Galbūt per Šv. Kalėdas gavote netikėtą dovaną, gal kažkam jūsų dovana suteikė nepamirštamų įspūdžių, o gal per šventes jums nutiko tikras stebuklas?

Iki gruodžio 23 d. siųskite savo istorijas adresu konkursas@delfi.lt, temos laukelyje įrašydami konkurso pavadinimą „Mano Kalėdų stebuklas“.

Svarbu: pasakojimas turėtų būti ne trumpesnis nei 100 žodžių. Atsiųstame laiške nurodykite ir savo vardą.

Trys įdomiausių ir skaitomiausių pasakojimų autoriai, kuriuos atrinks iš redakcijos ir rėmėjų sudaryta komisija, bus apdovanoti ne vienu, ne dviemis, o net trimis vertingais prizais!

Elektronikos prekių parduotuvė „Skytech“ už 1-ąjai vietai skirs 100 eurų vertės dovanų kuponą, 2-ąjai–50 eurų vertės čekį, 3-ąjai– 50 eurų vertės čekį.

Sporto prekių parduotuvė „Decathlon“ trims geriausių istorijų autoriams padovanos po 50 eurų vertės dovanų čekius.

O čiužinių, lovų bei miegamojo aksesuarų gamintojai „Lonas“ visiems laimėtojams iš savo kolekcijos padovanos po tvarų, jaukų, minkštą ir be galo šiltą medvilninį pledą, kurio vertė 65 eurai.

Konkurso pabaiga: 2023 m. gruodžio 22 d.

Tad dalinkitės savo kalėdiniais stebuklais ir galbūt jums nusišypsos sėkmė!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)