SPA VILNIUS nuoširdžiai rūpinasi kiekvienu savo svečiu ruošdami staigmenas, dovanas ar kitaip stebindami ištisus metus. Šį kartą SPA VILNIUS komanda paruošė įspūdingą programą ir meniu Naujųjų sutikimui Druskininkuose, kad turėtumėte daugiau laiko pašnekesiams bei pramogoms su artimaisiais, o vėliau – dalintis smagiausiomis akimirkomis praleistomis kartu.

Tai – ideali vieta pabėgti nuo miesto bei šventinio šurmulio į žiemiškai užburiantį gamtos glėbį, kur elegantišką atmosferą kurs stilingos dekoracijos bei aukščiausios klasės aptarnavimas. Svarbi – kiekviena detalė. Laukiant Naujųjų čia kiekvienas galės sau padovanoti laiko komfortiškam poilsiui, pasimėgauti SPA procedūromis, pasigėrėti žiemiška gamta, sustoti ir apmąstyti besibaigiančius metus.

Prabangus Naujųjų vakaras pasklis po keturias skirtingas erdves, kur šventės svečius įtraukiančiais triukais stebins iliuzionistas Anton Lavrentjev bei maloniai nuteiks gyvai skambanti fortepijono muzika. Galiausiai visus į bendrą erdvę sukvies grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys" pasirodymas, kurį vainikuos šventinis fejerverkas laikrodžiui mušant dvylika.

LABAI restorano šefai pasirūpins nepamirštamais skoniais paruošdami išskirtinę švediško stalo tipo vakarienę iš skirtingų pasaulio virtuvių.

SPA VILNIUS yra tobula vieta ir kokybiškam laikui su vaikais. Naujųjų metų naktį vaikų laukia visiškai nauja, įtraukianti ir pašėlusi „Linksmo lagamino" sukurta programa, kurioje pasirodys populiarieji Šuniukai Patruliai su itin svarbia misija – jie sieks įveikti piktojo dinozauro kėslus!

Vaikų Naujųjų metų programa vyks atskiroje erdvėje, kurioje lauks ir Alisa iš Stebuklų šalies, veidukų piešimas, šukuosenos, laikinos tatuiruotės, burbulų pūtimas, balionų lankstymas ir kitos kūrybinės veiklos, tuo pačiu besimėgaujant saldžia vata, spragėsiais ir restorano LABAI vaišėmis. Lai vaikai šėlsta su bendraamžiais, atrasdami labiausiai patinkančias veiklas bei skonius. Gal jie čia sutiks ir naujų draugų?

Lai tai bus įsimintiniausia dovana sau ir artimiesiems, kur galima tiesiog pabūti kartu, atsipalaiduojant ir niekur neskubant, su vakariene iki vėlumos ar pusryčiais be pabaigos, masažais ir kitomis grožio bei sveikatos procedūromis.

Naujuosius metus SPA VILNIUS erdvėse gali pasitikti ne tik viešbutyje apsistoję svečiai, o įsigijus Naujų metų programą – dovanojama 25% nuolaida nakvynei su pusryčiais.

Tuo pačiu galėsite mėgautis dėmesingu aptarnavimu, SPA erdvėmis bei mūsų masažo meistrų dėmesiu. Jums tereikia pasirinkti geriausią pasiūlymą, o viskuo kitu pasirūpins SPA VILNIUS poilsio gidai.

Kodėl nenustebinus savęs ir artimųjų nesibaigiančio nuotykio pasaka? Tebus tai nuostabiausias laikas su įsimintiniausia naktimi metuose, apgaubta paslapties ir stebuklų skraiste.

Rezervuokite Naujų metų programą jau dabar telefonu +370 313 53811 arba www.spavilnius.lt