Kokybiškam poilsiui

Išskirtinė vieta ant jūros kranto, profesionalūs, klientų mylimi ir vertinami specialistai, aukščiausio lygio paslaugos ir komfortas, absoliutus dėmesys kiekvienam svečiui, ypač gilios sveikatinimo tradicijos ir sukaupta patirtis – privalumai, dėl kurių svečiai savo sveikostogoms renkasi būtent sveikatos centrą „Energetikas“.

Sveikatos centras „Energetikas“ – arčiausiai jūros esanti sanatorija Lietuvoje

Nuo šiol rinktis bus dar paprasčiau: sveikatos centras „Energetikas“ – vienintelis Lietuvoje, šviežiausiai atnaujinęs svarbiausias svečių gyvenimui ir poilsiui skirtas erdves. Atvykusių į „Energetiką“ laukia modernaus interjero, absoliutų komfortą užtikrinantys kambariai, kuriuose puikiai jausis visi – solo keliautojai, poros, šeimos su vaikais ir senjorai. Svečių poilsiui ir patogumui atnaujintas baseinas, šalia jo praplėsta poilsio zona – visiškai naujai įrengta sūkurinė vonia ir trys skirtingos pirtys sveikatinimuisi.

Šiuolaikiškai įrengtos Comfort klasės dviviečiuose, erdviuose dviviečiuose ar Comfort liukso kambariuose rasite viską, ko gali prireikti jūsų kokybiškoms sveikostogoms: vonios kambarį su higienos priemonėmis, rankšluosčius, chalatus, palydovinius kanalus rodantį plokščiaekranį televizorių.

Šiuolaikiškai įrengtos „Comfort“ klasės kambariuose rasite viską, ko gali prireikti jūsų poilsiui.

Sveikatos centras „Energetikas“ – arčiausiai jūros esanti sanatorija Lietuvoje. Čia jus tikrai nustebins ne tik kambarių įrengimas ar patogumas, bet ir balkonai, kuriuos turi visi kambariai, bei iš jų atsiveriantys vaizdai. Ne veltui sveikatos centro svečiai, atvykę čia, pirmiausia skuba balkone palydėti saulę – jums nė nebūtina eiti į pajūrį, norint sulaukti saulėlydžio, įkvėpti pajūrio oro ir klausytis jos ošimo. Jūra – kone sveikatos centro kieme, vos už 100 m. Tokios atpalaiduojančio vaizdo pro balkoną ar kambario langus nepamatysite jokioje kitoje sanatorijoje.

„Energetike“ jūsų sveikata bei poilsiu bus pasirūpinta iki menkiausios detalės – čia jūsų lauks sveikatą stiprinančios aukščiausio lygio profesionalių specialistų atliekamos gydomosios procedūros, naujausia įranga, pažangios technologijos, tiksli diagnostika ir efektyvi pagalba. Po kiekvieną dieną atliktų procedūrų tikrai sakysite, jog šios atostogos – geriausios gyvenime, arba, kodėl čia neapsilankėte anksčiau.

Atvykus į „Energetiką“ individualus dėmesys skiriamas kiekvienam svečiui.

Sveikatos centre kiekvienas svečias sulauks individualaus dėmesio: aukščiausios kvalifikacijos gydytojas konsultacijos metu sudarys individualią, į konkrečias sveikatos problemas orientuotą, sveikatinimo programą, o patyrusios, profesionalios ir žmonių mylimos kineziterapeutų bei kitų medicinos sričių darbuotojų komandos pasirūpins viskuo, kad visas laikas čia būtų skirtas tik jūsų poilsiui ir sveikatinimuisi. Sveikatos centre siūloma daugiau kaip 150 sveikatinimo procedūrų, taigi, visas moderniausias, efektyviausias ir inovatyviausias tikrai rasite „Energetike“.

Atnaujintos perlinės vonios, vertikali vonia, haloterapija, kineziterapinės mankštos, o, galbūt, giluminis dinaminis masažas „Stima Well“ aparatu ar klientų išgirta, itin mėgstama japoniška sauso povandeninio masažo lova „Minato“ – po šių procedūrų tikrai pamiršite ir skausmus, ir rūpesčius. Plaukiojimas baseine grąžins jėgas, pakels nuotaiką, sustiprins sveikatą, o nuovargį akimirksniu užmiršite pasikaitinę pirtyse. Jei reikia atsipalaiduoti po sunkaus darbo maratono, išbandykite vonias ar muzikos ir aromaterapiją.

Manote, jog turite sveikatos problemų? Atvykite sustiprinti kūną, atsipalaiduoti, užsimiršti ir pailsėti – grįšite į darbą žvalus, pilnas energijos, motyvacijos ir geros nuotaikos.

Padės pamiršti stresą

„Čia kitoks poilsis nei Egipto ar Turkijos kurortuose. Mes siūlome sveikostogas prie jūros, kur švarus oras, kelis kartus per dieną atliekamos gydytojo rekomenduotos procedūros – tuo metu reikalingos konkrečiam žmogui. Po apsilankymo visiškai atsinaujinusiame, moderniausiame sveikatos centre ant jūros kranto, jūs jausitės ne tik pailsėję, žvalesni, bet ir pastebėsite, kad pagerėjo jūsų nuotaika, mažiau skauda nugarą ar atsirado daugiau jėgų“, – kalbėjo sveikatos centro „Energetikas“ direktorė Justė Matulevičiūtė.

Sveikatos centro „Energetikas“ direktorė Justė Matulevičiūtė.

Mėgstantys mėgautis vandens pramogomis, tikrai džiaugsis atnaujinta baseino erdve, SPA zona, sauna, sūkurine vonia ir naujomis pirtimis. Dievinantys aktyvias pramogas sveikatos centre galės žaisti biliardą, tenisą ir krepšinį, lankytis kavinėje, kur vyksta muzikiniai vakarai, o svečių laukia trijų kartų maitinimas švediško stalo principu.

„Mūsų sveikatos centras – tik ką atsinaujino, todėl atvykę pas mus rasite pasikeitusias baseino, pirčių zonas, komfortiškus kambarius, galėsite mėgautis visiškai nauja, modernia aplinka ir aukšto lygio sveikatinimo procedūromis – mūsų specialistų profesionalumas ir dėmesys – tai, dėl ko jūsų viešnagė pas mus bus aukščiausio lygio. Komfortas, kopos ir švarus oras – geresnės vietos pailsėti, sustiprinti sveikatą ir atgauti jėgas tiesiog nėra“, – kalbėjo J. Matulevičiūtė.

Sveikatos centras „Energetikas“ svečius priima ištisus metus – tam paruošė specialias sveikatos gerinimo programas. Galite rinktis nuo vienos iki 14 nakvynių, įvairiausių procedūrų, čia laukia puikus maistas ir nakvynė atnaujintuose kambariuose, kurios tikrai nusipelnėte.