1. Aukščiausios kokybės meistriškai apdirbta oda

ECCO rudens / žiemos kolekcija pasižymi aukštos kokybės medžiagomis. Kiekviena batų pora pagaminta iš aukščiausios kokybės ECCO odos – nuo glotnios, lygios odos iki tvirto alyvuoto nubuko, yra patvari ir pasižymi rafinuota išvaizda. Kolekcijoje demonstruojamas ECCO būdingas odos apdirbimo meistriškumas, užtikrinantis, kad kiekviena pora būtų ne tik stilinga, bet ir ilgaamžė bei pasiruošusi įveikti gamtos stichijas.

2. FLUIDFORM™ – technologija, užtikrinanti komfortą

Vienas iš išskirtinių ECCO rudens / žiemos kolekcijos bruožų – FLUIDFORM™ besiūlė konstrukcija. Dėl šios naujoviškos technologijos batai natūraliai priglunda, prisitaikydami prie pėdos formos, ir užtikrinamas komfortas visą dieną. Nesvarbu, ar vaikštai apledėjusiais šaligatviais, ar praleidi ilgas valandas ant kojų, ši konstrukcija užtikrina, kad avalynė palaikys ir amortizuos kiekvieną žingsnį.

3. Šilumos izoliacija apsaugai nuo šalto oro

Nukritus temperatūrai, šiluma tampa svarbiausiu veiksniu renkantis tinkamą avalynę. Daugelis ECCO rudens / žiemos kolekcijos batų yra su pliušiniu terminiu pamušalu, kuris užtikrina visišką apsaugą nuo šalčio. Dėl šio apgalvoto dizaino pėdos jausis komfortiškai, todėl šie batai puikiai tinka gaiviems žiemos pasivaikščiojimams ar ilgoms išvykoms lauke.

4. Vandeniui atsparūs variantai drėgnoms sąlygoms

Kai žiemą lyja, sninga ar drebia šlapdriba, labai svarbu išlaikyti kojas sausas. Keli šios kolekcijos modeliai yra atsparūs vandeniui dėl tokių technologijų, kaip GORE-TEX arba ECCO sukurtos vandeniui atsparios konstrukcijos. Šie neperšlampami batai užtikrina, kad kojos išliks sausos drėgnomis sąlygomis, nors svarbu atkreipti dėmesį, kad ne visi modeliai yra neperšlampami. Taigi pagal poreikius galima rinktis avalynę, pasižyminčią įvairiu atsparumu oro sąlygoms.

ECCO avalynė

5. Įsispiriamų batų patogumas dera su stiliumi

Lengvas avėjimas – dar vienas ECCO rudens / žiemos kolekcijos skiriamasis bruožas. Daugelis modelių yra su tampriais šonais, vidiniais užtrauktukais arba traukimo kilpelėmis, todėl juos paprasta apsiauti ir nusiauti. Šios praktiškos ypatybės nė kiek nepablogina stiliaus, ypač kalbant apie laikui nepavaldžius modelius, pavyzdžiui, „Chelsea“ batus, kurie tinka tiek laisvalaikiui, tiek iškilmingesnėms progoms.

ECCO avalynė

6. Patvarūs padai, užtikrinantys sukibimą ir stabilumą

Žiemą laukia ir slidžių paviršių iššūkis. ECCO reaguoja į šią problemą ir daugeliui savo batų naudoja guminius padus, kurie užtikrina puikų sukibimą ir neslysta. Nesvarbu, ar keliauji lyjant, sningant ar per nelygų reljefą, šie padai padeda išlaikyti stabilumą, todėl gali drąsiai judėti bet kokiu paviršiumi.

7. Lengvas vidpadis, patogus dėvėti visą dieną

Šios kolekcijos modeliai yra su įvairaus dizaino vidpadžiais iš ECCO PHORENE™ medžiagos, todėl batus lengva dėvėti ir nereikia aukoti komforto. Minkštas, bet elastingas vidpadis padeda sugerti smūgius, todėl žingsniai bus dar tvirtesni, nesvarbu, ar eisi miesto gatvėmis, ar žygiuosi takeliais gamtoje.

ECCO avalynė

Apibendrinimas

ECCO rudens / žiemos avalynės kolekcija – tai puikus stiliaus, patogumo ir funkcionalumo derinys. Atsparūs oro sąlygoms, išlaikantys šilumą ir ilgaamžiai batai idealiai tinka tiems, kurie nori į šaltąjį sezoną žengti sparčiu žingsniu. ECCO apgalvojo kiekvieną detalę, kad kojoms visą žiemą būtų šilta, sausa ir patogu – to pasiekėme dėl aukščiausios klasės odos apdirbimo meistriškumo ir naudodami naujoviškas technologijas, tokias kaip FLUIDFORM™ ir PHORENE™. Išsirink porą, atitinkančią tavo poreikius, ir drąsiai ženk į ateinantį sezoną.

Pasiruošei pradėti sezoną? Apsilankyk artimiausioje ECCO parduotuvėje ir rask tobulą porą. Artimiausią parduotuvę rasi čia.