Žalia žolė, bet ne žolė. Kas? Ogi žaliosios brokolių, špinatų ir avokadų salotos, kurioms pikantišką ir išskirtinį skonį suteikia fetos sūris bei su šiais ingredientais idealiai tinkantis „Suslavičiaus“ padažas salotoms „Pesto“. Tai – greitai paruošiamas patiekalas, kuris tinka darbingos dienos pietums ar vakarienei.

REIKĖS:

  • 1 vnt. brokolinio kopūsto;
  • 1 vnt. avokado;
  • 1 sauja špinatų;
  • 1 sauja juodųjų alyvuogių;
  • 200 g fetos sūrio;
  • 1 sauja gliaudytų saulėgrąžų;
  • 1 sauja džiovintų spanguolių;
  • druskos;
  • pipirų;
  • „Suslavičiaus“ padažo salotoms „Pesto“

GAMINIMAS:

1. Brokolį nuplaukite, nusausinkite, išskirstykite žiedynėliais. Jį keletą minučių apvirkite arba patroškinkite garuose. Perliekite šaltu vandeniu.
2. Įsitikinus, kad avokadas prinokęs, jį nuplaukite, nulupkite bei supjaustykite griežinėliais. Juos sudėkite drauge su atvėsusiais brokolio žiedynėliais.
3. Nuplaukite špinatus, juos nuvarvinkite, nuskabykite kotelius ir sumaišykite su brokoliais ir avokado griežinėliais.
4. Į salotas berkite fetos sūrį ir saulėgrąžas.
5. Nuplikykite džiovintas spanguoles, jas perliekite šaltu vandeniu bei sudėkite su kitais produktais.
6. Išmaišius salotas jas pagardinkite „Suslavičiaus“ padažu salotoms „Pesto“.

Skanaus!

Užsakymo nr.: PT_87397063