Daugelį metų jaunąja ateities karta ir bendruomenėmis besirūpinantis lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“, pristatydamas ką tik prasidėjusią akciją, kurios metu pirkėjai kartu su savo atžalomis galės rinkti lipdukus, skelbia – dabar LEGOLAND pasiekiamas ranka!

„Jau daugelį metų nuosekliai laikomės savo pagrindinių socialinės atsakomybės krypčių – būti gerais, atsakingais kaimynais ir bendruomenės dalimi bei padėti tobulėti ir augti jaunimui. Norime, kad naujieji mokslo metai vaikams prasidėtų spalvingai ir žaismingai, tad jau rugpjūtį pirkėjus kviečiame kartu leistis į beribį LEGO pasaulį. Skatindami vaikų smalsumą pasaulio pažinimui, nusprendėme įgyvendinti bene didžiausią tikrų LEGO kolekcionierių svajonę – padovanoti 10 kelionių į LEGO kaladėlių gimtine vadinamą pramogų parką LEGOLAND, įsikūrusi Bilunde, Danijoje. Tai – mūsų padėka ištikimiems pirkėjams, todėl džiaugiamės galėdami prisidėti padovanojant įspūdžius“, – sako „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.

Kaip laimėti kelionę į LEGOLAND?

Iki pat spalio 21 dienos, pirkėjai, pirkdami akcijos karuliais pažymėtų prekių, apsipirkimo metu kasoje gaus 4 lipdukų pakuotę. Registruotis į žaidimą ir laimėti kelionę į LEGOLAND visai šeimai pirkėjai galės surinkę 96 lipdukų LEGO albumo kolekciją.

Lipdukams klijuoti prekybos tinklas išleido specialų kolekcininko LEGO albumą „Pasaulis tavo rankose“, kurį su „Ačiū“ kortele galima įsigyti visose „Maxima“ parduotuvėse už 1,99 Eur (albumo kaina be „Ačiū“ kortelės – 5,99 Eur). Šiame albume galima ne tik klijuoti ir sukaupti 96 lipdukų kolekciją, bet įgyvendinti įdomias LEGO užduotis, sužinoti daugiau apie pasaulį, augmeniją, gyvūniją, žemynus.

LEGO kaladėlių dėtuvės

„Pasibaigus akcijos laikotarpiui atsitiktiniu būdu skelbsime išrinktus 10 nugalėtojų, kuriems padovanosime kelionę į Danijoje, Bilunde, esantį LEGOLAND pramogų parką. Vienai kelionei, kurią padedant kelionių agentūrai nugalėtojai galės susiorganizuoti jiems patogiu laikotarpiu per metus laiko, skiriame 2 tūkstančių eurų biudžetą. Į kelionę šeimos sudėtyje galės leistis nebūtinai tik tėtis, mama ir vaikas – kartu pramogauti jaunasis LEGO kolekcionierius galės vykti ir su seneliais, broliais, seserimis, dėdėmis, tetomis ar draugais – visiškai nesvarbu. O jei norėsis pakviesti ir daugiau asmenų nuotykiui – šeimos turės galimybę prisidėti“, – dalinasi I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

Išskirtinė LEGO dėtuvių kolekcija ir konstruktoriai

Be to, visą akcijos laikotarpį LEGO kaladėlių kolekcionieriai turės galimybę surinkę 5 akcijos lipdukus 63 proc. pigiau įsigyti daiktams laikyti skirtas specialias dėtuves ir dėžutę. Jų viduje – įdomūs konstruktoriai, tokie kaip „Gimtadienio meškiukas“, „LEGO prekystalis“ ir pan., puikiai papildysiantys jau turimą kolekciją.

Rinkti lipdukus, už kuriuos bus galima įsigyti kaladėlėms laikyti skirtas dėtuves ir dėžutę, paprasta – lipduką gaus kiekvienas, įsigijęs prekių už 15 Eur ir daugiau.

Akcija, kurios metu galima rinkti lipdukus ir laimėti kelionę, prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvėse vyksta nuo 2024 m. rugpjūčio 13 iki spalio 21 dienos. Daugiau apie ją ir taisykles bei išimtis skaitykite specialiame leidinyje arba internete: https://www.maxima.lt/lego.