Kokiais privalumais džiaugiasi kandidatai, užsiregistravę darbo skelbimų portale HRIZER?

Galimybė naudoti anksčiau paruoštą CV. Registracija naujame skelbimų portale reiškia dar vieną gyvenimo aprašymo formą, kurią privalu užpildyti? Su HRIZER viskas paprasčiau – čia galite įkelti jau anksčiau paruoštą savo CV. Vos per kelias sekundes dirbtinį intelektą naudojanti sistema išrenka ir perkelia svarbiausią informaciją į vieningą HRIZER gyvenimo aprašymo formatą. Šiuo metu HRIZER atpažįsta populiariausius Lietuvoje CV formatus.

Greitas būdas atrasti aktualiausias karjeros galimybes. Vos tik sukuriate arba įkeliate gyvenimo aprašymą, HRIZER nuskaito, įvertina, suskaičiuoja kompetencijas ir lygina su įmonių reikalavimais, tad jau netrukus matote jūsų įgūdžius ir lūkesčius geriausiai atitinkančius darbo pasiūlymus. Norėdami dar labiau patikslinti paieškos kriterijus, galite filtruoti pasiūlymus pagal vietą, nuotolinio darbo galimybes, atlyginimą, skelbimo atitikties procentą jūsų poreikiams ar darbdavio pavadinimą. Pritaikę filtrą ar net kelis iš jų matysite tiksliausiai jūsų lūkesčius atitinkančias darbo galimybes. Vos spustelėję mygtuką KANDIDATUOTI jau dalyvaujate atrankoje! Dar paprastesnis būdas kandidatuoti į jūsų įgūdžius, atlygio lūkesčius ir vietovę atitinkančias pozicijas – aktyvuoti automatinio kandidatavimo funkciją, kad HRIZER visą darbą atliktų už jus.

Darbas, HRIZER

Patogi asmeninė darbo erdvė. Su HRIZER daugiau nepamiršite, kur kandidatavote. Kaip ir įmonėms, taip ir kandidatams užtikriname asmeninę darbo erdvę – CRM, kuriame matysite visas jums siūlomas pozicijas, darbdavius, į kuriuos kreipėtės, stebėsite, kiek kartų buvo peržiūrėtas jūsų gyvenimo aprašymas, galėsite pasitikrinti savo konkurencingumą darbo rinkoje – matysite informaciją, kiek jūsų prašomas atlygis sutampa su kitų panašius įgūdžius turinčių kandidatų prašomu atlygiu ir kiek panašiems kandidatams darbo skelbimuose siūlo įmonės. Susidomėjote darbo pasiūlymu, tačiau pasigedote jums aktualios informacijos? Parašykite įmonės atstovui ir pasiteiraukite – su darbdaviu paprastai susisieksite per portale integruotą susirašinėjimo įrankį.

Drąsiai išnaudokite HRIZER teikiamas galimybes darbo paieškai – visi išvardyti sistemos funkcionalumai kandidatams visiškai nemokami!