Tęsia tradiciją

„Kasmet ieškome vis naujų formų, kurios paskatintų kaimynus glaudžiau bendrauti ir draugauti. Tampa gražia tradicija, kad Kaimynų dienos proga pasiūlome stiprinti ryšį daugiabučių namų bendruomenėse“, – sako „Mano būstas“ direktorius Mindaugas Genys.

Jis atkreipia dėmesį, kad draugiška kaimynystė skirta ne tik spręsti ūkiškas problemas, kreiptis pagalbos, pasiskolinti druskos, bet ir švęsti bendrystę, kartu linksmai praleisti laiką.

„Šįmet siūlydami dalyvauti konkurse, neabejojame, kad laukiantis prizas – bendras laikas ragaujant ant grilio ruoštą maistą savo kieme – suartins kaimynus“, – sako „Mano būstas“ direktorius Mindaugas Genys.

Trys prizininkai

Dalyvauti ir laimėti maisto šventę siūloma visiems įmonės klientams, gyvenantiems skirtinguose Lietuvos miestuose: nuo Šilutės iki Vilniaus.

Tiesa, svarbu laiku – iki gegužės 20 dienos – įmonės „Facebook“ įrašo apie šį konkursą komentarų skiltyje patalpinti savo istoriją su ją papildančia nuotrauka. Gal kartu su kaimynais leidžiate laisvalaikį, o gal drauge dalyvaujate miesto renginiuose? Galbūt organizuojate iškylas ar turite kitų tradicijų? Visos šios istorijos puikiai tinka konkursui.

Trys konkurso laimėtojai bus paskelbti jau gegužės 22 dieną, o gegužės 26-ąją prizininkai bus apdovanoti specialiu prizu – maisto fiesta bendruomenės kieme.

Gyventojų atsiųstas istorijas ir nuotraukas vertins „Mano būsto“ komanda kartu su portalo „Delfi“ ir „Būsto rūmų“ atstovais.

Stebina nuo 2016-ųjų

„Mano būstas“ jau nuo 2016 metų europinės Kaimynų dienos proga savo klientus stebina įvairiomis iniciatyvomis.

Praėjusiais metais įmonė klientams siuntė vaizdo sveikinimą, o 2021-aisiais surengė tik jiems skirtą šventę su viena populiariausių pastarųjų metų muzikos grupių „Sisters on Wire“.

2020-aisiais, po karantinu apkartinto laikotarpio, „Mano būstas“ kaimynus kvietė garsiai ištarti „Aš Tavęs Pasiilgau“.

2018, 2017 ir 2016 metais įmonė organizavo analogų Lietuvoje neturinčius „Metų kaimynų rinkimus“. Prieš šešerius metus bendrovė surengė ir gražiausių Lietuvoje daugiabučių balkonų bei šalia namų įrengtų gėlynų konkursą.