Apie restorano naujienas, jo koncepciją, sprendimą plėstis bei vietos antrajam „Wok to Walk“ paieškas kalbamės su „Wok to Walk Lithuania“ vadovu Žilvinu Stumbru.

Trijų žingsnių meniu dėka, „Ogmios mieste“ įsikūrusio „Wok to Walk“ lankytojų laukia kaskart kitokia, 100% unikali patirtis

Paklaustas kas „Wok to Walk“ restoranų koncepcijoje žavi patį Žilviną, šis išskiria tris pagrindinius aspektus: kruopščiai atrinktus kokybiškus ingredientus, pagaminimo greitį ir „trijų žingsnių meniu“ koncepciją.

„Esu sveikos mitybos šalininkas, todėl man labai svarbu, jog „Wok to Walk“ restoranuose maisto gamybai būtų naudojami tik geriausios kokybės ingredientai. Juos kasdien gauname šviežius. Patiekalų gamyboje niekada nenaudojame mononatrio glutamato, o mūsų virtuvėje dirbantys wok meistrai – labai puikiai žino kaip tuos ingredientus paruošti taip, kad šie atskleistų gardžiausius savo aromatus ir subtiliausius skonius.“ – sako restorano vadovas Žilvinas.

„Mane žavi viskas, kad padeda optimizuoti laiką. Mitybai skiriamas laikas – ne išimtis. Puikiai suprantu, kad toks esu ne vienas, juk kone nuolat skubame visi. Todėl „Wok to Walk“ restoranuose gaminamų patiekalų paruošimo greitis, ko gero, ir yra viena pagrindinių didžiulės sėkmės ir tokios gausios restoranų plėtros priežasčių.“ – atvirauja pašnekovas.

„Na, o labiausiai „Wok to Walk“ restoranų koncepcijoje tiek mane, tiek ir restoranų klientus žavi patiekalų įvairovė. Trijų žingsnių meniu koncepcijos dėka net ir kasdien pavalgyti pas mus užsukantys klientai gali mėgautis vis kitokiu patiekalu. Be to, tokia koncepcija leidžia išvengti nemėgstamų ingredientų ir pačiam susikurti patį skaniausią wok derinį.“ – nežinia, tyčiom ar netyčiom, užsukti į „Ogmios mieste“ tik ką įsikūrusį restoraną, ir susikurti savo wok derinį vilioja restorano vadovas.

„Wok to Walk“ patiekalai

Naujajame „Ogmios miesto „Wok to Walk“ restorane – ikoniškos meniu naujienos

Tiems, kas jau pamėgo „Wok to Walk“ virtuvę, turime intriguojančių naujienų! Tik ką duris atvėrusiame „Wok to Walk Ogmios mieste“ Jūsų lauks ne tik naujos restorano sienos, bet ir išskirtinės meniu naujienos!

„Ogmios mieste“ duris atvėrusio „Wok to Walk“ restorano dizainas – visiškai kitoks nei pirmajame mūsų taške. Apskritai, tai vienas pirmųjų naujo dizaino Wok to Walk restoranų visame pasaulyje. Naujajame interjere vyrauja visiškai nauja spalvinė gama, atmosferiniai tonai, didelis dėmesys skirtas restorano apšvietimui.“ – naujienomis dalinasi Žilvinas.

„Be mums jau įprasto 1-2-3 meniu, šiame, naujajame „Ogmios miesto Wok to Walk“ siūlome ir kategoriją „Azijietiška klasika.“ – apie restorano naujienas pasakoja Žilvinas ir pratęsia: „Kadangi mūsų virtuvės įkvėpimo šaknys – azijietiškas maistas, naujojo „Wok to Walk“ restorano meniu praplėtėme ikoniškais azijietiškais patiekalais, tokiais kaip „Pad Thai“ bei keletu kitų, mažiau žinomų, nuostabaus skonio patiekalų.“

Tad jei norite pirmieji paragauti „Wok to Walk“ azijietiškos klasikos naujienų – apsilankykite naujajame, tik ką „Ogmios mieste“ duris atvėrusiame „Wok to Walk“ restorane!

„Wok to Walk“ patiekalai

„Ogmios miestą“ ir „Wok to Walk“ vienija bendras požiūris

Visuomet įdomu išgirsti argumentus, kuriais remdamiesi verslai išsirenka kur įsikurs naujasis tinklo taškas. Ne išimtis ir „Wok to Walk“. Tad kuo gi šį restoraną patraukė „Ogmios miestas“?

Žilvino nuomone, jo vadovaujamą restoraną „Walk to Walk“ ir „Ogmios miestą“ vienija bendras požiūris. „Tiek mūsų restoranas, tiek „Ogmios miestas“ esame nuolat augantys, veržlūs ir modernūs verslai, siekiantys užtikrinti kuo malonesnę ir patogesnę patirtį savo klientams.“ – sako pašnekovas.

„Be to, „Ogmios miestui“ augant, jis tampa vis populiaresne laisvalaikio ir pramogų erdve, pritraukia vis įvairesnių verslų ir vis platesnį jų klientų ratą. Tad mūsų restorano plėtra natūraliai tapo ir dalimi „Ogmios miesto“ augimo.“ – savo sprendimo argumentais dalinasi restorano „Wok to Walk“ vadovas.

Jam pritaria ir „Ogmios miesto“ marketingo vadovas Edgaras Valickas. „Ogmios miestą“ kasdien aplanko daugybė skirtingų poreikių ir pomėgių turinčių žmonių. Mūsų tikslas ir siekiamybė – suteikti jiems galimybę visus šiuos poreikius patenkinti „Ogmios miesto“ teritorijoje.“ – sako Edgaras.

„Štai kodėl stengiamės į „Ogmios miestą“ pritraukti kuo daugiau skirtingų restoranų – nuo tradicinės lietuviškos virtuvės iki turkiško ar azijietiško maisto.“ – priduria jis.

Pasak Edgaro, tokia įvairovė ne tik padeda pritraukti platesnį lankytojų ratą, bet ir suteikia jiems galimybę kas kartą lankantis „Ogmios mieste“, laiką leisti vis kitame restorane. „Juk visi mes mėgstame išbandyti ką nors naujo! Na, o Wok to Walk – modernus, savitą stilių turintis restoranas, tad tikrai neabejojame, jog jį netruks pamėgti azijietiškiems skoniams prijaučiantys „Ogmios miesto“ svečiai.“

„Wok to Walk” Ogmios mieste“ – vieta, kurioje greitai ir skaniai pavalgysite neaukodami sveikos mitybos įpročių

Nuo šiol net ir atidžiausiai savo mitybą prižiūrintys „Ogmios miesto“ lankytojai galės pavalgyti skaniai, greitai ir nenusižengdami savo mitybos įpročiams, kadangi čia įsikūręs „Wok to Walk“ savo klientams sudaro visas galimybes stebėti savo mitybos parametrus.

„Viskas labai paprasta! Jums tereikia pasinaudoti mūsų interneto svetainėje esančia maistingumo skaičiuokle!“ – entuziazmu trykšta Žilvinas.

Šia skaičiuokle naudotis labai paprasta – tereikia varnelėmis sužymėti ingredientus, kuriuos išsirinkote jau aptartame „Wok to Walk“ trijų žingsnių meniu. Ir TADAM! Prieš Jūsų akis – pasirinkto patiekalo maistingumo deklaracija, kurioje matote kiek Jūsų patiekalas svers, kiek turės kalorijų, kiek jame angliavandenių, kiek baltymų, kiek dietinių skaidulų ir kiek riebalų. Nuostabu, tiesa?

„Maistingumo skaičiuoklė itin naudinga ir tam tikrų griežtų dietų besilaikantiems ar kai kurių alergijų turintiems žmonėms, nes joje egzistuoja dietos ir alergenų filtras, kuriame galite išsifiltruoti tik tuos ingredientus, kurie atitinka Jums būtiną dietą. Pavyzdžiui, jei esate alergiškas glitimui, filtre pažymite varnele eilutę „be glitimo“ ir ingredientų sąraše liks tik tie ingredientai, kuriuose nėra glitimo. Na, o jei esate vegetaras, filtre pažymėkite „vegetariškas“ ir ingredientų sąraše liks tik vegetarams draugiški priedai. Šis filtras nepaprastai naudingas skubantiems, bet dėl to skubėjimo savo mitybos įpročių nenorintiems ar negalintiems aukoti žmonėms.“ – inovatyvią restorano paslaugą pristato „Wok to Walk“ vadovas.

Tad jei apsipirkinėjant, pramogaujant ar tvarkant kitus reikalus “Ogmios mieste” pasijusite alkani, nepraleiskite progos paskanauti sveikais, gardžiais, Azijos įkvėptais, profesionalių šefų pagamintais, bet Jūsų pačių susikurtais wok patiekalais!