HRIZER sprendžia pagrindinius darbdavių uždavinius darbuotojo paieškoje ir atrankoje: viešina darbo skelbimą, už vadovą ar atrankų specialistą perskaito kandidato gyvenimo aprašymą ir nustato kandidato kompetencijas, įvertina ir procentais pažymi kandidato atitiktį darbo skelbimui, teikia darbdaviams rekomendacijas dėl pateikto pasiūlymo vertės darbo rinkoje. Galbūt būsimam darbuotojui siūlote per mažą atlygį? O gal, nežinodami situacijos rinkoje, esate linkę permokėti? 

Štai pagrindiniai portalo privalumai, dėl kurių darbdaviams verta rinktis HRIZER. 

Taupysite laiką. Daugiau neteks skaityti šūsnies gyvenimo aprašymų – vos patalpinę darbo skelbimą pasieksite tuos specialistus, kurie turi jūsų reikalaujamus įgūdžius. Norite dar labiau patikslinti atrankos kriterijus? Filtruokite atitiktis pagal vietą, atlyginimą, atitikties procentą, kalbą ar patirtį konkrečioje įmonėje. Pritaikę filtrą – ar net kelis iš jų – matysite tiksliausiai jūsų reikalavimus atitinkančius gyvenimo aprašymus. 

Pasieksite net ir pasyvius kandidatus (be jokio papildomo mokesčio!). Kitaip nei daugelyje darbo skelbimų portalų, sukūrę skelbimą matysite ne tik tuos specialistus, kurie kandidatuoja į jūsų poziciją, bet ir atitiktis – visus potencialius kandidatus, kurie atitinka jūsų darbo skelbimo kriterijus. Išnaudokite atitikčių sąrašą tikslinei darbuotojų paieškai. Radote tinkamą kandidatą? Nedvejokite, drąsiai imkitės iniciatyvos ir užmegzkite kontaktą pirmieji. Su HRIZER tai padarysite neišeidami iš portalo – išbandykite integruotą susirašinėjimo įrankį, per kurį patogiai susisieksite su jus dominančiu kandidatu. 

Patogiai tvarkysite savo darbo erdvę. Prisijungę prie darbdavio paskyros ne tik galėsite kaupti kandidatų bazę išsisaugodami visų sudominusių kandidatų CV, bet ir žymėtis pastabas apie projekto eigą, pasirašyti komentarus apie kiekvieną kandidatą ateičiai. Kiekvienam jūsų komandos nariui reikia asmeninės darbo erdvės? Pagalvojome ir apie tai – iš pagrindinės darbdavio paskyros galėsite pridėti kitus įmonės naudotojus. 

Tiksliai žinosite, kaip jums sekasi. Darbo skelbimo peržiūros, kandidatų ir atitikčių skaičiaus kitimas ir pasiskirstymas pagal atitikties procentą bei atlyginimo pageidavimus, atlyginimo informacija (kiek prašo kandidatai ir kiek siūlo darbdaviai) – visa ši informacija padės ne tik aiškiau suprasti, kaip sekasi jūsų atrankos projektui, bet ir įvertinti pozicijos konkurencingumą, susiorientuoti darbo rinkoje.  

Taupysite pinigus. Užvis geriausia – lanksti kainodara ir patraukli paslaugų kaina. Naujai prisijungusios įmonės gali išbandyti visas portalo teikiamas galimybes vos už 15 EUR / 14 dienų. Per šias dienas galėsite patalpinti net 3 darbo skelbimus, o tai viso labo 5 EUR už darbo skelbimą. Vėliau galėsite pasirinkti vieną iš dviejų planų, geriausiai tenkinantį jūsų organizacijos poreikius.