Dar prieš dešimtmetį vyras, vartojantis papildomas priemones seksualiniam potraukiui ar ištvermei didinti, buvo laikomas nevisaverčiu. Šiandien stebime tendenciją, kad vyrams rūpintis seksualine savijauta tapo madinga. Vaistininkas Mantas Jakimavičius jaučiasi prisidėjęs prie šios situacijos gerėjimo, mat prieš keletą metų sukūrė preparatą seksualinei sveikatai stiprinti „Tricollagen Testoreval“, kurį šiandien vyrai naudoja su pasididžiavimu.

Vyrai drąsiai rekomenduoja savo bičiuliams

Kai moterys atranda veiksmingus preparatus svoriui mesti ar sveikai odai puoselėti, apie juos greitai sužino visos draugės ir pažįstamos. Vyrai elgiasi priešingai ir išbandę efektyvias priemones, dažniausiai jas pasilieka tik sau. Vaistininkas Mantas Jakimavičius džiaugiasi, kad jo sukurtas preparatas tapo išimtimi iš taisyklės. Supratę, kad „Tricollagen Testoreval“ iš tiesų ženkliai padidina seksualinę energiją, vyrai netylėjo ir ėmė jį rekomenduoti savo artimiausiems bičiuliams. To užteko, kad preparatas sparčiai išpopuliarėtų ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų bei taptų savimi besirūpinančio vyro simboliu.

„Tricollagen Testoreval“

Seksualiniam potraukiui ir ištvermei didinti

Vienas didžiausių įžeidimų vyrui yra išgirsti, kad jis per mažai vyriškas. Ir nesvarbu, ar čia kalbama apie reikalus už miegamojo durų, išvaizdą ar fizinę jėgą. Gamta viską sudėliojo taip, kad mažėjant testosterono kiekiui kraujyje, pradedame matyti pirmuosius silpnėjančio vyriškumo požymius. Nors prieš vėją ir nepapūsi, tačiau pasipriešinti vyriškumo krizei galima. „Tricollagen Testoreval“ palaiko lytinių ląstelių veiklą ir aprūpina organizmą būtiniausiomis medžiagomis, skatinančiomis natūralią testosterono gamybą. Tai užtikrina, kad vyrai galėtų džiaugtis visaverčiais lytiniais santykiais, neprarastų ištvermės ir energijos. Pasak šio preparato vartotojų, būtent šias naudas jie pajaučia greičiausiai.

„Vartojant „Tricollagen Testoreval“ iš tiesų jaučiau testosterono kiekio padidėjimo ženklus: turėjau kur kas daugiau seksualinės energijos, sustiprėjo lytinis potraukis, be to, pastebėjau padidėjusį plaukuotumą. Manau, kad papildo pavadinimas „šneka“ pats už save. Pradėjau jį vartoti žiemą, kai visiems po darbų senka jėgos, o aš jaučiausi žvalus ir energingas“, - drąsiai savo patirtimi dalinasi Edgaras.

„Tricollagen Testoreval“

Vaisingumui, kurio negąsdina „biologinis laikrodis“

Kita svarbi priežastis, kodėl šis preparatas taip sparčiai išpopuliarėjo tarp vyrų – vaisingumo skatinimas. Gamta taip surėdė, kad vyrų spermos kokybė ir kiekybė turi savo „biologinį laikrodį”. Stresas, piktnaudžiavimas alkoholiu ar nikotinu, sėdimas darbas ir kiti šiandieninio gyvenimo būdo ypatumai neigiamai veikia vyrų vaisingumą. „Tricollagen Testoreval“ skatina natūralią testosterono gamybą ir taip padeda gerinti spermos sudėtį.

Fizinei ištvermei ir jaunatviškai išvaizdai

Fizinė ištvermė – viena svarbiausių savybių, kurios tikimąsi iš vyrų. Jiems itin sunku susitaikyti, kai dėl sąnarių problemų ar energijos stokos, jie negali judėti tiek, kiek norėtų. „Tricollagen Testoreval“ prisideda prie kaulų, sąnarių ir raiščių stiprinimo ir taip neleidžia sąnarių maudimui riboti judėjimo kasdieniuose darbuose ar sporto salėje.

Fiziškai stipriu nori būti kiekvienas vyras, o ar jiems svarbu atrodyti jaunatviškai? Nors sakoma, kad randai vyrus puošia, tačiau to tikrai nepasakysime apie susiraukšlėjusią odą ar anksti pasirodžiusią „plikę“. Vienos svarbiausių už jaunystę atsakingos statybinės medžiagos – kolageno atsargos taip pat pradeda mažėti nuo 25 metų. „Tricollagen Testoreval“ sudėtyje esantys trikalogeno peptidai atstato kolageno trūkumą ir puoselėja lygią bei elastingą odą. Preparato sudėtyje esančios medžiagos padeda kovoti su plaukų slinkimo ir žilimo problemomis, tad vyrai jaunyste gali džiaugtis kur kas ilgiau.

„Tricollagen Testoreval“

Perka ir vyrai, ir moterys

Preparato kūrėjas Mantas Jakimavičius šypsosi pasakomas, kad „Tricollagen Testoreval“ perka ne tik vyrai, bet ir moterys. Dailiosios lyties atstovės šį preparatą dovanoja savo antroms pusėms siekdamos, kad jų poroje neišblėstų aistra, o mylimieji būtų patenkinti savo vyriškumu. Panašią situaciją vaistininkas pastebi ir su „TriCollagen“ linijos bestseleriu, „jaunystės eleksyru“ vadinamu „Tricollagen Peptide“. Vyrai žino, kad padovanoję šį jaunatvišką odą puoselėjantį produktą savo mylimosioms, niekada nesuklys ir sulauks gražiausių padėkos žodžių.

„Jaustis moteriškesne ar vyriškesniu niekada nebuvo ir nebus nuodėmė, tad gana to gėdytis. Verčiau pažvelkime į kitas šalis, kur jau seniai vyrauja praktika vartoti sveikatinimo preparatus ir taip puoselėti jaunystę bei sveikatą“, - drąsina „TriCollagen“ linijos kūrėjas Mantas Jakimavičius.

Jaunatviškumui ir sveikatingumui puoselėti sukurti „TriCollagen“ preparatai, stiprina savivertę ir taip gali sutvirtinti porų santykius. Neeikvokite laiko savigailai, verčiau raskite būdų, kaip iš gyvenimo paimti viską, ką jis duoda. Daugiau atsiliepimų apie trikolageno produktus rasite www.trikolagenas.lt arba „ TriCollagen“ Facebook paskyroje.