Liepoja – tai pasaulis, telpantis siaurame žemės ruoželyje, besidriekiančiame tarp jūros ir ežero, – tai labai ypatingas pasaulis. Liepojoje galima rasti visko: unikalų centrinį rajoną, žavų senamiestį, pajūrio gaivą.

Svetingumą pajusite šalia Promenados arba pagal šiuolaikinio meno tendencijas įrengtame viešbutyje, be to, galite rinktis klasikinio verslo stiliaus apartamentus. Čia veikia ir svečių namai, jaunimo namai bei kempingai.

Liepoja – puikų skonį ir atmosferą siūlančių restoranų bei kavinių miestas. Čia taip pat galite rasti modernių gastronominių barų (angl. gastropub), pavakarieniauti alaus darykloje arba tingiai mėgautis vasaros terasos šiluma. Ką nors pagal savo skonį dieną ir naktį rasite ne tik mieste, bet ir paplūdimyje, kur gero maisto mėgėjai puikiai leidžia laiką džiaugdamiesi gyvenimu.

Koncertų salė „Great Amber“ tapusi dideliu kultūros ir renginių centru – o kur dar Liepojos teatras, muziejai, meno galerijos ir bažnyčios. Amatininkų kvartalas yra šilčiausia vieta Liepojoje – čia savo dirbtuves įsirengė 16 talentingų amatininkų.

Liepojos gamta ne tik traukia su ja susilieti – ji laukia aktyvių, bebaimių nuotykių ieškotojų arba tų, kurie tiesiog nori atsikvėpti: čia rasite tiek žeme besidriekiantį, tiek ore pakibusį taką, vandens pramogų, pvz., vandenlenčių, irklenčių, valčių ir jachtų, o vandens ir aktyvių pramogų parke „Beberlini“ – ilgiausią virš vandens nutiestą lyno trasą.

Akimirkai palikime šį viliojantį miestą ir nuvykime į jo apylinkes, kur rasime aukščiausią kopą, senąsias gyvenvietes, griuvėsius, tvirtoves, legendomis apipintus takus, žvejų rojų, laukinių arklių parką ir dar daug daug kitokių įdomybių.

Atrask paradoksų ir kontrastų kupiną miestą. Mėgaukis puikiu ir maloniu poilsiu vėjų mieste. Pamatyk pats ir įsitikink tuo! Įtrauk Liepoją į savo planus! Daugiau informacijos rasite čia.

Užsakymo nr.: PT_88037861