Morpheus8 procedūra: kaip ji veikia?

Morpheus8 yra frakcinė veido ir kūno odos atjauninimo procedūra. Pasitelkus mikroadatinę terapiją ir radijo dažnį, Morpheus8 aparatas padeda stangrinti odą, išlyginti odos reljefą, gerinti jos tekstūrą, gydyti randus bei formuoja ryškesnius kūno ir veido kontūrus.

Procedūra yra itin veiksminga, nes jai atlikti yra naudojamos dvi skirtingos technologijos. Mikroadatinės terapijos metu, chirurginio lygio adatėlės prasiskverbia pro pirminį odos sluoksnį ir taip stimuliuoja odos ląstelių atsinaujinimą, kolageno ir elastino gamybą bei pagerina kosmetinių produktų įsisavinimą po procedūros.

Tuo pačiu metu radijo dažnio terapija šildo gilesnius odos sluoksnius ir sukelia audinių remodeliavimąsi. Procedūrą galima atlikti įvairioms kūno dalims: veido, kaklo, krūtinės, kojų ir pilvo sričių odai stangrinti.

Morpheus8 atsiliepimai ir kaina

Morpheus8 yra viena populiariausių mikroadatinių procedūrų rinkoje. Daugelis atlikusių procedūrą, pastebi, kad jau po pirmo karto jų oda pasidaro stangresnė ir sumažėja pastebimos raukšlės. Tačiau ilgalaikiam rezultatui pasiekti, rekomenduojama atlikti trijų procedūrų kursą. Morpheus8 kaina priklauso nuo kūno vietos, kurią norite gydyti.

Kuo ši procedūra išsiskiria iš kitų lazerinių odos atjauninimo procedūrų?

Į klausimą atsako SUGIHARA klinikos dermatologas-trichologas Tadas Raudonis: “Frakcinį odos atjauninimą galima atlikti ir lazeriu, tačiau tokiu atveju veikiamas odos paviršius - epidermis. Po invazinės lazerinės odos atjauninimo procedūros būdingas odos lupimasis ir keleto dienų gijimo laikotarpis. Tai sukelia ir stiprų odos atsinaujinimą. Tuo tarpu atliekant mikroadatinę radijo dažnio terapiją veikiami gilesni odos sluoksniai - net iki 7 mm, pats odos paviršius veikiamas mažiau, todėl gijimo laikotarpis gerokai trumpesnis - įprastai jau kitą dieną galite grįžti į darbą. Po procedūros pastebima pagerėjusi odos tekstūra, padidėjęs stangrumas. Siekiant maksimalaus rezultato visuose odos sluoksniuose, kombinuojamos tiek lazerinės, tiek aparatinės, tiek injekcinės procedūros ir jos parenkamos gydytojo specialisto kiekvienam pacientui individualiai.”

Tadas Raudonis

Kaip veikia Venus Legacy™ procedūra ir kokie jos privalumai?

Procedūros metu, Venus Legacy™ aparatas skleidžia 4D radijo dažnio bangas, impulsinį elektromagnetinį lauką ir panaudoja novatorišką VariPulse™ vakuumo technologiją. Ši kombinacija stimuliuoja poodinį riebalų sluoksnį ir skatina kolageno gamybą, taip padedama atsikratyti celiulito, išlyginti odos nelygumus ir sumažinti kūno apimtis.

Venus Legacy™ procedūrą klientai dažniausiai renkasi kūno formavimui ir odos stangrinimui. Tačiau ji gali būti naudinga ir prieš plastinę operaciją, siekiant paruošti kūną procedūrai ir greičiau gyti po jos.

SUGIHARA klinika

Celiulito gydymas Venus Legacy™ aparatu

Venus Legacy™ aparato skleidžiamos radijo bangos ir elektromagnetiniai impulsai stimuliuoja kolageno gamybą ir odos ląstelių regeneraciją. Todėl neinvazinis kūno formavimas su Venus Legacy™ ne tik padeda atsikratyti celiulito, bet ir išlygina poodinio riebalų sluoksnio nelygumus.

Kokias problemas galima išspręsti Venus Legacy™ procedūros pagalba?

Į klausimą atsako SUGIHARA klinikos kūno priežiūros specialistė Olga Tarasova: “Venus Legacy™ procedūros pagalba galima išspręsti tris pagrindines problemas, dėl kurių dažniausiai kreipiasi klientės: odos suglebimą, riebalinio sluoksnio ir celiulito padidėjimą. Venus Legacy™ aparato pagalba mes minkštiname riebalinį sluoksnį, oda gauna daugiau elastingumo, tokiu būdu atsiranda nepriekaištingas kūno vaizdas, lygus odos kontūras, be celiulito požymių.”

Morpheus8 ar Venus Legacy™: kurią procedūrą pasirinkti?

Morpheus8 procedūra yra atliekama gydytojų-dermatologų ir dažniau rekomenduojama atlikti siekiant atjauninti veido ar kūno odą, sumažinti strijas, randus po aknės ar kitus odos nelygumus. Venus Legacy™ labiau tinkama celiulito mažinimui, kūno linijų formavimui bei odos stangrinimui. Kitaip nei Morpheus8, Venus Legacy™ procedūras atlieka kūno priežiūros specialistai arba kosmetologai.