Nuo šiol keleiviai gali susipažinti su plačia lankytinų vietų ir muziejų bilietų, pažintinių ekskursijų, sporto abonementų, gyvų renginių, gyvos muzikos ir teatro spektaklių pasiūla ir iškart įsigyti bilietus į juos.

Štai kokios pramogos siūlomos įvairiose šalyse:

  • Graikija: nardymas, alyvuogių aliejaus degustacija, tradicinis graikų vakaras su gyva muzika ir vakarienės šou.
  • Jungtinė Karalystė: svarbiausi sporto renginiai, gyva muzika ir „West End“ spektakliai, įskaitant „Hamiltoną“ ir „Liūtą karalių“.
  • Ispanija: ekskursija į Šv. Šeimynos bažnyčią (Sagrada Familia) Barselonoje arba „Prado“ muziejų Madride, bilietai į „FC Barcelona“ futbolo rungtynes, pažintis su svarbiausiomis Madrido vietomis dviračiu ir apsilankymas trijuose geriausiuose Malagos tapas baruose su vietos gidu.
  • Prancūzija: bilietai į Eifelio bokštą, Luvro muziejų arba ekskursija su gidu į Versalio rūmus ir sodus.
  • Italija: nedidelės grupės ekskursija po Pompėją su archeologu, bilietai į Koliziejų ar „Uficių“ galeriją, ekskursija su gidu po Vatikaną ar bilietai į „AC Milan“ futbolo rungtynes.
Wizz Air

„Džiaugiamės galėdami toliau plėsti savo papildomų paslaugų pasiūlą ir pristatyti dar vieną naujieną. Mūsų keleiviai nuo šiol gali susiplanuoti visą kelionę: nuo skrydžio iki lengvo apsipirkimo lėktuve, pervežimo, apgyvendinimo ir pramogų“, – teigė bendrovės atstovas Jamesas Goodwinas.

Nauja paslauga teikiama bendradarbiaujant su interneto bilietų pardavėja „Coras“.

Visus bilietus galima įsigyti oficialioje „Wizz Air“ svetainėje ir mobiliojoje programėlėje.