Patirtis tarptautinėje rinkoje

„Komfovent“ gaminamos įrangos paskirtis – užtikrinti sveiką patalpų mikroklimatą energiškai efektyviais ir tvariais sprendimais. Bendrovė specializuojasi vėdinimo įrenginių su rekuperacija, kondicionavimo įrangos, šilumos siurblių ir vėdinimo sistemų komponentų kūrimu ir gamyba. Pagamintų sistemų sklandžiam ir suderintam veikimui, įmonė taip pat gamina ir savo valdymo automatiką bei elektronikos dalis. UAB „Komfovent“ produktai platinami daugiau nei 40-yje pasaulio šalių. Šiandien, tai didžiausias vėdinimo įrangos gamintojas Baltijos šalyse su gamykla Vilniuje, Rygoje ir Kaišiadoryse, kurioje veikla prasidės kitų metų pradžioje.

Komfovent Rygos gamykla

Sparčiai plėtrai reikalingi nauji darbuotojai

Įmonės gamybos apimtys nuolat auga, todėl didinami ir pajėgumai, investuojama į šiuolaikišką įrangą ir kuriamos naujos darbo vietos. „Komfovent“ siūlo ilgalaikio darbo perspektyvą 27 metus stabiliai augančioje įmonėje su konkurencingais atlyginimais. Vidutinis atlyginimas 2024 m. liepos mėnesį įmonėje buvo net 1,4 karto didesnis nei vidutinis darbo užmokestis Lietuvoje.

Naujai statomoje gamykloje Kaišiadoryse bendrovė siekia suburti stiprią komandą, kurią sudarys inžinieriai, gamybos darbuotojai, technologai ir kitų sričių specialistai. Čia, pasitelkiant naujausią ir pažangiausią gamybinę įrangą, bus gaminami vėdinimo įrenginiai, kurie užtikrins efektyvų patalpų vėdinimą tiek Lietuvoje, tiek Europoje statomuose ir renovuojamuose pastatuose. Buriamai komandai darbuotojai priimami jau šiandien. Kol statoma gamykla, naujųjų darbuotojų darbo vieta yra Vilniuje. Bendrovė organizuoja nemokamą transportą darbuotojams į ir iš darbo nustatytu maršrutu Kaišiadorys–Vilnius. Vilniuje esančioje „Komfovent” gamykloje darbuotojai yra supažindinami su gamybos technologijomis, mokomi dirbti su modernia gamybine įranga, juos parengiant darbui kitais metais atsidarysiančioje gamykloje. Vilniuje taip pat yra poreikis gamybos technologams, kurie kurtų ir optimizuotų gamybos procesus. Informaciją apie darbo galimybes bendrovėje Vilniuje ir Kaišiadoryse galima peržiūrėti čia.

Naujoji gamykla – 30 mln. eurų projektas, vykdomas pagal žaliojo koridoriaus iniciatyvą, suteiktą Lietuvos Respublikos ekonomikos ir inovacijų ministerijos. Įgyvendinus šį projektą, išaugs iš Lietuvos eksportuojamas aukštųjų technologijų produkcijos kiekis, o tai teigiamai atsilieps krašto ir visos Lietuvos ekonomikai. 30 000 m2 pastato statybos, vidaus ir lauko tinklų įrengimas artėja prie pabaigos. Teritorijoje jau ruošiamasi kelių, aikštelių tiesimui ir aplinkos sutvarkymui. Gamykloje veiks robotizuotos metalo apdirbimo ir surinkimo linijos, moderni laboratorija ir kitos patalpos, kuriose dirbs virš 300 naujų darbuotojų.

Komfovent Kaišiadorių gamyklos statybos

Privalumai kolektyvui – itin vertinami

UAB „Komfovent“ šiandien dirba virš 600 darbuotojų. Įmonėje vyrauja sveika ir visavertė darbo aplinka. „Komfovent“ darbuotojams užtikrinamos saugios, šiuolaikiškos darbo vietos, įkurtos laisvalaikio ir žaidimų erdvės, sporto klubas bei aerobikos salė. Įmonės kavinėje siūlomi kokybiški ir skanūs, iš natūralių produktų pagaminti pusryčiai ir pietūs. Bendrovė suinteresuota, kad kiekvienas darbuotojas valgytų sveiką ir pilnavertį maistą, todėl patiekalai parduodami tik įmonės darbuotojams ir už itin žemą kainą. Visiems ilgamečiams „Komfovent“ kolektyvo nariams yra ypatingai atsidėkojama. Kiekvienas darbuotojas bendrovėje yra brangiai vertinamas, o tai suformavo ir ilgalaikį abipusį lojalumą. Virš 40 % „Komfovent“ specialistų įmonėje dirba daugiau nei 10 metų.