„Viena iš pagrindinių priežasčių, lėmusių naujų darbuotojų poreikį, tai iki daugiau nei 20-ties išaugęs finansų įstaigų, kurių infrastruktūra rūpinamės, skaičius, – teigia UAB „Bankera“ vadovas Tadas Dapšys. – Auga ir šių finansų įstaigų apdorojamas mokėjimo operacijų kiekis. Šį staigų augimą nulėmė ir šoktelėjusios kriptovaliutų kainos bei susidomėjimas jomis.

Siekdama užtikrinti galimybę klientų verslams sklandžiai augti, „Bankera“ drauge su partneriais rengiasi dalies savo klientų infrastruktūros migracijai į debesų kompiuterijos lyderės „Amazon Web Services“ infrastruktūrą, o tai yra unikali proga įgauti rinkoje labai vertingos patirties“, – teigia T. Dapšys. – Darbuotojams siūlome lankstų darbo grafiką, o neseniai atidarėme ir biurą Saulėtekyje, kad mūsų studijuojantiems darbuotojams būtų patogiau derinti darbą su studijomis.“

„Bankera“ rūpinasi ir darbuotojų profesiniu tobulėjimu, apmoka konferencijas bei stažuotes tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Be kitų renginių, šįmet įmonė ne tik suteikė galimybę savo infrastruktūros specialistams vykti į „DevOps in Shorts“ konferenciją, bet ir tapo šio renginio rėmėja.

Lietuvoje veikiantis „Bankera“ finansinių technologijų centras teikia programavimo, infrastruktūros priežiūros, dizaino, teisines bei kitas paslaugas įvairioms finansų sektoriaus įmonėms. Prie įmonės vykdomų projektų dirba daugiau nei 300 specialistų komanda.

Jei domina siūloma infrastruktūros inžinieriaus pozicija, dėl darbo kreiptis „Bankera“ interneto svetainėje arba elektroniniu paštu careers@bankera.com.