užsegtą laikrodį beveik neįmanoma. Vaizdo kamera leis nuotoliu bendrauti matant vaiką, yra ir asmenukių funkcija. Laikrodukas matuoja vaiko miegą, temperatūrą, pulsą ir net streso lygį. Taip pat yra ir SOS pagalbos mygtukas, kad mažąjį išleisti į savarankišką gyvenimą tėveliams būtų patikimiau.