Prieš 16 metų Vokietijoje veiklą pradėję „BestDrive" servisai Europos ir Azijos šalyse šiandien turi daugiau nei 2200 padalinių. Jau keletą metų aukščiausios kokybės automobilių serviso paslaugomis gali naudotis ir Lietuvos vairuotojai. „BestDrive" servisų tinklas Lietuvoje pradėtas vystyti kartu su didžiausiu „Continental" importuotoju UAB „Juta", kuri franšižės principu šį rudenį atidarė serviso padalinį Jonavoje, Vasario 16-osios g. 35.

„Drauge su „Juta" prieš keletą metų atidarėme servisą Vilniuje. Jis iki šiol yra kokybišką ir greitą aptarnavimą užtikrinantis vienas didžiausių ir moderniausių servisų Baltijos šalyse. Jonava neseniai tapo mūsų antrojo serviso namais, padėsiančiais „BestDrive" tinklui plėstis ne tik didžiuosiuose Lietuvos miestuose, bet ir regionuose. Galime užtikrinti, kad jonaviškiai čia tikrai gaus aukščiausio lygio aptarnavimą, platų padangų ir kitų automobiliams skirtų prekių pasirinkimą, profesionalias specialistų konsultacijas", – sako „BestDrive" Regiono plėtros vadovas Paulius Macevičius.

Atsinaujinusiu servisu džiaugiasi ir naujojo padalinio Jonavoje vadovas Kęstutis Macionis, kurio komanda papildė „BestDrive" šeimą.

„Didžiuojamės, kad buvo įvertintas mūsų padalinio potencialas ir kryptingas bei nuoseklus komandos darbas, kurį vainikavo simbolinės juostelės perkirpimas. Jau dabar jaučiame nemažą susidomėjimą nauju prekės ženklu ir padalinio pasikeitimu tiek iš išorės, tiek iš vidaus, todėl mūsų tikslas yra pateisinti ne tik esamų ar naujų klientų, bet ir partnerių lūkesčius", – teigia K. Macionis.

„BestDrive" automobilių aptarnavimo centras, kuris „Juta" pavadinimu jonaviečiams buvo žinomas jau 20 metų, gali pasigirti gausiu alyvos, akumuliatorių ir padangų asortimentu. Čia atliekami padangų montavimo darbai, siūloma saugojimo paslauga, teikiamos įvairios automobilių priežiūros bei remonto paslaugos.

„Būdami „BestDrive" dalimi ir bendradarbiaudami su „Continental", savo klientams siūlome ne tik kokybišką aptarnavimą, kvalifikuotą serviso komandą, bet ir aukštos klasės pasaulyje pirmaujančių gamintojų padangas itin patraukliomis kainomis. Taip pat prekiaujame „BestDrive" linijos padangomis, kurios yra orientuotos į tuos pirkėjus, kurie vertina gaminių ir paslaugų kokybę", – teigia K. Macionis.

Planuojama tolimesnė plėtra Lietuvoje

Jonavoje atidarytas tinklo servisas – jau antrasis Lietuvoje, tačiau visai netrukus duris Prienuose turėtų atverti dar vienas padalinys. Anot P. Macevičiaus, sprendimą atidaryti padalinius būtent šiuose miestuose paskatino aukštos čia veikiančių partnerių kompetencijos.

„Mūsų plėtrą šiek tiek sulėtino pandemija, bet dabar dirbame pilnu pajėgumu. Šie miestai yra vienas iš numatytų plėtros etapų, kuriuo norime aukščiausio lygio paslaugas užtikrinti ir mažesniuose miestuose. Minėtus miestus pasirinkome neatsitiktinai – juose veikiantys partneriai yra profesionalūs ir, padedami tokio gamintojo kaip Continental", nori žengti koja kojon su naujausiomis technologijomis", – teigia pašnekovas.

„BestDrive" šūkis – „You drive We care" (liet. Jūs vairuojate, mes rūpinamės) puikiai atspindi vertybes, kuriomis vadovaujasi automobilių priežiūros tinklo darbuotojai. Čia, pasak P. Macevičiaus, aukštas kvalifikacijas turinys serviso specialistai užtikrina geriausią paslaugų kokybę, profesionalumą bei pasirūpina klientų automobiliais nuo A iki Z.

„Klientas gauna aukščiausio lygio paslaugas ir patarimus iš gerai apmokytų specialistų. Mūsų mechanikai, pardavėjai ir visas personalas bent kelis kartus per metus atnaujina savo žinias įvairiuose mokymuose. Serviso specialistai yra svarbiausia serviso grandis, todėl nuolatos investuojame į jų žinias", – užtikrintai sako „BestDrive" atstovas.

Aukštos kokybės paslaugas bei „premium" klasės padangų asortimentą siūlantis „BestDrive" servisas, anot šio prekės ženklo Regiono plėtros vadovo, orientuotas į visų automobilių vairuotojus.

„Savo gamoje turime platų įvairių segmentų padangų pasirinkimą, o servise laukiame visų, kurie vertina aptarnavimo kokybę. Norisi priminti, kad tvarkingas automobilis suteikia ne tik komfortišką, patogų, bet ir saugų važiavimą", – teigia P. Macevičius.