Sieks mažinti vaistų trūkumą

Pasak „Rexsan Pharmaceuticals“ marketingo ir komercinės veiklos direktorės Rimos Brigaitienės, įmonės išskirtinumas – dėmesys kokybei, kurią garantuoja pripažinimą pelniusi „IMA“ įranga bei įmonės aktyvus įsitraukimas į gamybos procesą:

„Naudodami rinkoje lyderiaujančias itališkas technologijas turime galimybę gaminti skirtingų kategorijų, rūšių ir formų produktus, kuriuos patys kuriame nuo pat pirmų žingsnių – žaliavų maišymo – iki paskutinių – pakavimo į pakuotes. Be to, produktų kokybę prižiūrime kiekviename gamybos etape“.

„Rexsan Pharmaceuticals“ Telšiuose kuriami maisto papildai

Jos teigimu, susidomėjimas „Rexsavit“ produktais auga ypač sparčiai – į Lietuvos rinką įžengus vos pernai, gamybos apimtys šoktelėjo net 20 kartų.

„Rexsan Pharmaceuticals“ Telšiuose kuriami maisto papildai

„Tai motyvuoja judėti į priekį. Bendradarbiavimas su Lietuvos, Ukrainos ir Italijos medicinos universitetais suteikia mums galimybę pasiūlyti tiek Lietuvos, tiek užsienio rinkai pažangių ir unikalių produktų bei ateityje prisidėti prie Lietuvos ekonomikos plėtros. Taip pat matome dideles perspektyvas prisidėti prie stabilaus Lietuvos gyventojų aprūpinimo vaistiniais preparatais. Vaistų trūkumą daugelis šalių stipriai pajuto COVID-19 pandemijos laikotarpiu, todėl galimybė patiems gamintis aukštos kokybės medicinos preparatus yra strategiškai svarbu savo nepriklausomumą šioje srityje siekiančiai stiprinti Lietuvai,“ – sako R. Brigaitienė.

„Rexsan Pharmaceuticals“ Telšiuose kuriami maisto papildai

Didesnis efektyvumas

Lyginant su įprastais maisto papildais, liposominė technologija reikšmingai pagerina produktuose esančių naudingų medžiagų pasisavinimą žmogaus organizme, todėl tai gali būti puikus pasirinkimas siekiantiems palaikyti arba atstatyti organizmo gyvybines jėgas ir funkcijas.

„Rexsan Pharmaceuticals“ Telšiuose kuriami maisto papildai

„Liposomine technologija pagaminti produktai leidžia pasiekti tokį patį teigiamą poveikį sveikatai naudojant mažesnes vitaminų ar mineralų dozes. Juose esančios mikroskopinės riebalų dalelės – fosfolipidai – apsaugo papilduose esančias veikliąsias medžiagas nuo virškinimo sistemos poveikio, tad medžiagos efektyviau pasiekia kraujo sistemą. Tai ne tik tausoja žmogaus virškinimo sistemą, bet ir leidžia sumažinti produktų gamybos išteklius“, – aiškina R. Brigaitienė.

Įsitvirtino didžiosiose vaistinėse

Per trumpą laiką „Rexsan Pharmaceuticals“ preparatai išpopuliarėjo Lietuvoje, todėl jų prieinamumas vartotojams sparčiai didėja. Jau dabar „Rexsavit“ linijos produktais prekiaujama visose nepriklausomose šalies vaistinėse bei daugelyje didžiųjų internetinių ir fizinių vaistinių.

„Rexsan Pharmaceuticals“ Telšiuose kuriami maisto papildai

„Siekiame, kad mūsų produktai būtų pasiekiami kiekvienam Lietuvos gyventojui, todėl džiaugiamės, kad vos per kelis mėnesius pasirašėme bendradarbiavimo sutartis su visais svarbiausiais vaistinių tinklais. Artimiausioje ateityje plėsime savo asortimentą – vien šiemet planuojame pristatyti keletą naujų ir unikalių produktų. Dalį jų kuriame bendradarbiaudami su Lietuvos ir Ukrainos medicinos universitetų mokslinių tyrimų centrais“, – sako R. Brigaitienė.

Šiandien prekyboje – „Rexsavit“ maisto papildai su vitaminais B6, C, D3, magniu ir melatoninu, kuriuos siūlo internetinės vaistinės camelia.lt, gintarine.lt, eurovaistine.lt, benu.lt, manovaistine.lt, pinkpharma.lt ir 100metu.lt bei fizinės ir nepriklausomos vaistinės – „Camelia“ ir „Ramunėlės vaistinė“, „Vaistų namai“ Mažeikiuose, „Valerijono vaistinė“ Šiauliuose, „Ąžuolyno“ ir „Atgijos“ vaistinės Kaune ir kt. Planuojama, kad iki rudens produktai pasirodys ir fizinių „Eurovaistinė“ ir „Gintarinė vaistinė“ tinklų lentynose.

Maisto papildas nėra maisto pakaitalas, svarbi įvairi bei subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.