„Itin plačią nuolaidų gausą atnešančios teminės savaitės – pirkėjų be galo mėgstamos. Kadangi nuolaidos galioja labai įvairiems prekių ženklams, lojalūs „Iki“ pirkėjai nepraleidžia progos apsirūpinti savo mėgstamomis prekėmis arba išbandyti naujų stipriai sutaupant. Prasidėjus „Grožio fiestai, pirkėjai laiko nešvaisto – jau pirmosiomis dienomis iš lentynų graibstomi šampūnai, burnos higienos, veido, kūno priežiūros prekės, dezodorantai ir kiti kosmetikos bei higienos produktai, ribotą laiką siūlomi už ypač patrauklias kainas“, – sako „Iki“ komunikacijos vadovė Gintarė Kitovė.

Svarbus patarimas pradėjus naudoti grožio priemonę

Nuo pirmadienio „Iki“ prasidėjusi „Grožio fiesta“ – gera proga papildyti savo higienos, grožio prekių atsargas namuose arba užsistovėjusius produktus pakeisti naujais. Normalu, kad jie nebebūna tinkami naudoti amžinai, ypač po atidarymo.

Tai, kaip laikome kosmetikos ir higienos priemones, turi didžiulę įtaką jų ilgaamžiškumui. Kai jos stovi sausoje vietoje, atokiau nuo radiatorių ir nepasiekiamos tiesioginių saulės spindulių, jos ilgai nepraras savo savybių. Kadangi neatidarytos jos savo panaudojimo eilės gali laukti ištisus mėnesius ir net metus, per tokias akcijas kaip „Grožio fiesta“ pirkėjai mėgsta atsargomis pasirūpinti ilgesniam laikui, pastebi G. Kitovė. Dažnas klientas į pirkinių krepšelį įsideda ne vieną produktą, o perka didesniais kiekiais, kad taip sutaupytų.

Taip pat reikia atminti, kad atidarytos priemonės genda daug greičiau nei uždarytos. Skirtingų grožio prekių galiojimo laikas skiriasi – pavyzdžiui, jeigu šampūnai ar dušo želės paprastai tinkamos naudoti dar iki 12 mėnesių po atidarymo, tai kremą tūbelėje rekomenduojama pabaigti per pusmetį. Tikslus tinkamumo laikas priklauso ir nuo gamintojo bei sudėtyje esančių ingredientų.

G. Kitovė primena, kad per kiek laiko rekomenduojama sunaudoti atidarytą priemonę, lengviausia pasitikrinti ant pakuotės. Ant indelio nurodoma „geriausia iki“ data, taip pat – atidaryto indelio ikona su 6M, 12M, 24M ar 48M žymėjimu. Skaičiai nurodo, per kiek mėnesių reikėtų pabaigti pradėtą produktą. Todėl naudinga ant pakuotės užsirašyti jos atidarymo dieną ar bent mėnesį, nes tai labai svarbu priemonės galiojimo laikui.

Tad atsiminus šiuos patarimus, nešvaistysite pinigų ir pasirūpinsite savimi bei artimaisiais neišlaidaujant. Akcija „Iki“ parduotuvėse leis stipriai sutaupyti nedarant jokių kompromisų kokybei – „Grožio fiestoje“ dalyvauja tokie prekių ženklai kaip „Bioderma“, „Wella Professionals“, „L‘oreal Paris“, „Colgate“, „Garnier“, „Syoss“, „Always“, „Old Spice“, „Margarita“, „Gilette“ ir kt. Nuolaidos šiems pirkėjų mėgstamiems prekių ženklams siekia iki 50 procentų – tereikia nepamiršti kasoje panaudoti „Iki“ programėlės arba fizinės kortelės.

„Iki“ vyksta „Grožio fiesta“

Su „Iki“ sutaupysite ir savaitgalio pietums bei pirkiniams visai savaitei

Išlaidas pirkiniams gerokai sumažinti padės ne tik teminės, bet ir kassavaitinės akcijos, kurių „Iki“ savo pirkėjams siūlo apie 5 tūkstančiams prekių. O savaitgaliais jos – dar gilesnės ir platesnės.

Šį savaitgalį, nuo ketvirtadienio iki sekmadienio, spalio 17-20 dienomis, su „Iki“ kortele sočiais, bet taupiais savaitgalio patiekalais pasirūpinti visai lengva:

  • Kepkite kugelį su „Clever“ sveriamomis bulvėmis vos už 25 ct/kg. Pasirūpinkite ir bulvių atsargomis namuose – bulvių už tokią patrauklią kainą galima įsigyti iki 20 kg.

  • Paruoškite užkandžių lentą su 40 proc. nuolaida vytintiems mėsos gaminiams.

  • Pasilepinkite sausainiu, meduoliu ar vafliu su puodeliu karštos arbatos. Viskam sutaupysite net 30 proc.

  • Apsirūpinkite kasdieniais pieno produktais – „Žemaitijos pieno“ prekėms taikoma 20 proc. nuolaida.

  • Ir kotletams, ir lengvam vištienos patiekalui – naudokitės 20 proc. nuolaidomis „Iki“ šviežiai fasuotai mėsai.

  • Paruoškite karališkus pietus – į „Iki“ atplaukė 57 proc. pigesnės lašišos. 1 kg skrostos atlantinės lašišos su galva tekainuoja 5,99 Eur.

  • Pasirūpinkite, kad nepritrūktumėte energijos – skelbiama 30 proc. nuolaida įvairių rūšių maltai kavai ir kavos pupelėms.

  • Vaisius ne tik valgykite, bet ir gerkite – įsigykite sulčių, sulčių gėrimų ir nektarų su 30 proc. nuolaida.

  • Kasdienybei suteikite daugiau skonio su 25 proc. nuolaida padažams, kečupui, krienams, garstyčioms.

G. Kitovė primena, kad „Iki“ parduotuvėse jau pasirodė ir ypač laukiamos rudens sezono naujienos. „Iki“ kulinarai priruošė net 12 naujų patiekalų, kurie įkvėpti pasaulio virtuvių. Pirkėjai jau gali ragauti patogiai sufasuotus ir pigesniems dienos pietums ar vakarienei be vargo tinkančius turkiškus kebabus, austriškus šnicelius meksikietiškus buritus ar saldžiarūgščius azijietiškus troškinius.

„Tuo tarpu „Iki“ konditerijos skyrius šį rudenį dar labiau džiugina šokoladinių skanėstų gerbėjus. „Iki“ konditerio Thierry Lauvray komanda pasiruošusi sušildyti ir kūną, ir sielą naujais rudeniškais gardumynais. Šįkart jie įkvėpti visų desertų karaliaus – šokolado. Naujų formų kruasanai, rafinuotos tartaletės, prašmatnūs šventiniai tortai ir skaniausi pyragai – gražiausioms progoms ir skoniams dedikuoti „Su meile IKI“ desertai jau laukia pirkėjų ir lepina geromis kainomis“, – sako „Iki“ komunikacijos vadovė.

G. Kitovė primena, kad geriausiais „Iki“ pasiūlymais pasinaudoti paprasta – naudingos akcijos, įvairios nuolaidos ir ypatingi pasiūlymai skelbiami leidiniuose „Iki“ parduotuvėse, interneto puslapyje www.iki.lt ir mobiliojoje programėlėje. Joje pirkėjai ras ir asmeninių pasiūlymų bei dalyvaudami lojalumo programoje rinks taškus, kuriuos galės išmainyti į vertingus prizus ar nuolaidas.