Kankino rožinė ir aknė

Violeta turėjo rimtų problemų – vienu metu moters veido odai buvo nustatyta ir rožinė, ir aknė. Dėl stiprių bėrimų moteris kreipėsi į dermatologus, kurie paskyrė antibiotikų kursą. Vartojant vaistus atrodė, kad medikamentai padėjo, bet pabaigus kursą problema sugrįžo dvigubai didesnė.

„Bėrimų padaugėjo, veidas buvo ištinęs, bėrimai buvo pūlingi“, - prisimena moteris.

Violetos oda

Tuo metu „ODA“ klinikos kaip tik ieškojo modelių atliekamoms procedūroms, taip moteris atsidūrė klinikoje ir sutiko išbandyti jų naudojamas priemones.

„Man paskyrė intensyvų procedūrų kursą su rūgštiniais preparatais. Procedūros vyko apie tris mėnesius, po vieną procedūrą per savaitę. Ir jos iš principo visiškai išsprendė mano odos problemas“, - pasakoja moteris. Atliekant intensyvų procedūrų kursą, namuose jai buvo paskirta naudoti prausiklį ir kremą su rūgštimis.

Dabar ji sako trečią mėnesį neturinti nei vieno bėrimo, likę tik randeliai, bet ir jie gerokai sumažėjo. Moteris sako pastebėjusi, kad kartais veidas dar parausta, bet ji spėja, kad tokius pokyčius nulemia mityba.

Violetos oda

„Nustebino tai, kad kosmetologinės procedūros iš principo gali išspręsti tokio dydžio problemą. Labai patiko „Optimum Derma Aciditate“ specialistų požiūris į problemos sprendimą. Nors mano oda pretenzinga, mišri, bet man labai tiko tos priemonės. Taip, man buvo labai netikėta, kad taip efektyviai išsprendė bėrimų ir raudonio problemas, esu labai dėkinga už tai“, - sako moteris.

Irena Jokšienė

Problemos sprendimas

„ODA“ klinikose procedūras atlikti ėmėsi pati komandos vadovė, ilgus metus kosmetologe dirbanti Irena Jokšienė. Įvertinusi situaciją, ji paskyrė intensyvų 10 procedūrų kursą.

„Šiandien visi labai skubame gyventi, norime visko „čia“ ir „dabar“, bet reikia nepamiršti, kad mūsų organizmai turi savo greitį ir kai kurie dalykai negali įvykti greičiau, nei jie įvyksta“, - sako I.Jokšienė. Todėl ji ragina neprarasti kantrybės ir nesitikėti, jog rimtos problemos gali būti išspręstos per pora procedūrų.

ODA klinika

Ilgametę darbo patirtį sukaupusi komandos vadovė pasakoja, kad bėrimus sukeliantys organizmai yra išmokę saugotis nuo įvairaus poveikio, jų gali neveikti ir paskirti antibiotikai, kurie pasiekia paviršinį sluoksnį. Todėl „Optimum Derma Aciditate“ komandos vadovė Violetos atveju pasirinko intensyvų procedūrų kursą. Jo metu oda veikiama medžiagomis, kurios ne tik šveičia ir valo, bet ir sukuria tokią aplinką, kad oda priverčiama dirbti ir pati saugotis nuo mikroorganizmų, sukeliančių bėrimus.

ODA klinika

„Mūsų oda yra kaip gėlė – jeigu jos nelaistai, tai ji nežydi ir vysta. Todėl norėdami turėti gerą rezultatą, turime apsišarvuoti kantrybe ir nuosekliai dirbti“, - sako Irena Jokšienė.

Anot jos, procedūros su rūgščių turinčiais produktais leido ne tik atsikratyti aknės, bet ir palyginti likusius randelius bei pašviesinti pigmentines dėmes, kurios susiformuoja randų vietose.

ODA klinika

Bendras komandos darbas

Pasitaiko nemažai atvejų, kuomet sprendžiant klientų odos problemas pritrūksta kosmetologo ir dermatologo bendradarbiavimo, konsultavimosi dėl gydymo eigos ir odos palaikymo gydymo metu, taip pat įvairių naudojamų priemonių ir taikomų procedūrų derinimo tarpusavyje. „ODA“ klinikos klientams sudaro tokią galimybę, nes čia dirba ne tik patyrusi kosmetologų komanda, bet ir gydytoja dermatologė, kuri gali konsultuoti ir siūlyti sprendimus iš savo pusės.

Naudojamos priemonės klientams parenkamos pagal individualią situaciją, taip pat įvertinus odos būklę bei pagal ją pritaikant reikalingas priemones. Kiekvienu atveju kosmetologas ir medikas nusprendžia, kokios priemonės padės palaikyti odos būklę namuose, tarp atliekamų procedūrų. Visas kompleksas taikomų priemonių leidžia pasiekti maksimalų rezultatą.

ODA klinika

„Optimum Derma Aciditate“

Profesionalams gaminama „Optimum Derma Aciditate“ kosmetologinių produktų linija turi įvairioms profesionalioms procedūroms reikalingų produktų rinkinį. Su šiais produktais dirbančiose „ODA“ klinikose kūno ir veido procedūros atliekamos naudojant profesionalią organinėmis rūgštimis praturtintą kosmetiką, sukurtą bei pagamintą Lietuvoje. Remdamiesi moksliniais tyrimais, ilgametės praktikos patikrintomis priemonėmis ir nuosekliu darbu su klientais, „Optimum Derma Aciditate“ siūlo pagal individualius poreikius priderintus, saugius ir intensyviai veikiančius odos problemų sprendimus.