Anot prekės ženklo „Purina“ rinkodaros vadovės Katrinos Mockaitės, tokie iššūkiai yra puikus būdas suvienyti įmonės darbuotojus, paskatinti daugiau judėti bei įnešti sveikos konkurencijos į darbinę rutiną.

„Kurdami „Purina“ produktus siekiame, kad pilnavertiškai maitindamiesi gyvūnai gyventų kuo geresnį gyvenimą – toks mūsų tikslas. Stengiamės šią idėją integruoti ir į kitas savo veiklas, tad žingsnių iššūkis, į kurį noriai prisijungė kolegos, manau, yra tikrai puikus būdas prisidėti prie šios misijos. Jame dalyvavo visų „Nestlé“ būstinių, esančių centrinėje ir rytinėje Europos dalyje, komandos. Buvo labai smagu stebėti, kokie visi buvo užsidegę – dalyviai aktyviai žingsniavo, skatino vieni kitus ir sveikai konkuravo. Labiausiai džiugina tai, jog žingsnius renkame ne veltui – kiekvienas 10 tūkst. žingsnių tampa 1 kg maisto gyvūnams. Kartu „Nestlé Baltics“ surinkome beveik 13,3 mln. žingsnių, kurie tapo 1,3 tonomis maisto gyvūnams, kurį padovanosime gyvūnų prieglaudoms Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje“, – džiaugiasi K. Mockaitė.

Parama gyvūnų prieglaudoms

„Nestlé Baltics“ darbuotojai šią iniciatyvą tęsia ir toliau – per savanorystės dieną aplanko gyvūnų prieglaudas Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje ir praleidžia dieną su gyvūnais, juos pavedžioja bei sutvarko jų aplinką. Anot „Nestlé Baltics” korporatyvinių reikalų vadovės Agnės Dalios Gaižauskienės, tokia savanorystės forma ne tik padeda sutvirtinti komandos tarpusavio ryšį, bet ir suvienija kolegas aukštesniam tikslui.

Parama gyvūnų prieglaudoms

„Malonu, kad mūsų komanda yra itin iniciatyvi ir visada noriai prisijungia prie bendrų veiklų. „Purina“ žingsnių iššūkis – ne išimtis. Ši iniciatyva susilaukė didžiulio kolegų susidomėjimo, kadangi ji visus suvienijo dėl didesnio tikslo, kuriame kiekvienas galėjo nuspręsti, kokiu indėliu nori prisidėti. Bendru rezultatu esame labai patenkinti – surinkome net 1,3 tonas! Iniciatyvą užbaigėme komandiniu darbu gyvūnų prieglaudose“, – pasakoja A.D.Gaižauskienė.

Parama gyvūnų prieglaudoms

Iš viso „Purina“ žingsnių iššūkyje, kuris vyko visą kovo mėnesį, dalyvavo 1,280 „Nestlé“ darbuotojų iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Čekijos, Slovakijos, Vengrijos, Ukrainos, Moldovos, Bulgarijos, Rumunijos, Šiaurės Makedonijos, Juodkalnijos, Serbijos, Slovėnijos, Kroatijos bei Bosnijos ir Hercogovinos. Jie surinko 221,15 mln. žingsnių, kurie pavirto į 20,6 tonų maisto gyvūnams.