Naujausios odos užpildų technologijos padarė didžiulį proveržį ne tik skruostų ar smakro, bet ir varpos apimties padidinime. Varpos užpildai veikia labai panašiai kaip ir veido užpildai: jie suteikia apimties ten, kur reikia.

Vilniuje įsikūrusios klinikos „Primum Estetica" gydytojai specializuojasi intymios sveikatos ir estetikos problemų sprendime ir turi procedūrą skubantiems, abejojantiems ar nedrįstantiems imtis pokyčių vyrams.

Į kylančius klausimus apie varpos pastorinimo hialurono užpildu procedūrą atsako klinikos gydytojas urologas Algirdas Žalimas.

Ar varpos dydis vyrams yra svarbus?

Varpos dydis yra svarbus vyrų seksualinio vystymosi rodiklis. Jis suvokiamas kaip sveikatos, seksualinės veiklos ir vyriškumo simbolis.

Kai kurių tyrimų duomenimis, varpos dydis yra susijęs su vyro savigarba, o tie, kurie nepatenkinti jos dydžiu, gali turėti stipresnį polinkį perdėtai sureikšminti fiziologinius defektus. Jie labiau pergyvena, jaučiasi nusivylę, nepilnavertiški, netgi yra linkę į depresiją.

Atrodo, kad vyrų polinkis perdėtai manyti, kad moterims labai svarbus jų varpos dydis, sukelia jiems nerimą ir seksualinį nepasitenkinimą.

Kita vertus, moterys vis drąsiau renkasi estetines ginekologines korekcijas, taip pat linkusios dažniau atvesti savo vyrus specialistų konsultacijoms.

 Gyd. urologas Algirdas Žalimas

Po dešimtmečius trukusių tyrimų ir studijų, susijusių su moterų seksualine psichologija ir vyro sveikata, padarytos išvados, kad apimtis visada pranašesnė už ilgį. 8 moterys iš 10 pirmenybę teikia vyrui su storesne varpa, o ne ilgesne, bet plonesne.

Dėl minėtų priežasčių vis daugiau vyrų konsultuojasi dėl galimybių ir būdų padidinti varpą ir pagerinti seksualinį gyvenimą.

Kokie yra moderniausi varpos didinimo sprendimai?

Šiuolaikinė medicina siūlo alternatyvą chirurginei operacijai – varpos storinimą hialurono rūgšties užpildu.

Procedūros metu gydytojas specialia adata (kaniule) suleidžia hialurono rūgšties užpildo po varpos oda.

Po šios procedūros ne tik padidėja vyro lytinio organo apimtis, jis vizualiai atrodo didesnis, estetiškesnis, abu partnerius džiugina ilgesnis lytinis aktas ar didesnis malonumas jo metu.

Ši procedūra tinka net ir tiems, kurie dvejoja ar nedrįsta, galbūt baiminasi operacijos, kuomet į varpos poodį persodinami iš kitų kūno vietų nusiurbti riebalai, o pooperacinis laikotarpis užtrunka ne vieną savaitę.

Kadangi hialurono rūgštis natūraliai gaminama organizme, šalutinis procedūros, trunkančios vos dešimt minučių, poveikis pasireiškia itin retai.

Kokio amžiaus vyrai dėl šios procedūros į Jus kreipiasi dažniausiai?

Amžius gana įvairus. Vis tik dažniausiai pagalbos kreipiasi 30–50 metų vyrai.

Kiek trunka poprocedūrinis laikotarpis?

Įprastai jis trunka nuo 2 iki 3 dienų, po to galima grįžti prie įprastos veiklos. Savaitę po procedūros rekomenduojama vengti intensyvaus lytinio gyvenimo.

Kokių procedūros rezultatų galima tikėtis?

Vienoje klinikų dvejus metus, nuo 2018 m. sausio iki 2019 m. gruodžio, buvo atliekamas tyrimas, kurio metu stebėti 230 vyrų po varpos padidinimo hialurono rūgšties užpildu. Praėjus mėnesiui po procedūros, jų varpos apimtis buvo padidėjusi vidutiniškai 2,66 centimetro, o kai kurių net beveik 4 centimetrus.

Atkreipiu dėmesį, kad varpa procedūros metu nėra pailginama, ji pastorinama.

Reikia žinoti ir tai, jog hialurono užpildai laikui bėgant natūraliai suyra, todėl pastorinta varpa gali išlikti nuo 12 iki 24 mėn.

Dauguma vyrų, išbandžiusių šią procedūrą, renkasi kasmetinius „pataisymus", kad didesnę varpos apimtį išlaikytų ir toliau, tačiau apsisprendus, kad norisi pirminės jos išvaizdos, neprireiks jokių papildomų žingsnių.

Ši procedūra puikiai tinka tiems vyrams, kurie nėra patenkinti estetine savo lytinio organo išvaizda, nori suteikti savo partnerei didesnį malonumą.

Ne tik šiai, bet ir kitoms klinikoje „Primum Estetica" teikiamoms paslaugoms galioja visiškas paciento konfidencialumo principas.

Ką turėčiau daryti, jei mane sudomino ši procedūra?

Jei norite sužinoti, ar varpos storinimo hialurono užpildu procedūra tinka konkrečiai Jums, susisiekite su mumis dėl gydytojo konsultacijos. Tai padaryti galite telefonu arba užpildę registracijos formą klinikos „Primum Estetica" tinklapyje.