Kadangi šiais laikais mus nuolat supa foninis triukšmas, klausymasis tapo svarbesniu nei bet kada anksčiau.

Garsinio formato turinio smarkiai padaugėjo, o kartu su juo padidėjo ir laikas, kurį praleidžiame klausydamiesi įvairaus turinio – skrisdami lėktuvu klausomės garsaknygių, tvarkydamiesi namuose mėgaujamės tinklalaidėmis, o muzika ir mėgstami grojaraščiai mus lydi visur ir visada – nesvarbu, ar tai būtų sporto salė, lietinga diena lovoje, vakarienė su draugais, ar rutina prieš miegą.

Po daugelį metų trukusių gerbėjų prašymų, nuolatinio derinimo ir kruopštaus dizaino pristatome „Sonos Ace“ ausines. Jų minkštas vidinis paviršius patogiai priglunda, klasikinis dizainas dvelkia rafinuotumu, o aukščiausios klasės aktyvaus triukšmo slopinimo (angl. Active Noise Cancellation, ANC) funkcija izoliuoja klausytoją nuo pasaulio. Šios ausinės prikausto savo iki 30 valandų veikiančiais krištolo skaidrumo dažniais ir pribloškiančiu erdviniu garsu.

„Sonos Ace“

„Jos jau čia! Gerbėjai ne vienerius metus prašė, kad „Sonos“ patirtį perkeltume į ausines, todėl žinojome, kad mūsų pirmasis žingsnis šioje srityje turi žymėti inovacijas ir aukštos kokybės garso patirtį, kurios sinonimu jau tapo „Sonos“, – sakė „Sonos“ generalinis direktorius Patrick Spence. – „Sonos Ace“ telpa viskas, ko išmokome per du dešimtmečius būdami garso lyderiais. Siekiame užtikrinti nuostabų garsą, elegantišką dizainą ir ilgalaikį patogumą vienoje didžiausių ir populiariausių garso įrangos kategorijų visame pasaulyje.“

„Sonos Ace“ atspindi mūsų siekį kurti jaudinančią garso patirtį, atitinkančią mūsų gyvenimo momentus. Tai naujas, jaudinantis etapas, kuriame pradedame tyrinėti, ką reiškia kurti asmeniniam klausymuisi pritaikytą produktą“, – sakė „Sonos“ vyriausiasis produktų vadovas Maxime Bouvat-Merlin. – Kadangi esame ištikimi „Sonos“ aukščiausios kokybės produktų idėjai, kiekvieną „Sonos Ace“ detalę meistriškai kūrė, projektavo ir derino geriausi pasaulio garso ekspertai, kad ši klausymosi patirtis neprilygtų jokiai kitai.“

„Sonos Ace“

Kodėl verta rinktis „Sonos Ace“ ausines?

Meniškai sukurtos ir meistriškai suderintos „Sonos Ace“ ausinės pranoksta visus lūkesčius – įvairios ausinių funkcijos užtikrina geriausias „Sonos“ savybes.

  • Mėgaukitės aukštos kokybės garsu. Džiaukitės kiekviena mėgstamos dainos, tinklalaidės ar draugo telefono skambučio sekunde, nes du specialiai pagaminti „Sonos Ace“ garsiakalbiai kiekvieną dažnį perteikia nepriekaištingai tiksliai ir aiškiai.

  • Privataus kino teatro patirtis. „Sonos Ace“ leidžia mėgautis erdviniu namų kino teatro garsu ir kartu dovanoja kitiems jūsų šeimos nariams tylą. Vos vienu mygtuko paspaudimu akimirksniu perkelkite televizoriaus garsą iš suderinamos „Sonos“ garso sistemos į „Sonos Ace“ ausines. Vėliau šiais metais pasirodysianti nauja „Sonos“ technologija „TrueCinema“ tiksliai atvaizduoja jūsų erdvę, o tada sukuria visą erdvinio garso sistemą, kad klausymasis būtų ypač tikroviškas ir pamirštumėte, jog nešiojate ausines.

  • (Ne)atsiribokite nuo pasaulio. Naudodami aktyvaus triukšmo slopinimo funkciją klausykitės dar labiau atsiribodami nuo pasaulio arba įjunkite „Aware“ režimą eidami judria gatve ar dirbdami biure, kad atkreiptumėte dėmesį į jus supančią aplinką.

  • Visą dieną veikiantis akumuliatorius ir itin greitas įkrovimas. Energiją taupantis akumuliatorius užtikrins, kad klausytis įvairaus turinio arba kalbėti galėtumėte iki 30 valandų. Itin greitas įkrovimas užtikrina, kad niekada nepraleisite nė sekundės – greitas vos 3 minučių įkrovimas naudojant pridedamą USB-C kabelį įkraus akumuliatorių 3 valandoms.

„Sonos Ace“

„Sonos“ ausinių nešiojimas

Ausinės tapo gatvės stiliaus akcentu ir pateko į didžiųjų mados namų „aksesuarų“ skyrių – ausinės su galvos lankeliu laikomos kultūros dvasios dalimi, o ne tik nerangiai ant ausų ar kaklo nešiojama technika. Kadangi kuklios prabangos tendencija skatina žmones iš naujo įvertinti subtilumą, rinkoje dar nėra daug aukštos kokybės ausinių, kurios galėtų lengvai įsilieti į jūsų kasdienį stilių ir kartu užtikrinti komfortą ir ilgaamžiškumą.

„Sonos Ace“ ausinėse telpa viskas, ką „Sonos“ išmoko per du dešimtmečius būdama garso lydere. Užtikrinome nuostabų garsą, elegantišką rafinuotumą ir ilgalaikį patogumą, kad sukurtume kol kas niekam neprilygstančią garso įrangą.

„Sonos Ace“
  • „Sonos Ace“ ausinės yra „Sonos“ aukščiausios kokybės meistriškumo ir visa apimančio, intuityvaus dizaino pavyzdys. Kiekvieną ausinių dizaino dalį kruopščiai atrinkome ir nuodugniai išbandėme, kad sukurtume puikiai atrodančią ir kiekvienam tinkančią darnią visumą.

  • Klasikinės, dailios formos „Sonos Ace“ ausinės gražiai derina nerūdijančiojo plieno metalo akcentus ir matinę apdailą, kurią galite rinktis iš juodos ir švelniai baltos spalvų. Šios santūrios, bet pasitikėjimo suteikiančios neutralios spalvos derės prie bet kokio stiliaus.

  • Nesijaudinkite dėl makiažo dėmių, riebaluotų pirštų ar dažno ausinių nešiojimo. Kiti tinkliniai audiniai gali lengvai susitepti, susivelti ar laikui bėgant nusidėvėti, tačiau „Sonos Ace“ pliušinę veganiškos odos medžiagą lengva nuvalyti, be to, ausinių išorė padengta matine, pirštų antspaudams atsparia danga, todėl ausinės visą dieną atrodys nepriekaištingai.

„Sonos Ace“ yra ilgaamžės, kasdieniam nešiojimui pritaikytos ausinės, kad ir kur jus nublokštų gyvenimas!

„Sonos Ace“

Ausinėse yra keičiamos ausų pagalvėlės ir žiedinės medžiagos, dėl kurių sunaudojame 17 proc. mažiau pirminio plastiko. Be to, kelioninis ausinių dėklas pagamintas iš veltinio, o 75 proc. šio veltinio sudaro perdirbtos medžiagos, gautos iš plastikinių butelių. Šios ausinės taip pat sukurtos siekiant padidinti energijos vartojimo efektyvumą, todėl nešiojimo aptikimo funkcija sustabdo muziką, kai nuimate „Sonos Ace“ ausines nuo ausų ir taip sumažina įkrovimo poreikį.

Šias ausines nuo 2024 m. birželio mėn. už 499 Eur galima įsigyti Baltijos šalyse, didžiausiuose mažmeninės prekybos tinkluose.