Laikas poilsiui su „Time to Travel"

Kokios jūsų paskutinės šios vasaros dienos? Teka įprastai? Galima lengvai pakeisti aplinką ir suplanuotas dienas praleisti įsimintinai.

Inidė Jasnauskaitė ir Osvaldas Jonaitis

„Grand Hotel Kempinski Vilnius" visiems vasarotojams yra paruošęs specialų viešnagės pasiūlymą

„Time to Travel", kuris leis ne tik sutaupyti, bet ir neabejotinai praturtins atostogų mieste patirtį.


Iki rugsėjo pabaigos mažiausiai 3 naktims viešbutyje apsistoję poilsiautojai gaus 10 proc. nuolaidą viešnagei, prabangius pusryčius čia pat esančiame restorane „Telegrafas" bei neribotą galimybę naudotis „Kempinski" bendra SPA centro erdve, baseinu, pirtimis ir treniruoklių sale.

Negano to, kiekvienas šiuo pasiūlymu pasinaudojęs viešbučio svečias galės naudotis visais kitais aukščiausio standarto viešbučiuose siūlomais privalumus. Viešbučio personalo rūpestis ir paslaugumas – garantuotas.

Puiku ir tai, kad pasikeitus planams, viešnagės rezervaciją nemokamai galima atšaukti likus 2 dienoms iki atvykimo datos.

Vėlyvieji pusryčiai „Bubblelicious Brunch"

Kokios atostogos, jei reikia keltis anksti ryte, tiesa? Vėlyvieji pusryčiai – sprendimas mėgstantiems pamiegoti ilgiau, o pabudus – sočiai ir skaniai papusryčiauti. Ir tam visai nebūtina apsistoti „Grand Hotel Kempinski Vilnius" – viešbutyje įsikūręs restoranas „Telegrafas" laukia visų, tereikia rezervuoti staliuką ir atvykti vėlyvųjų pusryčių. Taigi sekmadienį nuo 12 iki 14.30 val. restoranas siūlo gardžiausių pusryčių patiekalų, desertų, įvairių gėrimų.

Brunch

Meniu gausą garantuoja ne tik platus švediškas stalas, bet ir galimybė užsisakyti maistą iš specialaus „à la carte" meniu, kuriame netrūksta intriguojančių pusryčių derinių net ir išrankiausiems gurmanams, taip pat rasite ir specialiai veganams subalansuotą pasiūlymą.

„Telegrafo" vėlyvųjų pusryčių meniu neabejotinai patiks ir didžiausiems smaližiams: prancūziškas skrebutis, belgiški vafliai, blyneliai su šokoladu, šviežiomis uogomis ir dar daugelis kitų gardumynų laukia restorano svečių.

Brunch

Tačiau vien tik gardžiu maistu vėlyvieji pusryčiai neapsiriboja. Sekmadieniais, o nuo rugsėjo – ir šeštadieniais bei švenčių dienomis – vėlyviesiems pusryčiautojams skamba užburianti gyva fortepijono muzika – nuo klasikinių kompozicijų iki žinomiausių šiuolaikinių kūrinių.

Dienos pietūs „Business Bites"

Jei atostogų metu susiruošėte šiek tiek pasidarbuoti mieste, o gal nusprendėte paskirti dalykinį susitikimą, tuomet jus turėtų sudominti „Kempinski" siūloma naujiena – dienos pietūs „Business Bites".

Business Bites

Sotūs ir subalansuoti pietūs „pakraus" energijos visai likusiai darbo dienai, o vaizdas į Katedros aikštę neabejotinai bus tuos pagardu, kuris visai kitaip nuspalvins jūsų darbo valandas.

Restoranas „Telegrafas" darbo dienomis nuo 12 iki 15 val. siūlo kasdien besikeičiančius dienos pietus. Į tokį rinkinį įtraukti 2 patiekalai – sriuba arba užkandis, pagrindinis patiekalas, taip pat kava bei restorane gaminami be galo skanūs saldainiai.


Nepakartojamas vaizdas į miestą

Restoranas „Telegrafas" ne tik stebina gardžiais vėlyvaisiais pusryčiais bei dienos pietumis, bet ir išsiskiria savo elegantišku ir moderniu interjeru bei aukščiausio lygio aptarnavimu – baltos pirštinės standartas ir išskirtinis dėmesys klientui čia yra svarbiausi.

Telegrafo terasa

Tačiau kone didžiausias šio restorano išskirtinumas – šiltuoju metų sezonu duris atverianti lauko terasa, kurioje mėgavimasis maistu persikelia į visai kitą lygį. Ištaigingą terasą puošia balti gėlių žiedai, o iš jos atsiveria nuostabus vaizdas į ryškiausius šalies simbolius – Katedros aikštę ir Gedimino pilį.

Telegrafo Terasa

„Telegrafo" lauko terasa – puikus pasirinkimas bet kuriuo paros laiku: ryte su puodeliu kavos galite pasitikti bundantį Vilnių, pietaudami stebėti miesto šurmulį, o vakare – mėgautis nuostabia vakariene gėlių apsuptyje.

Kokteilių virtuozai „Dukes Gastrobar"

Vasaros vakaras bus dar įspūdingesnis, jei savo antrajai pusei paskirsite pasimatymą „Grand Hotel Kempinski Vilnius" viešbutyje esančiame „Dukes Gastrobar". Šis gastrobaras pulsuoja prabanga ir modernumu, o čia tiekiamas maistas nepalieka abejingų.

Dukes Gastrobar

Gastrobaras garsėja ne tik patiekalų gausa ir įvairove, bet ir unikaliais gėrimais ir kokteiliais. Vakarais čia siūloma ypatingų vynų, šampano, klasikinių ir modernių gastrobaro barmenų kurtų kokteilių.

Dukes Gastrobar

Puikiausia yra tai, kad gastrobaras dirba iki 1 val., o maistas tiekiamas iki pat vidurnakčio. Taigi net ir išalkusiam miesto vasarotojui kokybiški naktipiečiai bus maloni staigmena – tereikia užsukti į „Dukes Gastrobar".

SPA – miesto centre, pojūtis – kaip gamtoje

Atostogų metų pailsinti kūną ir išsivalyti mintis tiesiog būtina, o tai geriausiai padaryti leidžia SPA procedūros. „Kempinski The Spa" – vieta, kurioje galėsite maksimaliai atsipalaiduoti ir mėgautis maloniausiomis grožio ir masažo procedūromis.

Kempinski The Spa

Raminančių procedūrų kambariai, poilsio erdvė, baseinas, treniruoklių salė, suomiška ir garinė pirtys – visa tai ne tik palepins kūną ir sielą, bet ir pagerins savijautą bei suteiks naujų jėgų po atostogų grįžus į darbus ar mokslus.

Artėjant Žolinėms, „Kempinski The Spa" siūlo ir išskirtinę, daugiau nei valandą trunkančią procedūrą – „Vasaros lopšinė", kurią sudaro sausas kūno šveitimas ir atpalaiduojantis kūno bei galvos masažas su žolelių aliejumi. Tad nors SPA ir mieste, šios procedūros metu pasijusite lyg gulėtumėte laukinėje pievoje, gamtos apsuptyje.


Švenčių ir konferencijų erdvė

Norintiems per atostogas švęsti, kone idealiausia vieta tam – „Grand Hotel Kempinski

Vilnius" esantis multifunkcinis konferencijų centras, kuriame bet kokia šventė, ar tai būtų mokymai, gimtadienis, krikštynos, bernvakaris, ar vestuvės, neabejotinai paliks neišdildomų įspūdžių.

Conference Centre

Viešbutyje įrengtos 5 skirtingų dydžių salės. Pati mažiausia salė yra skirta dvylikai svečių, didžiausia gali talpinti iki 200 žmonių.

Tačiau svarbiausia, jog konferencijų salės pritaikytos labai plačiam renginių spektrui. Jas nesudėtinga transformuoti iš dalykinio susitikimo kambario – į puošniai dekoruotą salę, iš konferencijų erdvės – į pobūvių salę ir pan. Salių paruošimu rūpinasi viešbučio darbuotojai, kurie skrupulingai stengiasi atsižvelgti į individualius svečių poreikius bei įgyvendinti kiekvieną kliento idėją.

Conference Centre

Taigi „Kempinski" viešbutyje patogu ir mokymus kolektyvui surengti, ir gimtadienį ar pažinties metines atšvęsti.

Jei vilioja kokybiškos ir daug įspūdžių dovanojančios atostogos neišvykstant iš savo miesto arba esate kitam Lietuvos krašte ir norite paviešėti sostinėje, „Grand Hotel Kempinski Vilnius" turėtų atsirasti jūsų planuose.