„Kai savo klientams pristatėme bene galingiausią Lietuvoje, technologiškai pasaulyje lyderiaujantį Fotona Aleksandrito lazerį, jo populiarumo šuolis buvo labai staigus. Žinia apie šį naujos kartos Aleksandrito lazerį bei praktiškai neskausmingą ir greitą būdą visam laikui atsisveikinti su nepageidaujamais plaukeliais pasklido organiškai: jį išbandžiusios klientės ir klientai ėmė pas mus siųsti savo draugus ir drauges“, – sako „REVÙ CLINIC“ vadovė, gydytoja Vilma Viliūšienė.

Toks inovatyvaus sprendimo populiarumas neturėtų stebinti: galimybė visam laikui atsikratyti būtinybės skusti nepageidaujamus plaukelius jau ne vienerius metus yra viena iš populiariausių procedūrų Vakarų pasaulyje, o naujasis lazeris leidžia padaryti tai patogiai, beveik be skausmo.

Fotona Aleksandrito lazeris – tai išskirtinai tikslus šiuolaikinio mokslo išradimas, leidžiantis per keliolika minučių šaldant ir beveik be skausmo pašalinti nepageidaujamus plaukelius nuo bet kurios kūno vietos. Pirmoji tokia pasaulyje, revoliucinė vėsinimo sistema užtikrina, kad procedūra būtų maloni ir patogi.

 Vilnius REVU CLINIC

Tai - kur kas saugesnė alternatyva senesniems Aleksandrito modeliams tiek dėl patentuotos vėsinimo sistemos, tiek dėl unikalaus Avalanche veikimo būdo, kuomet procedūros zonoje sukuriama daug nedidelių impulsų. Taip procedūra tampa dar labiau komfortiška ir ženkliai sumažinama nudegimų ar kitokių šalutinių poveikių rizika. O net 31 kW galia išsiskiriantis Fotona Aleksandritas užtikrina ilgalaikį efektyvumą.

„Unikali DMC šaldymo sistema, įdiegta Fotona Aleksandrito lazeriuose, yra pirmoji pasaulyje tokio tipo technologija, užtikrinanti tolygų odos vėsinimą visos procedūros metu. Jis yra malonus ir nekontaktinis, jam nereikia papildomų gelių“, – teigia V. Viliūšienė.

 REVU CLINIC vadovė Vilma Viliūšienė

Naujausios technologijos reikalauja ekspertiškumo


Naujojo Fotona Aleksandrito lazerio procedūroms atlikti yra būtina patyrusių profesionalų priežiūra.

„Tam, kad įspūdingos pasaulyje kuriamos technologijos būtų naudojamos tinkamai, įdarbinamas visas jų potencialas ir užtikrinami geriausi rezultatai, privaloma jas patikėti į ekspertų rankas.

 REVU CLINIC lazerinė depiliacija

Tikrai turime kuo didžiuotis: vien mūsų klinikose Vilniuje ir Kaune dirba daugiau nei 80 patyrusių estetinės medicinos profesionalų, sulaukiančių tik aukščiausių Aleksandrito lazerį išbandžiusių klientų vertinimų“, – sako „REVÙ CLINIC“ vadovė.

Svarbu tinkamas pasiruošimas


V. Viliūšienė atkreipia dėmesį, kad net ir renkantis moderniausias technologijas papildomo darbo kartais reikia įdėti ir klientui, nors jo kiekis ir labai minimalus. Pavyzdžiui, labai svarbu bent mėnesį iki pirmosios procedūros ir kurso eigoje plaukelių nedepiliuoti, t.y. neišrauti, o esant poreikiui, juos galima tik skusti.

Fotona Aleksandrito lazeris

„Atliekant plaukelių šalinimą lazeriu taip pat svarbu atkreipti dėmesį į deginimosi saulėje įpročius. Bent 2 savaites iki procedūros ir po jos specialistai rekomenduoja vengti saulės, o jei to padaryti nepavyksta – naudoti apsauginius kremus su SPF apsauga. Per ilgametę praktiką matome, kad laikantis šių rekomendacijų lazerinės procedūros yra saugios atlikti bet kuriuo metų laiku“, – teigia „REVÙ CLINIC“ vadovė.

Daugiau nei 70 tūkst. įvairių procedūrų kasmet atliekanti „REVÙ CLINIC“ komanda teikia visų estetikos paslaugų spektrą ir išskirtinį dėmesį skiria inovacijoms. Stilingų klinikų Vilniuje ir Kaune ekspertai nuolat gilinasi į pasaulyje pristatomas technologines naujoves bei ambicingai investuoja veždami jas į Lietuvą. Naujausia įranga ir išskirtinai aukštos kvalifikacijos specialistai leidžia užtikrinti nepriekaištingą klinikos reputaciją rinkoje, teigiamus klientų vertinimus ir rekomendacijas.