„Astos Dumbliauskienės Odos Klinika“ gydytoja dermatovenerologė Asta Dumbliauskienė:

„Ląstelių funkcija pagrįsta epigenetiniais modeliais: tai tarsi išsamūs receptai ląstelėms gaminti konkrečias organizmui reikalingas molekules. Nepalankios sąlygos gali ištrinti kokio nors recepto sudedamąją dalį ir pakeisti ląstelės funkciją – dėl informacijos trūkumo „užsikemša“ odos kodas ir blokuojama genų informacija, todėl ląstelės negali vykdyti visų savo biologinių procesų. Jei geno informacija nebepasiekia ląstelių, genas aktyvuojamas vis mažiau ir mažiau, kol galiausiai ląstelės nustoja jį naudoti ir odos atsinaujinimas visiškai sustabdomas.

„Astos Dumbliauskienės Odos Klinika“ gydytoja dermatovenerologė Asta Dumbliauskienė

Epigenetika nagrinėja, kaip įvairūs veiksniai yra susiję su odos senėjimu. Epigenetiniai tyrimai parodė epigenetinių pokyčių poveikį genų raiškai odoje. Teigiamas išorinis poveikis, pavyzdžiui, sveikas gyvenimo būdas, gali atgaivinti neaktyvius genus ir taip pakeisti ląstelių biologinį amžių. Kosmetikos priemonės atlieka svarbų vaidmenį stiprinant šias funkcijas, natūraliai aktyvuodamos genus natūraliomis veikliosiomis medžiagomis.

Eucerin produkcija

Analizuodami genų raišką, „Eucerin“ epigenetinės srities mokslininkai sukūrė revoliucinę technologiją „Age Clock“, kuri apskaičiuoja biologinį odos amžių, analizuodama DNR metilinimo mechanizmų modelius. „Age Clock“ technologija leidžia nustatyti veikliąsias medžiagas, kurios skatina reikiamus epigenetinius modelius, ir leido atrasti naujų sprendimų, kaip veiksmingai atitolinti odos senėjimo procesus.“

Eucerin produkcija

„Eucerin“ mokslininkai daugiau nei 15 metų tyrinėjo epigenetiką ir išanalizavo 50 000 veikliųjų medžiagų. Remdamiesi šiais kruopščiais tyrimais, jie sukūrė naują epigenetinę veikliąją medžiagą Epicelline®, kuri gali reaktyvuoti neaktyvius genus. Genai grįžta į įprastą veikimo ciklą, atkuria ir sustiprina odos regeneracijos procesus. Naujoviškas „Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic“ serumas su Epicelline® pasižymėjo dideliu veiksmingumu ir padedant kovoti su odos senėjimo požymiais, ir padedant mažinti esamas raukšles bei smulkias raukšleles, nedirgindamas odos. Rezultatai matomi vidutiniškai po 4 savaičių.

Eucerin produkcija

Turinio kūrėja Gabrielė Gzimailaitė:

„Vertinu kokybiškus produktus, todėl „Eucerin Hyaluron Filler“ yra neatsiejama mano kasdienės odos priežiūros rutinos dalis. Naujasis „Eucerin Hyaluron Filler Epigenetic“ serumas pasižymi itin lengva, malonia tekstūra, puikiai tinka naudoti po makiažu. Tai išskirtinis serumas, kuris puikiai susigeria, raukšlės tampa mažiau pastebimos.“

Turinio kūrėja Gabrielė Gzimailaitė

* Klinikiniai 2 ir 4 savaičių trukmės tyrimai su 43 savanoriais. Produkto naudojimo 4 savaičių trukmės tyrimas su 160 savanorių. Stangrina, pakelia, mažina raukšles, išlygina smulkias linijas, išryškina kontūrus, drėkina, suteikia švytinčią, jaunatvišką išvaizdą, tolygų odos atspalvį, švelnina odą.

Ieškokite vaistinėse arba www.eucerin.lt

Instagram: eucerin_lt

Eucerin produkcija