Ko tikėtis „Gurtam DevConf“ konferencijoje? Jūsų laukia įdomybių kupina diena: 20 dinamiškų kalbų, kurias pristatys pirmaujantys AWS, „Microsoft“, „Wargaming“ ir kiti ekspertai, kurie gilinsis į tokias esmines temas kaip didelio masto architektūra, duomenų bazių valdymas, platformų inžinerija, dirbtinis intelektas ir technologijų komandos vadovavimo paslaptys. Tai ideali vieta norintiems pasinerti į programinės įrangos kūrimo ateitį.

Kodėl verta dalyvauti?

  1. Praktinė vertė. Kiekviena sesija yra kuruojama siekiant užtikrinti, kad dalyviai įgytų praktinių žinių, kurias galėtų pritaikyti tiesiogiai savo darbe. Programos komitetas kruopščiai peržiūrėjo daugiau kaip 120 pranešėjų paraiškų ir dirbo daugiau kaip 50 valandų, kad atrinktų geriausius ir naudingiausius pranešimus.

  2. Semkitės žinių iš ekspertų. Savo įžvalgomis pasidalins ir patys „Gurtam“ kūrėjai, įkūrę vieną iš pirmaujančių telematikos programinių įrangų, kuria pasitiki daugiau nei 2700 įmonių visame pasaulyje. Savo galingos programinės įrangos kūrimo paslaptis bus pasirengęs atskleisti ir pats „Gurtam“ generalinis direktorius ir kūrėjas Aliaksei Shchurko.

  3. Prisidėkite. Didžiuojamės, jog konferencija rengiama ne komerciniais tikslais, ir visos pajamos bus skirtos IT studentų stipendijoms Lietuvoje. Dalyvaudami investuojate į naujos kartos technologijų novatorius.

  4. Įtraukianti veikla. Be šviečiamojo turinio lankytojai taip pat galės papramogauti ir žaisti žaidimus, kurie padės lengviau užmegzti ryšius ir keistis patirtimi. Viskas nuo memų žaidimų iki greitųjų pasimatymų su technologijų ekspertais!

Kam vertėtų dalyvauti? Nesvarbu, esate vyriausiasis inžinierius, komandos vadovas, kūrėjas, technologijų vadovas, „DevOps“ inžinierius, vyriausiasis technologijų vadovas, didžiųjų duomenų (angl. „Big Data“) inžinierius ar IT įmonės įkūrėjas, ši konferencija skirta jums.

Susidomėjote? Registruokitės dabar ir prisijunkite prie šios transformuojančios patirties. Atminkite, kad dalyvaudami jūs ne tik tobulinate savo žinias ir mezgate ryšius, bet ir prisidedate prie IT švietimo ateities Lietuvoje.

Registruokitės čia ir dalyvaukite kuriant technologijų ateitį!