Taigi, jei planuojate praleisti malonų vasaros vakarą su draugais, ir skanūs užkandžiai bei gėrimai yra būtini, ruošiant maistą nepamainomais pagalbininkais jums taps „KitchenAid Go“ asortimento belaidžiai prietaisai: rankinis plakiklis (Cordless Hand Mixer), rankinis trintuvas (Hand Blender), maisto smulkintuvas, (Food Chopper), asmeninis trintuvas (Personal Blender), kavamalė (Coffee Grinder) ir virtuvinis siurblys (Kitchen Vacuum). Išsirinkite norimą virtuvės pagalbininką!

Tai itin kompaktiški virtuvės reikmenys, todėl jie tinka mažesnėms virtuvėms, taip pat puikiai telpa į stalčius ir lentynas. Kad nereikėtų rūpintis laidais, kiekvienas „KitchenAid Go“ belaidis prietaisas turi lengvai išimamą ir įkraunamą akumuliatorių, todėl galite sėkmingai gaminti maistą bet kur ir bet kada. Juk dauguma virtuvių paprastai nėra suprojektuotos taip, kad turėtų tokį kištukų išdėstymą, kokio dažnai prireikia, o šiais prietaisais galėsite gaminti maistą bet kurioje virtuvėje arba net ir terasoje ar kemperyje.

KitchenAid

„KitchenAid Go“ belaidžiai prietaisai yra labai patogūs

Universalus virtuvės prietaisas, kurį tikriausiai dažnai naudosite, neabejotinai yra „KitchenAid Go“ belaidis rankinis plakiklis, turintis „Soft Start“ funkciją, kuri palaipsniui didina plakiklio greitį, kad maistas neužtrykštų ant drabužių, kas, tenka pripažinti, gana dažnai nutinka naudojant įprastus plakiklius. Šis plakiklis sukurtas taip, kad sumažintų netvarką gaminant – padėtas jis stovi taip, kad jo šluotelė nesiliestų su stalviršio paviršiumi.

Rankinis plakiklis yra universalus tuo, kad turi septynis greičius, todėl galima lėčiau plakti didesnius produktus ir vidutiniu greičiu plakti, pavyzdžiui, sviestą ir cukrų. Dideliu greičiu galima plakti kiaušinių baltymus arba grietinėlę bei įvairius kremus. Ir – šiek tiek prabangos – gaminys pasižymi nerūdijančio plieno „Turbo Beater II“ priedais, specialiai sukurtais nepriekaištingam ingredientų išplakimui.

KitchenAid

Šiais laikais nė vienas maistą gaminantis žmogus neišsiverčia be belaidžio rankinio trintuvo, o „KitchenAid Go“ belaidis rankinis trintuvas sukurtas taip, kad naudotis juo būtų maksimaliai patogu. Pavyzdžiui, jis turi ergonomiškai suprojektuotą apsauginį jungiklį, kad galėtumėte dirbti rankomis. Smagu, ar ne? Be to, nereikia plauti trintuvo priedų rankomis – visus juos galite dėti į indaplovę. Juk vasarą tikrai yra smagesnių užsiėmimų nei po maisto gaminimo rankomis plauti prie komplekto pridedamą puodo apsaugą, maišymo mentelę ar maisto ruošimo indą.

Verta paminėti, kad prekyboje yra du skirtingi šios serijos rankinio trintuvo komplektai – didesnis komplektas ir mažesnis komplektas – tiesiog pasirinkite jums tinkamiausią ir imkitės gaminti mėgstamus vasaros patiekalus. Pavyzdžiui, prie šviežių daržovių priderinkite puikų humusą arba pesto.

KitchenAid

Kam vargti kapojant maisto produktus, jei turite belaidį „KitchenAid Go“ maisto smulkintuvą? Šį virtuvės prietaisą itin lengva sumontuoti, nes maisto ruošimo indo surenkant nereikia pasukti, o dangtelis yra užfiksuojamas. Daugiafunkciniai nerūdijančiojo plieno peiliukai puikiai sumaišo, susmulkina ir sutrina maisto ingredientus įvairiais greičiais, o jums belieka tik mėgautis maisto gaminimu. Rinkinyje esančiais plakimo priedais taip pat galima plakti, suplakti iki putų, išmaišyti ingredientus ar net paruošti plaktą grietinėlę. Ir, žinoma, maisto ruošimo indą, peiliukus ir plakimo šluotelės priedą galima plauti indaplovėje, todėl jų priežiūra tampa itin paprasta.

Be to, konstrukcija „viskas viename“ taupo vietą virtuvėje, nes peiliukai ir plakimo reikmenys laikomi talpiame maisto ruošimo inde. Tai yra labai svarbu, nes turėsite rasti vietos kitiems „KitchenAid Go“ serijos gaminiams, be kurių maisto gaminimas ims atrodyti pernelyg nuobodus.

Jei esate įpratę rytais iš namų pasiimti šviežią glotnutį, žinote, kaip maloniai šie maistingi kokteiliai nuteikia dienos pradžiai. O su „KitchenAid Go“ belaidžiu asmeniniu trintuvu iš tiesų galite pasigaminti kokteilį bet kada ir bet kur, nes belaidį trintuvą galite pasiimti su savimi, kur tik norite.

O jei namuose gaminate glotnučius ar šaltus gėrimus, šis nedidukas trintuvas taip pat bus puikus pagalbininkas ir padės susmulkinti šaldytus ingredientus – nepriekaištingam rezultatui pasiekti asimetriški ašmenys sukasi keturiais skirtingais kampais, o talpus indas sukurtas taip, kad visas turinys būtų nukreipiamas atgal į ašmenis. Trintuvo indas taip pat turi dangtelį, todėl gėrimo nereikės niekur perpilti – galima jį tiesiog pasiimti kartu su savimi.

Tikriausiai neįsivaizduojate savo ryto ar pietų pertraukos be šviežios kavos? „KitchenAid Go“ belaidė kavamalė vos vienu mygtuko paspaudimu greitai ir lengvai sumals visas kavos pupeles ne tik jums, bet ir iki 12 kavos mėgėjų vienu metu. Taigi tai išties mažas, bet galingas aparatas. Be to, pridedamas dangtelis leis sandariai laikyti sumaltą kavą. Belieka tik pasigaminti gardžios kavos iš šviežiai maltų kavos pupelių!

KitchenAid

Tai išties daugiafunkcinis gaminys, nes su atskirai parduodamais prieskoniams skirtais malimo indeliais taip pat galėsite malti pipirų grūdelius bei kitus sausus prieskonius.

Virtuvė yra ta vieta, kurioje neišvengiamai atsiranda netvarka ir pasitaiko įvairiausių trupinių, kuriuos rinkti nėra pats maloniausias darbas. Tačiau tai nesukels jokių rūpesčių, jei naudosite „KitchenAid Go“ belaidį virtuvinį siurblį, padėsiantį jums susiurbti pusryčių dribsnių trupinius, kavos likučius ir kitas sausas maisto ruošimo atliekas net ir sunkiai prieinamose vietose. Į komplektą įeina indaplovėje plaunamos dalys ir priedai, padėsiantys išlaikyti dulkių siurblį švarų virtuvėje.

KitchenAid

Dar vienas privalumas yra tai, kad dėl elegantiškos ir kompaktiškos konstrukcijos siurblį lengva laikyti ant stalviršių ar virtuvės stalčiuose. O, jei norite, galite jį bet kada pasiimti į automobilį.

Visi šie patogumai įmanomi dėl „KitchenAid Go“ akumuliatoriaus ir įkrovimo stotelės, kuriuos galima nusipirkti kartu su gaminiu. 12 V MAX ličio akumuliatorius veikia ilgai, o kai ateina laikas jį įkrauti, apie tai praneša lemputės.

KitchenAid

Ypač patogu tai, kad akumuliatorius yra universalus. Tai reiškia, kad pirmąjį gaminį turėtumėte įsigyti su akumuliatoriumi. Vėliau galėsite rinktis pigesnį variantą be akumuliatoriaus, nes akumuliatorius yra vienodas visiems gaminiams. Žinoma, stalčiuje taip pat galite laikyti papildomą akumuliatorių, jei netikėtai atvyktų svečių ir jums reikėtų greitai paruošti skanėstų.

Mėgautis vasara yra dar smagiau, kai šviežius patiekalus ir gėrimus su „KitchenAid Go“ virtuvės įranga ruošti yra taip paprasta ir patogu. Taigi eksperimentuokite, mėgaukitės ir dar labiau džiaukitės vasara!

Ir, žinoma, „KitchenAid Go“ produktų asortimentas palengvins kasdienį maisto ruošimą ne tik vasarą, bet ir ištisus metus. Šiuos gaminius ypač vertina tie, kas turi nedidelę virtuvę ir ribotą vietą maistui ruošti. Juk taip paprasta pastatyti, pvz., belaidį maišytuvą ant virtuvės stalviršio ir paruošti skanų patiekalą.

KitchenAid

Skanūs vasaros džiaugsmai

„KitchenAid“ turi ir kitų puikių įrankių, skirtų įvairiems vasaros patiekalams ir gėrimams ruošti.

„Aritisan“ plakiklis ir jo priedas – ledų dubenėlis – padės akimirksniu namuose pasigaminti geriausius gelato – kaip šaunu!

Su ledo skutimo priedu galėsite svečiams patiekti burnoje tirpstančias margaritas, nes juk būtent taip ir norisi mėgautis vasara!

Naudojant skirtingus trintuvų modelius lengva pasigaminti sriubų, glotnučių, šaltų kokteilių ir kitų skanių patiekalų bei gėrimų. Be to, virtuvėje sugaišite daug mažiau laiko!

Pasirinkite jūsų poreikius ir pageidavimus atitinkantį gaminį ir mėgaukitės nerūpestinga vasara!