Sustiprina odos imunitetą

Profesionalios kosmetikos „Optimum Derma Aciditate“ komandos narė kosmetologė Kristina Urbonaitė sako, jog rūgštines procedūras galima ir netgi reikia atlikti visais metų laikais, įskaitant ir vasarą. Norint, kad oda būtų sveika, ji turi būti prižiūrima nuolat, ypač karštuoju sezonu. Kosmetologė K.Urbonaitė ragina nebijoti žodžio „rūgštys“ - jų turinčios odos priežiūros priemonės naudingos odai visais metų laikais. Tad jei pas kosmetologą visus metus atlikinėjote procedūras su rūgštinėmis priemonėmis, Jūsų oda kaip tik sustiprėjo, o susiformavęs imunitetas padeda odai apsisaugoti nuo neigiamo aplinkos poveikio.

ODA klinikos laukia klientų

„Žinoma, kaip ir visuomet vasarą turiu priminti – norint kuo ilgiau išsaugoti odos savybes, reikia naudoti odos apsaugą nuo saulės spindulių. Būnant atviroje saulės šviesoje, apsauginį kremą su SPF reikėtų tepti ne rečiau kaip kas 2-3 valandas“, - primena kosmetologė.

Specialistė taip pat atkreipia dėmesį, kad kosmetologinių procedūrų su rūgštiniais preparatais nereikėtų planuoti dieną prieš intensyvias saulės vonias, taip pat - prieš pat kelionę prie jūros, kur paprastai daug laiko praleidžiama saulės atokaitoje, ir pan. Geriausia procedūras su rūgštiniais preparatais planuoti likus savaitei iki atostogų ir buvimo saulėje.

Kristina Urbonaitė

Vasarą palankios rūgštys

Naudojant odos priežiūros priemones, kuriose yra naudojamos rūgštys, oda netampa jautresnė. Jei retinolio procedūros ar stipraus odos šveitimo atlikti vasarą nerekomenduojama, tai lengvos rūgštys skatina odos regeneraciją, paviršinę eksfoliaciją, kas yra normalus, natūralus procesas.

„Nebijokite - nei nersitės, nei nusilupsite, tiesiog aktyviau vyks natūralus odos atsinaujinimas. Vienintelis diskomfortas – šiek tiek didesnis tempimo pojūtis savaitę po procedūros“, - sako K.Urbonaitė.

Vasarą - drėkinimas ir antioksidantai

Ji taip pat atkreipia dėmesį, kad vasarą reikia nepamiršti odos drėkinimo ir antioksidantų naudojimo. Su „Optimum Derma Aciditate“ odos priežiūros priemonėmis dirbančiose ODA klinikose yra nemažai vasarą tinkamų procedūrų, viena iš kurių yra procedūra su gintaro rūgštimi prisotintomis odos priežiūros priemonėmis. Naudojimui namuose taip pat yra ir produktų linija su gintaro rūgštimi, kur rūgščių koncentracija yra mažesnė ir puikiai tinkama naudojimui savarankiškai namuose.

ODA klinika Kaune

„Vasaros metu taip pat reikia nepamiršti svarbių dalykų – norint džiaugtis sveika oda, reikia galvoti ne tik apie procedūras, bet ir apie sveiką, visavertę mitybą bei išgerti pakankamą skysčių kiekį,“ – sako „Optimum Derma Aciditate“ komandos narė K. Urbonaitė.

Be to, kad reikia gerti pakankamą kiekį vandens, naudoti SPF apsaugą, taip pat savo odos priežiūros rutinoje svarbu turėti drėkinamųjų priemonių, kurios būtų praturtintos hialuronu bei antioksidantais, pavyzdžiui, vitaminu C ar gintaro rūgštimi. Nereikėtų pamiršti dėvėti kepurę bei akinius nuo saulės – taip apsaugomos akys, taip pat sumažėja noras raukytis, dėl ko nesiformuoja raukšlės apie akis ar nosį.

„Optimum Derma Aciditate“ veido priežiūros priemonės

„Optimum Derma Aciditate“ yra kosmetologinių produktų linija, kuri turi visą profesionalams įvairioms procedūroms reikalingų produktų rinkinį. Kūno ir veido procedūros ODA klinikose atliekamos naudojant profesionalią organinėmis rūgštimis praturtintą kosmetiką, sukurtą bei pagamintą Lietuvoje. Remdamiesi moksliniais tyrimais, ilgametės praktikos patikrintomis priemonėmis ir nuosekliu darbu su klientais, „Optimum Derma Aciditate“ siūlo pagal individualius poreikius priderintus, saugius ir intensyviai veikiančius odos problemų sprendimus.