Rudenį – į kitokią Palangą

Rudenį Palangos miestas ištuštėja – būriai atostogautojų grįžta į darbus, studijas ir mokyklas, visada šurmuliuojančioje Basanavičiaus gatvėje po truputį ima retėti praeivių, o paplūdimiuose visiems atsiranda kur kas daugiau vietos. Nors kai kam tai gali skambėti liūdnai, daugybė žmonių noriai mėgaujasi šiais pokyčiais ir būtent rudenį keliauja į Palangą.

Palanga

Ypač rugsėjo–spalio mėnesiais Palanga suteikia itin malonią, bet kiek kitokią patirtį nei vasaros sezonu: čia pagaliau galima pasivaikščioti nurimusia Basanavičiaus gatve, paklajoti ir visai tuščiose jaukiose gatvelėse, pasimėgauti grynu oru ir gaiva, sklindančia nuo vėstančios jūros, bei išvysti rudenėjančią gamtą viename gražiausių parkų Šiaurės Europoje – peizažinių vaizdų gausiame Birutės parke su įstabiaisiais 19 a. pab. grafų Tiškevičių rūmais, tvenkinukais, preciziškai prižiūrimais gėlynais ir žolynais. O kas dar nesikėlė su Palangos apžvalgos ratu, tai pramoga, kurios negalima praleisti, o ypač – auksinį rudenį.

„All Seasons Palanga“

Palangos centre įkurti apartamentai „All Seasons Palanga“ kviečia malonaus poilsio visus metus! Strategiškai itin patogioje vietoje įsikūrę apartamentai yra vos už 900 metrų nuo jūros, už kelių žingsnių – ir populiarusis Palangos muzikinis fontanas, visai greta – maisto prekių, konditerinė parduotuvės bei gastrobarai. Šiuo metu 1 nakvynę dviem darbo dienomis su užkandžiais ir karštaisiais gėrimais, neribotais apsilankymais šildomame lauko baseine, pasivažinėjimu el. paspirtukais, dviračiais ir kitomis pramogomis „BookitNow“ platformoje galima rezervuoti už vos 57 Eur! Nepraleisk progos pasidžiaugti kitokia, bet ne mažiau įspūdinga Palanga. Pasiūlymą rasi čia.

„All Seasons Palanga“

Druskininkai – visokiems norams

Druskininkuose yra ką veikti visais metų laikais, bet šaltuoju sezonu, kai nebetraukia smėlėti paplūdimiai ir vasaros pramogos tampa neprieinamos, geriausias laikas atrasti didžiausius šio kurorto privalumus. Šiame mieste – didžiausia sveikatingumo centrų koncentracija Lietuvoje, tad ir rudenį, ir žiemą, ir dar šaltą pavasarį gydyklose ir SPA viešbučiuose laukia visada šilti baseinai bei gausybė sveikatai naudingų procedūrų. Druskininkai garsėja mineraliniu vandeniu, jo pripildomos net gydomosios vonios ir baseinai, tačiau mineralinis vanduo prieinamas absoliučiai kiekvienam bet kuriuo metu ir oru. „Grožio“ šaltinis Nemuno pakrantėje atviras visiems ir visada, jo vanduo – sūriausias Druskininkuose: 1 litre vandens yra net 65 gramai mineralinių medžiagų! Šiuo vandeniu galima praustis, skalauti gerklę peršalus, nes tai efektyvi priešuždegiminė priemonė.

Druskininkai

Tačiau šis kurortas patrauklus ne tik ieškantiems ramybės ir sveikatos, bet ir mėgstantiems ilsėtis aktyviai. Druskininkuose gausu dviračių takų, kuriais galima apvažiuoti visą miestą, be to, ir šaltuoju metų periodu galima lepintis neribotomis vandens pramogomis visada atvirame Druskininkų vandens parke. Smagiausia, kad šiame parke leisti šaunų laiką gali visi: vaikams čia – gausybė įvairiausių pramogų ir atrakcijų, o suaugusiesiems – atskira, tik jiems skirta erdvė su 20 pirčių, muzikiniu baseinu, lediniu vandeniu iš medinio kubilo, ledo kambariu ir „šlapiu“ baru.

Viešbutis „Galia“

Visai netoli Druskininkų vandens parko įsikūręs jaukus butiko stiliaus 3+ žv. viešbutis „Galia“ – ideali vieta apsistoti šiame kurorte. Viešbutyje siūlomos ne tik apgyvendinimo, bet ir maitinimo paslaugos, yra SPA centras su baseinu, sauna, infraraudonųjų spindulių ir garine pirtimis, masažiniais dušais, kosmetologijos bei masažo kabinetais. Šiuo metu „BookitNow“ platformoje 1 nakvynės su pusryčiais ir rytiniu apsilankymu SPA centre pasiūlymui taikoma net -35 % nuolaida, tad nerūpestingą poilsį dviem darbo dienomis galima rezervuoti už vos 65 Eur! Pasiūlymą rasi čia.

Viešbutis „Galia“

Į Anykščius – unikalių pramogų

Tiems, kas pastaraisiais metais nesilankė Anykščiuose, tai bus it naujas, labai malonus atradimas. Atsinaujinęs miestas siūlo daugybę smagių pramogų ir įvairių unikalių laisvo laiko praleidimo būdų. Turbūt vienas populiariausių lankytinų objektų Anykščiuose šiuo metu – medžių lajų takas Anykščių šilelyje, vienintelis toks Rytų Europoje. Tai galimybė pasivaikščioti medžių viršūnių lygyje, išvysti jas iš arti ir galėti kone pasiekti ranka, o iš tako gale 34 metrų aukštyje esančios apžvalgos aikštelės galima pasigrožėti Anykščių šilelio kraštovaizdžiu bei Šventosios upe. O kada gi geriausias laikas apžvelgti tokią panoramą, jei ne rudenį?!

Anykščiai

Labirintų parkas – vienintelė tokia vieta Baltijos šalyse. Didysis, lenktynių, apvalusis, veidrodžių bei juostelių, energetinis labirintai, skirti visų amžiaus grupių lankytojams, leidžia pasitikrinti orientacinius įgūdžius. Vaikams čia įrengta ir daugiau pramogų: mini laipynių parkas, vandens mūšio vieta, mini zoologijos sodelis, vairavimo mokykla.

Anykščiuose taip pat galima išbandyti visiškai unikalią pramogą Lietuvoje – važiavimą siauruku, siaurojo geležinkelio traukinuku. Šis Lietuvos kultūros paveldo objektas skaičiuoja daugiau nei šimtą metų ir turi ilgiausią Baltijos šalyse veikiantį 68 kilometrų ilgio ruožą. Siaurukas vykdo reguliarius reisus iki Rubikių ir atgal bei trumpuosius reisus iki Menų inkubatoriaus. Pastarasis maršrutas trunka vos 20 minučių, tačiau keliaujama atviru vagonu per Šventosios upės tiltą ir galima pasimėgauti nuostabiais apylinkių vaizdais.

„Gradiali“ Anykščiai

Prie Rubikių ežero, kalvotoje Anykščių vietovėje, įsikūręs ir gamtos bei poilsio parkas „Gradiali Anykščiai“. Tykiame gamtos kampelyje kiekvienas kviečiamas paspausti pauzę ir kokybiškai pailsėti. Čia įrengtos „Saulės“, „Vėjo“ ir „Ežero“ vilos su skirtingo dydžio kambariais, didžioji ir mažoji pirtys, masažinis kubilas po atviru dangumi, net keturios skirtingos žaidimų erdvės vaikams, restoranas. „BookitNow“ platformoje nakvynė „Saulės“ vilos dviviečiame kambaryje darbo dienomis su pusryčiais ir vakariene šiuo metu – už ypač mažą kainą, vos 63 Eur. Atrask Anykščius su „BookitNow“! Pasiūlymą rasi čia.

„Gradiali“ Anykščiai

Paslaugų rezervavimo platforma www.bookitnow.lt padės lengvai ir greitai susiplanuoti ne tik atostogas su šeima, savaitgalio išvyką su mylimu žmogumi ar atpalaiduojantį SPA poilsį su draugais, bet ir pramogas, kasdienes paslaugas. Čia rasi daugiau nei 10 000 įvairiausių paslaugų bei pramogų sau ir savo artimiesiems: nuo grožio, odontologijos, sveikatinimo procedūrų ir kitų kasdienių paslaugų iki poilsio su nakvyne pasiūlymų ir aktyvių pramogų. Čia visada gausu pasiūlymų su nuolaidomis iki -60 %, o patogi rezervacijų sistema leis iškart rezervuoti išsirinkto poilsio, pramogos ar paslaugos laiką. Rezervuok laiką sau su „BookitNow“!

Straipsnyje minimos 2024 m. rugsėjo 16 d. „BookitNow“ platformoje galiojančios kainos.