Nuo šiol „Balcia“ komanda dirbs Vilniuje esančiame „Core“ verslo centre, kuriame yra įsikūrusios ir kitos technologijų įmonės.

„Pastaruoju metu intensyviai dirbome tam, kad pasiūlytume geriausią įmanomą klientų patirtį – investavome į dirbtinio intelekto įrankių pritaikymą savo veikloje, tobulinome mobiliąją programėlę. Visa tai lėmė spartų augimą pirmąjį šių metų ketvirtį – mūsų finansiniai rezultatai Lietuvoje padidėjo 41 proc., atitinkamai augo ir komanda, todėl persikėlimas į naują, didesnį biurą buvo nuoseklus žingsnis“, – sako „Balcia Insurance SE“ generalinis direktorius Lietuvoje Artur Senčenko.

Artur Senčenko

Darbo erdvė visiems

Naujasis biuras atitinka visus šiuolaikinius standartus: čia įrengtos jaukios laisvalaikio zonos, sporto klubas, elektromobilių įkrovimo stotelės, dviračių saugyklos. Jame taip pat įdiegtos modernios šildymo bei kondicionavimo sistemos, natūralią dienos šviesą užtikrinantys sprendimai.

„Balcia” biuras

„Jokio verslo nebūtų be žmonių, todėl dedame visas pastangas, kad užtikrintume jų gerovę. Tikime, kad naujas biuras ne tik sukurs patogią ir ergonomišką darbo aplinką, bet ir atvers daugiau erdvių darbuotojams atsikvėpti bei pailsėti. Mūsų kolegos turi galimybę dirbti iš namų, tačiau norime, kad pasirinkę dirbti biure jie jaustųsi kuo maloniau“, – teigia A. Senčenko.

„Balcia” biuras

Persikeldama į „Core“, „Balcia“ perėjo prie atviro biuro koncepcijos, tad ypač daug dėmesio skirta tinkamam erdvių išplanavimui bei komandų sugrupavimui. Erdvės sukurtos taip, kad atvirame biure patogiai jaustųsi tiek analitinį darbą, tiek kūrybinį darbą atliekančios komandos.

Be to, čia bus įrengta daugiau darbo vietų „Balcia“ svečiams ir darbuotojams iš kitų valstybių. Bendrovė taip pat veikia Latvijoje, Estijoje ir Lenkijoje bei skatina savo darbuotojų keliavimą į kitose šalyse įsikūrusius biurus. Vilniuje tam nuo šiol bus sukurtos dar geresnės sąlygos.

Arčiau kitų technologijų bendrovių

Vienas iš pagrindinių „Balcia“ kriterijų, renkantis naują biurą, buvo įsikūrimas šalia kitų technologijų srityje veikiančių verslų.

„Balcia” biuras

„Savo veikloje įgaliname technologijas. Šia prasme laužome nusistovėjusias taisykles ir savo pavyzdžiu rodome, kad draudimo sektorius taip pat reaguoja į šiuolaikines tendencijas bei keičiasi. Dėl šios priežasties būti apsuptiems technologijų įmonių ir jausti šios bendruomenės pulsą – mums ypatingai svarbu“, – komentuoja A. Senčenko.

Latvijoje veiklą pradėjusi „Balcia“, šiuo metu yra vienintelė draudimo technologijų bendrovė Baltijos šalyse.