„Mūsų tikslas – užtikrinti, kad kiekvienas klientas jaustųsi saugus bet kokioje gyvenimo situacijoje, tad stengiamės, kad draudimas būtų kuo labiau prieinamas ir pritaikytas kiekvienam gyventojui. Mūsų siūloma nuolaida suteikia puikią galimybę pasirūpinti savo ir artimųjų saugumu už prieinamą kainą.

Ypač svarbu pažymėti, kad siūlomi draudimo paketai apima įvairias gyvenimo situacijas – nuo kasdienių pavojų iki ekstremalių veiklų. Todėl dabar – puikus metas investuoti į savo saugumą, žinant, kad esate tinkamai apsidraudę bet kokiems netikėtumams“, – sako draudimo technologijų bendrovės „Balcia Insurance SE“ filialo Lietuvoje rizikos vertinimo ir produktų departamento vadovas Andrius Dambrauskas.

Andrius Dambrauskas

Anot jo, rudenį, visiems grįžus iš atostogų traumų padaugėja. Tai galima sieti su prasidėjusiu mokslo metų sezonu. Vaikai grįžta į mokyklas, sporto treniruotes, būrelius. Sportuojantys – po šiltojo sezono grįžta į sporto sales. Be to, anksčiau temsta, daugėja kritulių. O, netrukus sulauksime ir plikledžio, dėl kurio gyventojai patiria įvairiausių traumų. Be to, tuoj prasidės ir žiemos sporto sezonas, kuris taip pat retai apsieina be susižeidimų.

„Minėti draudimo sprendimai – ilgalaikė apsauga nuo nenumatytų nutikimų. Nuo įsigijimo dienos jie galios visus metus, tad šiuo metu – puiki proga ilgam pasirūpinti savo, vaikų ir kitų artimųjų saugumu pigiau. Mūsų draudimas suteikia apsaugą nuo visų rūšių netikėtų atsitikimų. Be to, išmokame kompensaciją už kiekvieną dieną, praleistą ligoninėje, kompensuojamas ir gydymas skirtas emocinei sveikatai“, – teigia A. Dambrauskas.

Junior, Extreme, Nelaimingų atsitikimų ir kitų kategorijų draudimo liudijimus įsigyti galite interneto svetainėje: https://www.balcia.lt/lt/ arba „Balcia“ programėlėje, kurią galima atsiųsti „App Store“ ir „Google Play“ platformose.

Apie „Balcia“:

„Balcia“ – tai vienintelė draudimo technologijų bendrovė Baltijos šalyse. 2020 metais bendrovė pristatė reikšmingus pokyčius: pristatė naują verslo strategiją ir prekės ženklo identitetą – inovatyvius ir technologijomis pagrįstus sprendimus orientuotą draudiką. 2022 metais „Balcia“ sėkmingai startavo Latvijos, o 2023 metais – Estijos rinkoje, taip išplėtusi savo geografinę aprėptį Europoje.

„Balcia“ 2023 metais gavo „Drąsiausio draudimo ženklo“ titulą ir buvo vienintelė draudimo bendrovė Latvijoje, reikšmingai išauginusi lojalių klientų skaičių. Mobilioji programėlė „Balcia“ yra gavusi aukso apdovanojimą „Baltic e-commerce award“ konkurse ir yra labiausiai vartotojų vertinama draudimo programėlė.