„World SPA Awards“ apdovanojimai, skatinantys meistriškumą SPA ir sveikatingumo sektoriuje visame pasaulyje, dar kartą pripažino SPA PACAI industrijos lydere Lietuvoje. Šis pripažinimas atspindi nenuilstamas SPA komandos pastangas nuolat ieškant geriausių praktikų, neatsiliekant nuo tendencijų, įgyvendinant griežtus standartus ir kuriant unikalias patirtis.

Siekiant šio prestižinio apdovanojimo SPA PACAI pastangos išlikti SPA ir sveikatingumo tendencijų priešakyje yra pastebimos. SPA komanda ne tik tyrinėja pažangiausias sveikatinimo metodikas ir kuria unikalias procedūras, kurios patenkina kūno poreikius, bet ir bendrą gyvenimo pusiausvyrą. Su edukacinių ir interaktyvių renginių serija #beautyisyou - SPA PACAI išplečia savo paslaugas suteikiant savo svečiams galimybę susipažinti su sveikatos, mitybos, dvasinės ir psichinės gerovės ekspertais, kurie įkvepia siekti teigiamų pokyčių ir sveikesnio, subalansuoto gyvenimo būdo.

Tam, kad SPA PACAI svečiai jautųsi saugūs bei būtų pateisinti jų poreikiai, SPA komanda skiria ypatingą dėmesį standartų kūrimui ir svečių poreikių išsiaiškinimui.

Tačiau SPA PACAI sėkmės pagrindas yra atsidavusi terapeutų komanda, kuri vis kelia kvalifikaciją, kad galėtų teikti neprilygstamą paslaugų lygį. SPA komanda žino, kad svečio patirties kokybė tiesiogiai priklauso nuo terapeutų įgūdžių. Šis įsipareigojimas nuolat augti ir tobulėti užtikrina, kad kiekvienas svečias gautų individualų bei išskirtinį SPA potyrį.

"Antrus metus laimėti Pasaulio SPA apdovanojimai yra reikšmingas pasiekimas. Tai patvirtina mūsų nepajudinamą įsipareigojimą suteikti savo svečiams išskirtinę ir transformuojančią SPA patirtį. Mes nuolat stengiamės viršyti savo standartus siekdami kelti visos industrijos lygį.“ - sako Rūta Pulkauninkaitė – Macikė, viešbučio PACAI generalinė direktorė.

SPA PACAI nuoširdžiai dėkoja savo atsidavusiai komandai, ištikimiems svečiams ir partneriams už nuolatinę paramą, kuri buvo labai svarbi siekiant šio nuostabaus laimėjimo ir kviečia pasinaudoti puikia proga, pasilepinti jaukia nakvyne viešbutyje, su pusryčiais, sauna ir savarankiška hamamo procedūra. Pasiūlymas galioja iki lapkričio 16 dienos, visas detales rasite hotepacai.com internetiniame puslapyje.