Per 1600 parduotuvių visame pasaulyje turintį prekės ženklą Lietuvos grožio ir sveikatingumo entuziastams pristato „Kosmelita“, valdanti klientams puikiai pažįstamą „Eurokos“ kosmetikos parduotuvių tinklą. Pasak „Kosmelitos“ vadovo Arvydo Šapolos, „Holland & Barrett“ filosofija bei asortimentas įkūnija geros savijautos ir grožio sinergiją, itin svarbią šiuolaikiniam žmogui.

„Atvesdami į Lietuvą vieną stipriausių natūralios kosmetikos ir sveikesnio maisto prekės ženklų pasaulyje, kviečiame į grožį žvelgti visapusiškai: rūpintis tiek savo išvaizda, tiek sveikata. Vadiname tai gražia savijauta – ją užtikrina kokybiška kosmetika bei teisingas maistinių medžiagų ir vitaminų balansas. „Holland & Barrett“ parduotuvėje lankytojai ras viską, ko reikia norint tai pasiekti“, – sako jis.

PC „Europa“ atidaryta pirmoji Lietuvoje „Holland & Barrett“ parduotuvė. jpg

Naujojoje parduotuvėje pirkėjų laukia iš aukščiausios kokybės medžiagų pagamintų maisto papildų, sukurtų pasitelkiant itin pažangius mokslinius tyrimus ir technologijas. Kaip ir „Eurokos“ parduotuvėse, „Holland & Barrett“ klientai ras platų prekių pasirinkimą, orientuotą į skirtingus pirkėjų poreikius bei kainų lygius.

PC „Europa“ atidaryta pirmoji Lietuvoje „Holland & Barrett“ parduotuvė

„Gera savijauta, sveikatingumas ir jaunatviškumas tampa vis svarbesniu žmonėms visame pasaulyje. PC „Europa“, būdamas centrinio Vilniaus verslo rajono prekybos centru, iš lankytojų taip pat jaučia stiprią atitinkamų prekių ir paslaugų paklausą. Jau kurį laiką tikslingai dirbame kurdami atitinkamą pasiūlą, taigi, „Holland & Barrett“ PC „Europa“ veiks stiprioje sinergijoje su kitais prekės ženklais. Čia lankytojai jau gali rasti tiek sveikesnių užkandžių „IKI“ parduotuvėje, tiek „Lemon Gym“ sporto klubą bei „Pi Pilates“ studiją, o rugsėjį mūsų erdvėse duris taip pat atvers „Perfectus Clinica“, siūlanti estetinės medicinos paslaugas“, – sako Viktorija Gražienė, PC „Europa“ valdytoja.

PC „Europa“ atidaryta pirmoji Lietuvoje „Holland & Barrett“ parduotuvė

Daugiau kaip 150 metų tradicijas turintis „Holland & Barrett“ prekės ženklas pernai Didžiojoje Britanijoje pripažintas lyderiu maisto papildų ir vitaminų kategorijoje. Lietuvos parduotuvės personalas buvo apmokytas „Holland & Barrett“ Natūralios sveikatos akademijoje, kurioje sėmėsi žinių apie tinkamą maisto papildų derinimą pagal klientų poreikius. Vilniaus parduotuvėje klientų laukia pasaulinius šio tinklo standartus atitinkantis aptarnavimas ir galimybė pasirinkti individualizuotą, asmeniškai pritaikytą produktų derinį.

Holland & Barrett“ parduotuvės atidarymas PC „Europa“

Naujoji „Holland & Barrett“ parduotuvė PC „Europa“ nuo rugpjūčio 30 d. veikia I aukšte.